Kartta

Lennot Fuerteventuraan

Miten löydät halvat lennot Fuerteventuraan?

Markkinoiden halvimmat lennot Fuerteventuraan löydät taatusti Skyscannerilla. Mistäkö tiedämme sen? Olemme kehittäneet lentohakumme ja kaikki muut matkan suunnittelua helpottavat työvälineet juuri sinun kaltaisillesi maailmanmatkaajille. Tarjoamme sekunneissa kaiken tiedon, minkä tarvitset onnistuneeseen matkaan. Tähän kuuluvat esimerkiksi olennaiset tiedot suunnittelua varten, kuten matkakohteen valitseminen ja lentoreittien etsintä lentohaullamme. Jos haluat säästää tärkeitä lomapennosiasi itse matkaan, kannattaa ottaa käyttöön Hintavahti, joka välittää sähköpostiisi hintatiedot lennoista Fuerteventuraan haluamallesi ajankohdalle. Jos et ole kovin suunnittelevaista sorttia, voit lukea myös vinkkimme äkkilähtöihin tai hakea inspiraatiota myös muille matkakohteille karttahaustamme.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Fuerteventuraan

Valitettavasti yksikään lentokenttä Suomessa ei tarjoa suoria lentoja Fuerteventuraan, mutta lähtölentokenttänä kotimaassa toimii Helsinki-Vantaan lentoasema.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Fuerteventuraan?

Lukuisat lentoyhtiöt tarjoavat lennot Fuerteventuraan Helsingistä, mutta valitettavasti saarelle ei pääse suorilla yhteyksillä. Koko matka taittuu yhdellä tai kahdella välilaskulla, jolloin lentoajaksi tulee vähintään 10 tuntia. Lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat yksinään tai yhteistyössä muiden lentoyhtiöiden kanssa lennot Fuerteventuraan ovat muun muassa Finnair, Air Berlin ja Swiss.

Fuerteventuran lentokentät

Fuerteventuran lentokenttä sijaitsee noin puolessa välissä saarta. Tämä tarkoittaa sitä, että lentokentältä esimerkiksi Fuerteventuran pääkaupunkiin on noin 3 kilometriä ja toiseen suosittuun turistikohteeseen Corralejoon 40 kilometriä. Saarella huristellaan ensisijaisesti bussilla ja linjat kulkevatkin laajoille alueille koko saarta. Autonvuokraus on myös erittäin suosittua saarella ja autovuokraamoita löytyykin hyvin lentokentältä.

Milloin on parhain aika vierailla Fuerteventuralla?

Suomalaiset rakastavat Fuerteventuraa, koska se todellakin on ympärivuotinen aurinkolomakohde. Kaupungin lämpölukemat ovat jatkuvasti 20 asteen tuntumassa. Tiettyjä sääolosuhteita on kuitenkin hyvä huomioida ennen matkaa, sillä talvisin saarella tuulee ja sataa. Joidenkin mielestä tämä voi olla häiritsevää, koska saari on aavamaista ja suojatonta. Matkailijoita suositellaankin vierailemaan saarella keväällä ja syksyn alussa.

Mitä nähdä ja tehdä Fuerteventuralla?

Fuerteventura on vuosikymmenestä toiseen suomalaisten ikisuosikkilomakohde! Tämä Kanariansaarten toiseksi suurin saari tarjoaa kaikki puitteet onnistuneeseen lomaan. Suomalaiset turistit ovat jo kauan sitten ihastuneet saaren rauhaan. Tämä on taattu sillä, että saareen on rakennettu vähemmän hotelleja ja muita turistikohteita kuin muille Kanariansaarille. Siellä sijaitsevat myös alueen upeimmat rannat, kuten Corralejo ja Caleta de Fuste, jotka ovat kummatkin erityisesti lapsiperheiden suosiossa. Fuerteventura on myös erinomainen kohde vuokrata auto ja huristella tätä mystistä saarta pitkin ja poikin sen lähes autioilla teillä.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Casa de Los Coroneles, Centero de Arte Canario, La Lajita, La Oliva, Caleta de Fuste

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Fuerteventura lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.