Kartta

Lennot Palma de Mallorcalle

Miten löydät halvat lennot Palma de Mallorcalle?

Palma de Mallorcalta löydät kaiken, mitä yhdistetyltä kaupunki- ja rantalomalta voit odottaa. Voit shoppailla, löhöillä auringossa tai kierrellä historiallisia kohteita. Lennot Palma de Mallorcalle löydät nopeimmin Skyscannerin lentohakua käyttämällä, ja lentotarjoukset saat vaivattomasti suoraan sähköpostiisi Hintavahdillamme.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Palma de Mallorcalle

Helsinki-Vantaan lentoasema on ainoa lentoasema Suomessa, joka tarjoaa suorat lennot Palma de Mallorcalle. Myös muut lentoasemat Suomessa operoivat lentoja Palma de Mallorcalle, mutta niiltä lähtevät lennot tekevät välilaskun Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Palma de Mallorcalle?

Lentoja Palma de Mallorcalle lennetään Suomesta useita, mutta muualta maasta kuin Helsinki-Vantaalta lähtevät lennot tekevät välilaskun Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Suoria lentoja Palma de Mallorcalle lentää Suomesta ainoastaan Norwegian.

Palma de Mallorcan lentokentät

Palma de Mallorcan Son Sant Joan lentokenttä sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä kaupunkialueesta. Se on yksi Espanjan vilkkaimmista lentokentistä. Lentokentältä Palman alueelle pääsee lentokenttäbussilla, joita liikennöi kentältä 15 minuutin välein. Bussit ajavat matkaajat Passeig de Marítimiin. Taksitkin kulkevat tätä väliä, mutta varaudu maksamaan kyydistä noin 20 euroa.

Milloin on parhain aika vierailla Palma de Mallorcalla?

Palmalla lämpimät kelit ovat taattua laatua – siellä aurinko porottaa ihanasti jopa 300 päivää vuodessa, mikä on tyypillistä Välimeren ilmastolle. Lämpötilat pysyttelevät koko vuoden keskimäärin 20 asteessa, mutta kesäkuukausina voivat lämpötilat nousta aina 30 asteeseen. Palma de Mallorca onkin ympärivuotinen kohde ja turistejakin kaupungissa riittää yhtä lailla.

Mitä nähdä ja tehdä Palma de Mallorcalla?

Palma de Mallorca on Mallorcan saaren pääkaupunki, mutta kaupunkia kutsutaan myös pelkäksi Palmaksi. Palma on erinomainen lomakohde niille, jotka haluavat kaupunkilomaltaan eläväistä meininkiä ja kulttuuria. Suosituimpia nähtävyyksiä Palmassa on esimerkiksi 1200-luvulla rakennettu Palman goottilaiskatedraali La Seu, joka sijaitsee alueen vanhassa kaupungissa. Aivan vierestä löytyy myös La Almudainan kuninkaallinen palatsi. Itse vanhakaupunki on koko Palman kaupungin sydän ja sen kiemurtelevat pienet mukulakivitiet putiikkeineen ja renessanssitaloineen hurmaavat jokaisen. Voit tutustua menneeseen myös alueelta löytyvässä Museo de Mallorcassa. Santa Catalinan kaupunginosa on trendikästä aluetta, johon suuntaavat kaikki silmäätekevät, ja sieltä löytyykin paljon baareja ja kahviloita. Itse Palmassa ei ole rantaa, mutta sinne pääsee helposti hyppäämällä bussiin ja suuntaamalla Platja de Palmaan, joka on Välimeren kauneimpia rantoja.

Kuuluisimmat nähtävyydet: La Seu, Drachin luolat, Bellverin linna, Serra de Tramuntana, Cabura, Es Baluard

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Palma De Mallorca lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Palma on yksi lentokenttä: Palma De Mallorca.
Delta, SkyUp Airlines, Transavia France, KLM, transavia, Eurowings Europe, Norwegian sekä Czech Airlines lentävät suoraan kohteeseen Palma De Mallorca.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Palma De Mallorca on huhtikuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.