Kartta

Halvat lennot Teneriffalle

Miten löydät halvat lennot Teneriffalle?

Kanariansaarten suurin saari Teneriffa on ollut monen suomalaisen suosikkipaikkoja jo vuosikymmeniä. Lentoja Teneriffalle operoidaan siis vilkkaasti ja kaikki tarjolla olevat reitit löydät Skyscannerin lentohaun avulla.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Teneriffalle

Suomesta pääset suorilla lennoilla Teneriffalle ainoastaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Teneriffalle?

Matkaajia lennättävät Suomesta Teneriffalle muun muassa Finnair ja British Airways.

Teneriffan lentokentät

Teneriffalla toimii kaksi lentokenttää: eteläinen Reina Sofian lentokenttä, jonne saapuvat useimmat lomalennot sekä pohjoinen lentokenttä. Reina Sofian lentokenttä sijaitsee Granadilla de Abonan kunnassa, josta on matkaa lähimpään kaupunkiin, Playa de las Américasiin noin 16 kilometriä. Saaren pääkaupunkiin Santa Cruziin kentältä on matkaa noin 60 kilometriä. Reina Sofian tuloaulan edestä lähtevät julkiset kulkuneuvot, kuten paikallisbussit ympäri saarta. Paikallisbussit kulkevat neljään eri kohteeseen: Puerto de la Cruziin, Santa Cruziin, Playa de las Américasiin ja Granadillaan. Terminaalin edestä löytyy myös taksiasema.

Milloin on parhain aika vierailla Teneriffalla?

Teneriffan ja koko Kanariansaarten suosio perustuu saariryhmän miellyttävään ilmastoon. Kanariansaarilla vallitsee ympäri vuoden lämmin ja aurinkoinen sää, joka nostaa lämpötilan talvellakin noin 19-24 asteeseen. Kanarian subtrooppinen ilmasto tarkoittaa kuumia kesiä ja leutoja talvia.

Mitä nähdä ja tehdä Teneriffalla?

Jos suomalaiselta kysyy, niin Teneriffa on ehdottomasti Kanariansaarten ylivoimainen ykköslomakohde. Viehättävä saari tunnetaan ensisijaisesti rantalomakohteena, jonne suuntaavat erityisesti lapsiperheet, mutta se on myös luontomatkailijoiden suosiossa. Perheen pienimpien kanssa matkaavat ovat ottaneet omakseen erityisesti La Tejita -rannan, mutta myös vesipuisto Siam Park on suuressa suosiossa. Teneriffalla on myös upean vehreän luonto, joka tarjoaa vaellusreittejä trooppisessa maisemassa. Sporttaajat pitävät varmasti siitäkin seikasta, että Teneriffalta löytyy jopa 60 sukelluskohdetta koluttavaksi. Saaren tunnetuimpia turistikohteita ovat ehdottomasti Playa de las Americas ja Puerto de la Cruz.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Teiden kansallispuisto, Siam Park, Gümarin pyramidit, El Médano, Playa de la Arena

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Teneriffa lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.