Kartta

Lennot La Palmaan

Miten löydät halvat lennot La Palmaan?

Monipuolinen La Palma on osa suomalaisten suosikkisaarirykelmää, nimittäin Kanariansaaria. Lennot La Palmaan eivät olleet matkaajien ensimmäinen vaihtoehto pitkään aikaan ja kaunis saari onkin jäikin tunnetuimpien saarien varjoon. Viime vuosina sen ovat kuitenkin löytäneet luontodiggailijat ja aktiivilomailijat – kiitos saaren upean vehreän luonnon. Lennot La Palmaan löydät sekunneissa Skyscannerin kautta, kun käytät lentohakuamme. Skyscanner on parhain matkakumppani sinulle, joka haluat saada unelmiesi matkan nopeasti ja vaivattomasti.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja La Palmaan

Lennot La Palmaan operoidaan aina välilaskun kautta, ja kaikki lennot lähtevät matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan La Palmaan?

Lennot Palmaan tarjoavat British Airways, Iberia ja eri lentoyhtiöiden yhdistelmät, joista saat lisätietoa Skyscannerin lentohaun kautta. Huomioi myös, että La Palma on suosittu valmismatkakohde, joten lennot La Palmaan kannattaa hankkia aina oikeaan sesonkiaikaan.

La Palman lentokentät

La Palman lentoasema sijaitsee saaren Villa de Mason kunnassa. La Palman lentokentältä on neljän kilometrin matka lähimpään Los Cancajoksen kaupunkiin sekä kahdeksan kilometrin matka La Palman pääkaupunkiin Santa Cruz de la Palmaan.

Milloin on parhain aika vierailla La Palmassa?

La Palma näyttäytyy matkailijoilleen parhaimmillaan lämpimään aikaan, jolloin luonnossakin liikkuminen on miellyttävintä. Tämä tarkoittaa sitä, että jos tarkoituksenasi on käyttää aikaasi La Palmassa esimerkiksi vaeltamiseen, on kevät tai syksy oikea ajankohta hankkia lennot La Palmaan. Jos sen sijaan haet erittäin lämmintä ilmaa ja rantakelejä, ovat kesäkuudet kesäkuusta elokuuhun sinulle sopivin loma-ajankohta. Kannattaa lisäksi huomioida, että La Palma sijaitsee Kanariansaarista pohjoisimpana, mikä tekee saaresta hyvin sateisen ja tuulisen talviaikaan.

Mitä nähdä ja tehdä La Palmassa?

La Palma on kaikista Kanariansaarista tuntemattomin, mutta me ennustamme sen nousevan tänä vuonna suuren matkaajakansan tietouteen. Ja syitä on monia: La Palma, joka tunnetaan paikallisten keskuudessa nimellä ”La Isla Bonita”, tarjoaa upeita kokemuksia erityisesti sen henkeäsalpaavan kauniin luonnon ansiosta. Saaren tulivuoret Cumbre Viejan ja Teneguian ympäristöissä houkuttelevat vaeltelemaan ja upeat hiekkarannat kutsuvat aurinkoa palvomaan. Los Cancajosin lomakeskittymä sopii saaren alueista parhaiten rantalomaan ja saarelta löytyy yhteensä 1000 kilometriä polkuja! Tällä vehreällä saarella on myös monenlaisia eksoottisia erikoispiirteitä, joista se tunnetaan: saari kuuluu esimerkiksi ns. Starlight-alueeseen. Tämä tarkoittaa sitä, että se on valittu yhdeksi tähtitieteellisesti arvokkaimmista paikoista maailmassa. Lähimmäs Linnunrataamme pääset Roque de los Muchachosin näköalatornista, jossa sijaitsee yksi maailman parhaimmista teleskooppiobservatorioista!

Kuuluisimmat nähtävyydet: Cumbre Vieja, Tenequia, Mirador de la Cumbrecita, Roque de los Muchachos

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen La Palma lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.