Kartta

Lennot Teneriffalle

Miten löydät halvat lennot Teneriffalle?

Tenerffalle ryntäävät kymmenet tuhannet suomalaiset varsinkin talviaikaan. Se onkin yksi suosituimmista lomailukohteista varsinkin perhematkailijoiden keskuudessa. Kaikki lennot Teneriffalle löydät helposti Skyscannerin lentohaulla. Se on markkinoiden parhaimpia hakukoneita ja sitä käyttämällä saat taatusti hankittua halvimmat lennot Teneriffalle sekä itsellesi että perheellesi!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Teneriffalle

Helsinki-Vantaan lentoasema on yksi Suomen lentokentistä, joka tarjoaa suoria lentoja Teneriffalle. Se ei kuitenkaan ole ainoa, vaan myös muilta, kuten Turun lentoasemalta pääsee suoraan Teneriffalle, mutta tämä riippuu matkustuskuukaudesta.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Teneriffalle?

Lentoyhtiöt, jotka operoivat lentoja Teneriffalle Suomesta ovat esimerkiksi Finnair ja Norwegian.

Teneriffan lentokentät

Teneriffalla on kaksi toimivaa lentokenttää: toinen toimii saaren eteläisessä osassa ja on nimeltään Reino Sofian lentoasema. Tämä lentokenttä sijaitsee aivan matkailukeskusten tuntumassa. Toinen lentokenttä, joka sijaitsee saaren pohjoisosassa on nimeltään Los Rodeosin lentoasema. Kummaltakin lentokentältä on erinomaiset kuljetusyhteydet saaren kaikkiin kyliin ja kaupunkeihin.

Milloin on parhain aika vierailla Teneriffalla?

Teneriffalla aurinko paistaa 365 päivää vuodessa, joten tämä tekee siitä aina erinomaisen valinnan aurinkolomakohteeksi. Suosituin sesonkikausi on siellä marraskuun ja maaliskuuhun välinen aika. Helteisintä aikaa matkata Teneriffalle on taas toukokuusta heinäkuuhun. Hotellien hinnat ovat korkeimmillaan erityisesti koulujen lomaviikkoina, joten varaudu hankkimaan lennot Teneriffalle hyvissä ajoin ennen lomia.

Mitä nähdä ja tehdä Teneriffalla?

Teneriffa on Kanariansaarten suurin ja suosituin lomakohde. Erityisesti suomalaisten keskuudessa sinne palataan yhä uudelleen. Sen suosion selvittää sen monipuolisuus aurinkolomakohteena: auringonpaiste on taattu suurimman osan vuodesta ja se tarjoaa hyvin erilaisia lomanviettotapoja monelaisille matkaajille. Playa Paraiso on on erinomainen perhematkailijoille sen rauhallisuuden vuoksi kun taas biletystä kaipaavien kannattaa suunnata suurempiin lomakeskittymiin, kuten Playa de las Americasiin tai Puerto de la Cruziin. Teneriffan suosituin nähtävyys on 3718 metriä korkea El Teide ja se onkin maailman korkein vuori. Saarelta löytyy myös todella ainutlaatuinen luonnonnäytelmä, johon pääsevät osallistumaan myös itse matkailijat. Kyseessä ovat luonnon omat uima-altaat, jotka ovat muotoutuneet tulivuorenpurkauksista. Mikä sen mukavampi tapa viettää kaunista kesäpäivää!

Kuuluisimmat nähtävyydet: Teiden kansallispuisto, Güímarin pyramidit, Casa de Balcones, Museum of the Science and the Cosmos

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Teneriffa Norte lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.