Teneriffa

20.11.2019 - 21.11.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Occidental Santa Cruz ContemporAneo, Canary Lofts sekä Brisas De Anaga ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Teneriffa perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Teneriffa klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Teneriffa

alkaen 67 €
alkaen 76 €
alkaen 113 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Teneriffa?

9,8
Perhematkailijat
9,8
Ulkoilmaihmiset
8,5
Seikkailumatkailijat
6,8
Herkuttelijat
6,5
Vihreät matkailijat
Jäsenten arvostelut (107)
Евгения Ко
Евгения Ко
3.6.2019

Erittäin vaikuttava ja monipuolinen luonto !!! Herkullinen ruoka! Kaunis valtameri! Voit noutaa melkoisen budjettimajoituksen, joka asui etelässä El Fraile -alueella.

Dani Ferrari
Dani Ferrari
4.4.2019

Upea paikka! Espanjan korkein vuori ja kauniit rannat, ystävälliset ihmiset ja aurinko ympäri vuoden!

Jane Jane
Jane Jane
19.2.2019

La Arena -hotelli - sinut hiljainen ja viihtyisä paikka. Musta hiekkaranta. Voit vuokrata auton ja ajaa ympäri saarta.

iviaggidiclach
iviaggidiclachMilano
21.5.2018

Teneriffan pääkaupunki on moderni kaupunki, joka ei ole erityisen kiinnostava käymään, mutta se olisi hyvä paikka asua. Se ei ole kovin turisteja, koska se sijaitsee pohjoisessa eikä sillä ole rantoja. Lähin, Teresitas, on itse asiassa 8 km päässä.

UKK

Edullisin kuukausi on marraskuu, jonka keskiarvohinta on 63 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Teneriffassa yöpymiseen on elokuu, jonka keskiarvohinta 75 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille marraskuussa viime vuonna oli 68 € per yö. Tämä on 2 % edullisempi kuin keskiarvohinta 70 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Teneriffa odotettu keskilämpötila kuukautena marraskuu on 21,3 °C/70,3 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä elokuu, jonka keskilämpötila on 29,0 °C/84,2 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on 15,6 °C/60,1 °F.
Kohteen Teneriffa lähin lentokenttä on Teneriffa Norte (TFN) (7,63 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Teneriffa Reina Sofia (55,78 km)

Suunnittele matka kohteeseen Espanja

Paikassa Teneriffa ja sen lähellä