Kartta

Lennot Madridiin

Miten löydät halvat lennot Madridiin?

Madridista löydät sitä aitoa ja alkuperäistä espanjalaista fiilistä! Kaikki parhaimmat lennot Madridiin löydät Skyscannerin lentohaulla. Matkailumarkkinoiden tehokkaimmalla lentohaulla sinulla on mahdollisuus löytää satoja lentoja Madridiin hetkessä. Onko mielessäsi lennot Madridiin juuri tietylle aikavälille ja haluat seurata, miten Madridin lentohinnat kehittyvät? Siinä tapauksessa ota käyttöösi Skyscannerin Hintavahti, joka kuuliaisesti lähettää sinulle tiedon, kun lentohinnat Madridiin nousevat ja laskevat.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Madridiin

Suomesta operoidaan lentoja Madridiin lähes jokaiselta maan lentokentältä, kuten Oulun lentoasemalta, Turun lentoasemalta ja Tampereen lentoasemalta. Vaikka lentoreitit lähtevät melkein jokaiselta lentoasemalta Suomesta, ne tekevät välilaskun Helsinki-Vantaan lentoasemalla, josta suorat lennot Madridiin operoidaan.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Madridiin?

Helsinki-Vantaan lentoasema on ainoa kenttä Suomessa, joka tarjoaa suorat lennot Madridiin. Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lennot Madridiin ovat muun muassa Finnair, KLM sekä Lufthansa.

Madridin lentokentät

Madridin Barajas-lentokenttä sijaitsee alle 15 kilometrin päässä Madridin keskustasta. Madridin lentokentältä pääsee useammalla eri tavalla kaupunkialueelle, kuten vaaleanpunaisella linjalla 8. Myös metrolinja kulkee suoraan terminaalista ja matka maksaa alle 6 euroa. Express Aeropuerto -bussi on niin ikään erinomainen tapa kulkea keskustaan ja bussi maksaa suuntaansa 5 euroa. Matkaajat löytävät myös taksitolpan lentoaseman edestä.

Milloin on parhain aika vierailla Madridissa?

Suomalaisten kannattaa suunnistaa lomailemaan Madridiin alkukesästä tai syksymmällä syys-lokakuussa. Tuolloin kaupungissa ei ole hohtavan kuuma ja pahin turistisesonki vasta alkamaisillaan tai loppumaisillaan. Keskikesä heinäkuusta elokuuhun ei ole suositeltavaa matkustaa Madridiin, koska tuolloin myös paikalliset ja espanjalaiset viettävät lomaansa, mikä tietää ruuhkautuneita hotelleita ja nousseita hintoja. Festivaalien ja tapahtumien perässä kaupunkiin kannattaa matkata loppuvuodesta.

Mitä nähdä ja tehdä Madridissa?

Vaikka Madrid on yksi Euroopan suurimmista kaupungeista Pariisin, Lontoon ja Berliinin ohella, se on yllättävän edullinen kaupunki ja onnistunut säilyttänyt autenttisen espanjalaisen tunnelman. Tämä näkyy sen vilkkaassa katukuvassa, jossa vietetään kuumia iltapäiviä puistoissa ja terasseilla viinilasin ääressä – upeiden nähtävyyksien puitteissa totta kai. Madridissa ei kuitenkaan ole vastaavanlaisia vierailukohteita, kuten Barcelonassa, mutta muutamia merkittäviä sellaisia kaupungista löytyy. Tällainen on muun muassa Palacio Real eli kuninkaanlinna, jonka hämmästyttää laajuudellaan. Kulttuurin ystävät suuntaavat Museo del Pradoon, joka on ollut avoinna vuodesta 1918. Madrid on myös erinomainen shoppailukaupunki, ja visaa vinguttamaan kannattaa suunnistaa erityisesti Puerta del Solin aukiolle.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Plaza Mayor, Museo del Prado, Palacio Real de Madrid, Puerta del Sol, Museo Reina Sofía

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Madrid lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Madrid on yksi lentokenttä: Madrid.
Transavia France, Oman Air, transavia, Norwegian, GOL Linhas Aéreas, Azul Airlines, Laudamotion sekä Thai Airways lentävät suoraan kohteeseen Madrid.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Madrid on maaliskuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.