Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus: Bilbao | Vuokraa auto helposti Skyscannerin avulla

avis
alam
eury
sixt
nanl
hert

Autonvuokraus: Bilbaon lentokenttä

Autonvuokraus Bilbaon lentokentältä on helppoa! Olit sitten matkalla Bilbaoon tai automatkalle ympäri Baskimaan, vuokra-auto Bilbaon lentokentältä löytyy Skyscannerin avulla näppärästi yhdellä haulla. Kun olet valinnut itsellesi sopivimman vuokra-auton Bilbaon lentokentältä, me ohjaamme sinut suoraan autovuokraamon sivuille vahvistamaan varauksesi.

Avullamme saat siis aina helposti parhaat autonvuokraustarjoukset!

Nämä autovuokraamot toimivat Bilbaon lentokentällä

Löydät autovuokraamoiden palvelupisteet ja -tiskit terminaalirakennuksen tuloaulasta. Kentällä palvelevat muun muassa seuraavat autovuokraamot:

  • Avis autovuokraamo, Bilbao
  • Europcar autovuokraamo, Bilbao
  • Hertz autovuokraamo, Bilbao
  • Sixt autovuokraamo, Bilbao
  • Enterprise autovuokraamo, Bilbao

Etsi ja löydä paras ja edullisin vuokra-auto Bilbaosta Skyscannerin matkahaun avulla, ja nouse auton rattiin Bilbaon lentokentällä. Vuokra-autolla näet koko Baskimaan nähtävyydet, luontoihmeet ja käyntikohteet helposti!

Vuokra-autolla Bilbaossa

Bilbaon lentokenttä sijaitsee ainoastaan reilun 10 km päässä kaupungista. Ajat kaupunkiin suorinta reittiä lentokentältä BI-631-tietä pitkin noin 20 minuutissa.

Vuokra-autolla Vitoria-Gasteiziin

Lähde automatkalle ja tutustumaan Baskimaan pääkaupunkiin Vitoria-Gasteiziin. Ajomatkaa Bilbaosta on noin 60-70 kilometriä, riippuen reittivalinnastasi. Voit ajaa Bilbaosta esimerkiksi AP-68-tietä etelään ja jatkaa 5-liittymästä N-622-tietä Vitoria-Gasteiziin. Matka kestää noin 45 minuuttia.

Vuokra-autolla Santanderiin

Pääset mukavasti A8-moottoritietä pitkin Bilbaosta kauniiseen Santanderin kaupunkiin. Ajomatkaa kertyy 100 kilometriä rannikon suuntaisesti, ajoaika on noin 1 tunti ja 15 minuuttia.

Muuta tärkeää tietoa, kun sinulla on vuokra-auto Bilbaon lentokentältä

Pysäköinti Bilbaossa kadunvarsilla on jaettu 12 eri alueeseen. Ydinkeskustassa sinisillä alueilla pysäköinti on maksullista ma-pe klo 9-13 ja klo 15-20 sekä lauantaisin klo 9-13:30. Maksimiaika on 2 tuntia, hinnat 1,25€ / 1 tunti ja 3,10€ / 2 tuntia.

Yleensä autovuokraamot edellyttävät, että palautat auton tankki täynnä. Lentokentän alueelta löydät kätevästi muun muassa USOA-huoltoaseman, joka on avoinna arkisin klo 6-22 ja viikonloppuisin klo 7-21. Myös matkalla lentokentälle on useita Repsol-, Shell- ja Cepsa-asemia.

Lennot ja hotelli matkalle Bilbaoon

Sen lisäksi, että autamme sinua löytämään parhaan vuokra-auton Bilbaon lentokentältä, Skyscanner vertailee puolestasi tuhansia ja taas tuhansia lentoja ja hotelleja. Löydä siis halvat lennot Bilbaoon esimerkiksi reitille Helsinki-Bilbao sekä sinulle sopivin majoitus.

Tiedot tarkistettu tammikuussa 2019.

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.