Kartta

Lennot Ibizalle

Miten löydät halvat lennot Ibizalle?

Ibiza on varmasti yksi maailman tunnetuimmista saarista ja sen suosio lomakohteena vain vahvistuu vuodesta toiseen! Lähdetpä Ibizalle bailaamaan aamunkoittoon tai ihastelemaan sen suojeltua luontoa, löydät kaikki lennot Ibizalle Skyscannerin avulla. Skyscannerin Lentohaulla saat tietoosi kaiken lentotarjonnan Ibizalle.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Ibizalle

Suomesta suoran reitin Ibizalle ainoana tarjoaa Helsinki-Vantaan lentoasema. Suoria lentoja ei kuitenkaan ole tarjolla koko vuoden ajan, vaan rajoitetun ajan talvikaudella.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Ibizalle?

Suorilla lennoilla Ibizalle pääsee ainoastaan talvikaudella Finnairin kyydillä. Muina vuodenaikoina välilaskulla Ibizalle lentävät muutkin yhtiöt, muun muassa Air Berlin.

Ibizan lentokentät

Ibizan lentokenttä sijaitsee noin 7 kilometrin päässä Ibizan keskusta-alueesta. Kentältä kulkee lukuisia busseja eri puolille saarta. Esimerkiksi bussilinja 10 kuljettaa matkaajat joko Ibiza Towniin tai Station Maritima Formenteraan. Kesäkuusta eteenpäin Ibiza tarjoaa myös bilebussin klubeihin matkaaville turisteille. Bussi käy läpi kaikki saaren suurimmat klubialueet. Matka lentokentältä keskustaan on lyhyt, joten kentältä saatava taksikyytikin on varsin edullinen.

Milloin on parhain aika vierailla Ibizalla?

Ibizan parhaimpia matkustusajankohtia määritellään siellä sesongin avaavien klubien mukaan. Bilesesonki alkaa toukokuun lopussa, jolloin ensimmäiset klubbaajat saapuvat saarelle. Tuolloin keskimääräinen lämpötila Ibizalla on noin 30 astetta. Ja meininki vain kiihtyy kesäkuuhun siirtyessä! Suosittelemmekin, että hankit lennot Ibizalle jo hyvissä ajoin ennen matkaasi, jos sen ajankohta osuu juuri kesäsesongin paikkeille. Heinäkuussa hinnat hotelleihin ja lentohinnat Ibizalle ovat korkeimmillaan. Elokuu on vielä kuuman kosteaa ja saari täynnä reiveihin suuntaavaa tanssikansaa, mutta syyskuussa juhlat alkavat olemaan ohi ja rauha alkaa laskeutumaan Ibizan rannoille. Jos siis haet saarelta muutakin kuin biittejä, on loka-marraskuu viileämpi ja tunnelmallisempi ajankohta. Huomioi kuitenkin, että tuolloin myös monet yritykset sulkevat ovensa talven ajaksi.

Mitä nähdä ja tehdä Ibizalla?

Tämä on varmasti ilmiselvää jokaiselle, joka suuntaa Ibizalle: saarelle tullaan ensisijaisesti klubbailemaan ympäri vuorokauden ja nauttimaan sen puuterirannoista ja tunnelmallisista auringonlaskuista. Bilettäjät suuntaavat kohti San Antoniota, mutta saarella on paljon muutakin tarjottavaa. Tiesitkö esimerkiksi, että Ibizan saari on Unescon maailmanperintökohde? Nimensä listaan se on saanut monipuolisen luontonsa ja historiallisten maamerkkiensä ansiosta. Käymisen arvoinen paikka on Ibizan vanhakaupunki Dalt Vila, jossa voi muiden rakennusten ohessa käydä ihastelemassa Santa Maria d´Eivissan katedraalia. Sas Selinas ja Es Vedra ovat saaren huikaisevia kansallispuistoja, jotka houkuttelevat vaeltamaan.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Playa de Bossa, Ibiza Town, Cala Comte, Dalt Vila, Ses Salines Nature Park

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Ibiza lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Ibiza on yksi lentokenttä: Ibiza.
Transavia France, KLM, transavia, Vueling Airlines, Volotea, Norwegian Air International, eurowings sekä Norwegian lentävät suoraan kohteeseen Ibiza.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Ibiza on maaliskuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.