Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: Bilbao - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

Autonvuokraus Bilbaon lentokentällä

Olipa suunnitelmissasi viettää ihana kulttuuriloma Bilbaossa tai merellisessä San Sebastianissa, Skyscanner auttaa sinut perille. Löydät parhaimmat autonvuokrausvalikoimat Bilbaon lentokentältä Skyscannerin avulla.

Missä autovuokraamot sijaitsevat Bilbaon lentokentällä?

Bilbaon lentokentällä toimivat seuraavat autovuokraamot: Avis, Enterprise, Europcar, Hertz ja Sixt. Kaikkien näiden asiakaspalvelutiskit sijaitsevat sisääntuloaulan terminaalissa.

Tankkausasemat lähellä Bilbaon lentokenttää

Otathan huomioon, että sinulta voidaan edellyttää auton tankkausta ennen sen palauttamista autovuokraamolle. Tämä riippuu täysin siitä, minkälaisen sopimuksen olette laatineet yhdessä autovuokraamon kanssa.
Avia-huoltoasema löytyy aivan läheltä Bilbaon lentokenttää. Huoltoasema on auki 24 tuntia vuorokaudessa, joten vuokra-auton tankkaus onnistuu vaikka yöaikaan.

Bilbaon lentokentän ympäristö autolla

Bilbaon lentokenttä sijaitsee Loiun kunnassa Baskimaassa. Lentokenttä on Espanjan ja Baskimaan tärkein ja vilkkain lentokenttä. Bilbao sijaitsee aivan Ranskan rajan lähettyvillä, joten monet Espanjan puolelta suuntaavat myös sinne autolomailemaan.

Miten pääset perille?

Valikoimme muutaman suositun kaupunkikohteen Bilbaon ympäristöstä, jotka voisivat kiinnostaa sinua. Alta löydät myös ajo-ohjeet kohteisiin sekä miten pääset niihin suoraan Bilbaon lentokentältä.

Santander

Santander tunnetaan historiallisena satamakaupunkina, jonne tullaan nauttimaan sen leudosta säästä rannikon äärellä. Santander tunnetaan lisäksi vilkkaana yliopistokaupunkina, ja sieltä löytyy yliopistoja kaksikin kappaletta. Ehkä merkittävin nähtävyys alueella on Altamiran luola kalliomaalauksineen noin 30 km länteen Santanderista.
Bilbaon lentokentältä Santanderiin ajaa noin päälle tunnissa tien A-8 kautta.

San Sebastian

San Sebastianin ihanat merimaisemat tuovat raikkaan tuulahduksen suomalaisten kansoittamille Espanjan kultarannikoille. San Sebastian on tyylikäs Baskimaan helmi, jonne tullaan nauttimaan kulinaristisia korkean luokan herkkuja - ja löytyypä sieltä myös huikaisevan upea vanhakaupunki, joka syttyy eloon varsinkin yöaikaan.
Bilbaon lentokentältä San Sebastianiin ajaa noin yhdessä tunnissa tien AP-8 kautta.

Bilbao

Bilbao on Baskimaan suurin kaupunki 400 000 asukkaallaan. Bilbao on erityisesti espanjalaisten matkaajien suosiossa, mutta vielä sitä ei ole pilattu massaturismilla. Tämä viehättävä kaupunki on kulttuurimatkailijoiden suosiossa, koska siellä sijaitsee kuuluisa Guggenheim-museo.
Bilbaon keskustassa ajaminen voi olla haastavaa ja pysäköinti hankalaa. Bilbaosta löytyy muiden eurooppalaisten kaupunkien tavoin ”Park and Ride” -pysäköintialueita. P+R-alueet löytyvät Leioan, Etxebarrin ja Ansion metroasemien yhteydestä. Maksullinen pysäköinti on voimassa seuraavasti Bilbaon keskustassa: ma-pe klo 09.00-13:30 ja 15:00–20:00. Lauantaina klo 09:00-13:30. Sinisten alueiden maksullisilla paikoilla saa pysäköidä enintään 2 tuntia. Maksu sinisillä alueilla on 1.25 € / h ja 3.10 € / 2 h.

Maksut saattavat vaihdella.

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.