Kartta

Lennot Valenciaan

Miten löydät halvat lennot Valenciaan?

Valencia tunnetaan kaupunkina, joka on onnistunut säilyttämään alkuperäisen espanjalaisen tunnelman ja identiteetin ja jonka kadut eivät ole täysin turistien valtaamia. Hanki siis lennot Valenciaan Skyscannerin kautta ja voit olla matkalla jo huomenna. Skyscannerin Hintavahdilla voit myös seurata Valencian lentohintoja suoraan sähköpostiisi toimitettuna.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Valenciaan

Suomessa ainoastaan Helsinki-Vantaan lentoasema operoi lentoja Valenciaan. Tällä hetkellä suoria lentoja Valenciaan ei ole Suomesta saatavilla.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Valenciaan?

Suoria lentoja Valenciaan ei ole saatavilla Suomesta, vaan ne vaativat yhden tai kaksi välilaskua jossain päin Eurooppaa. Lentoyhtiöt, jotka operoivat lentoja Valenciaan ovat muun muassa Turkish Airlines, Iberia ja KLM.

Valencian lentokentät

Valencian lentokenttä sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä Valencian keskusta-alueesta. Keskustaan kulkevat kaksi metrolinjaa, jotka ovat 3 ja 5. Bussi taas kulkee numerolla 150 ja se pysähtyy Mislatan, Quart de Pobletin ja Manisesin pysäkeillä. Taksitolppa löytyy heti lentoaseman edestä ja aloitusmaksu takseilla on 5,40 €. Kannattaa huomioida, että taksikuski laittaa mittarin raksuttamaan ennen kuin auto lähtee liikkeelle.

Milloin on parhain aika vierailla Valenciassa?

Kevät, syksy ja jopa talviaika on parhainta aikaa matkustaa Valencian alueelle. Juuri suomalaiset ovat löytäneet yhdeksi suosikkilomakohteeseen Alicanten aurinkorannat erityisesti talviaikaan. Välimeren rannikolla sijaitseva Valencian alue takaa ihanan lämpimät kelit lähes ympäri vuoden, joten lennot Valenciaan kannattaa hankkia minä vuodenaikana tahansa.

Mitä nähdä ja tehdä Valenciassa?

Valencia on yksi Espanjan suosituimpia kaupunkilomakohteita ja ei ihme, sieltähän löytyy maan kaunein ja suurin hiekkaranta sekä paljon paikallisia herkkuja, kuten paellaa ja upeata arkkitehtuuria. Kaupunkina Valencia on paljon helpompi ottaa haltuun lyhyemmälläkin lomalla kuin esimerkiksi Barcelonan kaltainen metropoli. Valencian vanhakaupunki El Carmen on yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä ja sen syötävän söpöt rakennukset ovat tuoneet sille lempinimen piparkakkulandiana. Vanhassakaupungissa kannattaa myös käydä syömässä ja täältä löydät juuri sitä aitoa ja alkuperäistä paellaa! Yksi Valencian kuvatuimmista kohteista on Torres de Serranos - kaksoistornit - jotka ovat jäänne Valenciaa 1300-luvulla ympäröineestä muurista. Valencia tunnetaan myös Espanjan kuuluisimpana tiedekaupunkina, koska sieltä löytyy Ciudad de las Artes y las Ciencias -tiedekeskus. Täällä vierailu on varmasti erityisesti lapsiperheiden mieleen!

Kuuluisimmat nähtävyydet: Torres de Serranos, Valencia Biopark, Lonja de la Seda, Valencia Cathedral, Torres de Quart

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Valencia lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.