Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: Lanzarote - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

alam
avis
eury
sixt
budg
erac

Autonvuokraus Lanzaroten lentokentällä

Tiedot on tarkistettu kesäkuussa 2015

Olit sitten tulossa rantaloma Puerto del Carmeniin tai haluat vierailla Jameos del Aquan tuliperäisellä järvellä, parhaat autonvuokraustarjoukset löydät Skyscannerin avulla.

Auton vuokraaminen lentokentällä

Lanzaroten Arrecifen lentokentällä autoja vuokraavat Auto Reisen, Cabrera Medina, Cicar, Avis, Payless, Hertz, Europcar ja Goldcar. Yritysten palvelutiskit löytyvät sekä terminaalista 1 että terminaalista 2.

Huoltoasemat lentokentän lähellä

Jotkut autonvuokrausyritykset edellyttävät, että auto palautetaan polttoainetankki täynnä

Lähin huoltoasema löytyy kätevästi lentokentältä, terminaali 2:n tuntumassa. Huoltoasemia on myös suurimpien teiden varsilla, lähes koko saarella. Huoltoasemilla asemien työntekijät hoitavat auton tankkaamisen. Odotat vain autossasi ja he tulevat kysymään sinulta, miten voivat palvella. Harvat heistä puhuvat englantia, mutta pyytäessäsi tankin täyttöä, voit sanoa vain ”lleno por favor”.

Ajaminen lentokentältä/lentokentälle

Lanzaroten lentokenttä sijaitsee reilut viisi kilometriä pääkaupungista Arrecifesta länteen, LZ-2 -tien varrella. Välimatkat Lanzaroten kohteiden välillä ovat pieniä. Omalla autolla saaren päästä päähän pääsee reilussa tunnissa. Auton vuokraaminen onkin ehdottomasti paras tapa tutustua saareen. Saaren tiet ovat erinomaisessa kunnossa ja liikenne suhteellisen rauhallista, joten autoilu Lanzarotella on helppoa.

Ajaminen Lanzarotella saattaa kuitenkin vaatia hieman totuttelua. Kuljettajat jarruttavat yleensä äkkipikaisesti ja kääntyvät tai tekevät U-käännöksen ilman varoituksia. Autoillessa kannattaa pitää huomattava turvaväli, ja odottaa aina odottamatonta, erityisesti maaseudulla. Maaseudulla teillä kulkee ihmisiä ja eläimiä.

Arrecifen keskustassa ja vilkkaissa lomakeskuksissa saattaa olla vaikeaa löytää parkkipaikkaa. Parkkeeraaminen on kiellettyä keltaisella tai valkoisella maalatuilla reunakivetyksillä. Sinisellä värillä merkatuilla alueilla parkkeeraaminen on maksullista. Paikalliset parkkeeraavat usein minne huvittaa. Roskalaatikkojen eteen pysäköiminen on kiellettyä, koska niitä tyhjennetään pitkin päivää. Jos auto on tiellä, se hinataan pois.

Kohteita Lanzarotella

Kokosimme lyhyen esittelyn suosituimmista kohteista lähellä Lanzaroten lentokenttää.

Eläväinen lomakaupunki Puerto del Carmen

Lanzaroten suosituin rantalomakohde Puerto del Carmen on erityisesti lapsiperheiden suosiossa. Hiekkarantaa riittää kuuden kilometrin verran. Hiekkarannan vieressä kulkee merellinen kävelykatu, jonka varrelta löytyy kauppoja ja ravintoloita.

Lanzaroten lentokentältä on noin 10 kilometrin matka suosittuun rantalomakohteeseen Puerto del Carmeniin. Matkan ajaa noin 10 minuutissa. Suuntaa ensin lentokentältä puolisen kilometriä LZ-2 -tietä länteen, ja sitten liittymästä LZ-40 -tielle kohti Puerto del Carmenia. Juuri ennen kaupunkia on ramppiliittymä, josta käänny tielle LZ-505. Calle Juan Carlos I on yksi kaupungin pääkatuja ja sitä pitkin saavut ydinkeskustaan.

Teguise

Saaren keskiosissa sijaitsee Teguisen kylä, joka ennen toimi Lanzaroten pääkaupunkina. Nyt historiallinen Teguise houkuttelee vierailijoita idyllisillä mukulakivikaduillaan ja sunnuntain vilkkailla maalaismarkkinoilla. Vain kymmenen kilometrin päässä Teguisesta sijaitsee Famara, jonka rannat lukeutuvat saaren parhaisiin.

Lanzaroten lentokentältä on noin 18 kilometrin ja 20 minuutin ajomatka Teguiseen. Aja ensin LZ-2 -tietä itään kohti Arrecifea ja LZ-3 -tietä Arrecifen kaupungin ohi. Kaupungin itälaidalla saavut liittymään, josta käänny LZ-1 -tielle kohti Tahichea ja Teguisea. Jatka Tahichen kylän läpi LZ-10 -tietä Teguiseen, noin 6 kilometrin matkan verran.

Timanfaya ja Yaizan kylä

Yksi Lanzaroten ykkösnähtävyyksistä on Timanfayan kansallispuisto, jonka vulkaaninen maisema muistuttaa kuun pintaa. Puistossa voi esimerkiksi ratsastaa kamelilla tai vain yksinkertaisesti ihailla upeaa maisemaa ja siellä sijaitsevaa erikoisen vihreää El Golfo -lampea. Kansallispuiston vieressä sijaitseva Yaizan kylä on äänestetty kahdesti Espanjan kauneimmaksi kyläksi. Sen valkoiset talot ja historiallinen tunnelman muodostavat mukavan vastaparin kansallispuiston kuumaisemalle.

Lanzaroten lentokentältä on 22 kilometrin, 20 minuutin ajomatka Timanfayan kansallispuistoon. Aja lentokentältä länteen LZ-2 -tietä noin 17 kilometriä. Saaren länsiosassa, Yaizan kylän kohdalla suuntaa liittymästä tielle LZ-67, josta matkaa Timanfayaan on pari kilometriä.

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.