Kartta

Lennot Menorcaan

Miten löydät halvat lennot Menorcaan?

Välimeren äärellä sijaitseva Menorca on monille uutuuskohde ja kerromme lisää siitä hieman alempana. Mutta varma voit olla siitä, että se on täydellinen aurinkolomakohde jokaiselle, joka hakee lomaltaan luonnonläheistä elämää ja aktiviteetteja. Tutki Skyscannerin lentohaulla lentoja Menorcaan ja valikoi parhaimmat tarjoukset päältä. Jos et löydä heti sopivia lentoja Menorcaan, voit ottaa käyttöösi Skyscannerin Hintavahdin, joka lähettää sinulle heti tiedon, kun lennot Menorcaan ovat hinnoiltaan nousseet tai laskeneet.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Menorcaan

Helsinki-Vantaan lentoasema on ainoa lentoasema Suomessa, joka tarjoaa lennot Menorcaan. Suoria lentoja Menorcaan ei kuitenkaan ole tarjolla, ja Suomesta Menorcaan lentäessä matkaajat joutuvat varautumaan yhteen tai kahteen välilaskuun.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Menorcaan?

Suomesta ei lennetä suoria lentoja Menorcaan lainkaan. Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lennot Menorcaan yhdellä tai kahdella välilaskulla ovat muun muassa British Airways, Vueling Airlines ja Iberia.

Menorcan lentokentät

Menorcan lentokenttä sijaitsee noin 4,5 kilometrin päässä saaren pääkaupungista Mahonista. Taksit kuljettavat matkaajia lentokentältä pitkin saarta ja taksimatkan perusmaksu esimerkiksi Mahoniin on 10 euroa. Bussilinja 10 sen sijaan kuljettaa matkaajat suorinta reittiä Mahoniin ja bussilipun hinnaksi tulee noin 3 euroa.

Milloin on parhain aika vierailla Menorcalla?

Parhain aika vierailla Menorcalla on toukokuun ja lokakuun välisenä aikana. Tuolloin lämpötilat ovat mukavan miellyttäviä ja saaren turkoosinsiniset rannat parhaimmillaan. Vaikka kaikkein kiireisin sesonkipiikki on saarella kesäkuusta syyskuuhun, on Menorca kuitenkin vähemmän ruuhkainen kuin naapurisaarensa Mallorca. Tämä tekee siitä ihanteellisen aurinkolomakohteen ympäri vuoden.

Mitä nähdä ja tehdä Menorcalla?

Voi olla, että Menorca ei ole yhtä tunnettu kuin sukulaisensa Mallorca, mutta se on ehdottomasti käymisen arvoinen lomasaari. Itseasiassa Menorcan meininki on paljon leppoisampaa ja rannatkaan eivät ole täysin tukossa tuhansista turisteista. Menorcalta voit siis odottaa rauhaa ja kauniita rantoja. Menorcan pääkaupunki Mahón tarjoaa matkailijoille maailman toiseksi syvimmän luonnontilassa olevan sataman, ja onpa Mahón koko saaren kulttuurikeskittymäkin. Nähtävyyksiä Mahónista löytyy jonkin verran, muun muassa vuonna 1287 rakennettu Santa Marian kirkko sekä Arch de San Roquen kaupungintalo. Ciutadellaan matkaavien kannattaa ehdottomasti tutustua sen viehättävään vanhaan kaupunkiin. Ciutadella on muutenkin saaren vilkkaimpia keskuksia, mitä tulee yöelämään, eli sinne kannattaa suunnata, jos menojalka alkaa vipattaa. Menorcan tunnelmalliset kalastajakylät ja häkellyttävän kaunis Albufera Des Graun luonnonpuisto tekevät matkaajiin taatusti lähtemättömän vaikutuksen.

Kuuluisimmat nähtävyydet: El Toro, Albufera Des Graun, Cala Galdana, Cala Mitjana, Macarelleta

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Menorca lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa on yksi lentokenttä: Menorca.
Qatar Airways, Transavia France, transavia, Vueling Airlines, Volotea, Alitalia CityLiner, Alitalia sekä eurowings lentävät suoraan kohteeseen Menorca.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Menorca on maaliskuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.