Kartta

Lennot Bilbaoon

Miten löydät halvat lennot Bilbaoon?

Bilbaota kutsutaan Espanjan vihreimmäksi kaupungiksi. Mitä tämä sitten tarkoittaakaan, sen saat selville, kun hankit lennot Bilbaoon ja lähdet tutkimaan tätä perinteistä baskikaupunkia. Voi olla, että Bilbao ei ole sinulle ennestään tuttu kaupunki, mutta me Skyscannerilla suosittelemme antamaan sille mahdollisuuden! Kymmenet tuhannet espanjalaiset eivät voi olla väärässä, kun he hankkivat lennot Bilbaoon joka ikisenä kesäsesonkina. Lennot Bilbaoon löydät helposti Skyscannerin lentohaulla, ja sinulle sopivammat hinnat poimit valikoimasta Hintavahtimme avulla.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Bilbaoon

Lennot Bilbaoon operoidaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta yhden välilaskun kautta. Tämä tarkoittaa sitä, että Suomesta lentoja Bilbaoon ei ole mahdollista hankkia suorana.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Bilbaoon?

Suomesta lennot Bilbaoon lennetään yhden välilaskun kautta eli mikään lentoyhtiö ei tarjoa lentoja Bilbaoon suoraan. Lentoyhtiöitä, jotka lentävät Bilbaoon Suomesta ovat muun muassa Finnair, KLM ja Vueling Airlines.

Bilbaon lentokentät

Bilbaon lentokenttä Sondika sijaitsee 12 kilometrin päässä Bilbaosta, Loiun kaupungissa. Lentokentältä pääsee helposti Bilbaon keskusta-alueelle ja bussimatka sinne kestää noin 20 minuuttia. Bizkaiabus kulkee kentältä keskustaan noin puolen tunnin välein ja kustantaa suuntaansa alle 2 euroa.

Milloin on parhain aika vierailla Bilbaossa?

Lennot Bilbaoon voi huoletta hankkia aivan ympäri vuoden, koska siellä lämpöasteet tippuvat harvemmin alle 10 asteen. Toisaalta matkustajien tulee varautua muuta Espanjaa rankempiin sateisiin, joita alueella riittää aivan jokaisena sesonkina. Kevät on parhainta aikaa vierailla Bilbaossa, koska tuolloin ilmasto on viihtyisän lämmin, mutta ei vielä hohtavan kuuma.

Mitä nähdä ja tehdä Bilbaossa?

Bilbao on erinomainen kaupunkikohde lyhyelle viikonlopulle tai pidemmällekin lomalle. Se on profiloitunut hyvin vahvasti baskikaupungiksi jo kielensä – euskaran – vuoksi ja eroaa myös tällä tavoin muusta Espanjasta. Bilbao on kulttuuririkas kaupunki, josta löytyy muun muassa kuuluisa Guggenheim-museo. Bilbao on hyvin luonnonläheinen ja vehreä keskus, joten täältä et löydä Barcelonan tai Madridin kaltaista suurkaupungin hektisyyttä ja kiirettä. Bilbaossa kannattaa harrastaa myös shoppailua, johon kaupunki tarjoaa erinomaiset puitteet. Turisteja vilisevä alue, vanhakaupunki Plaza de Arenala tarjoaa monenlaista putiikkia ja markkinaa, ja espanjalaisittain sunnuntaimarkkinat pursuavat edullisia ja tyyriimpiäkin antiikkiesineitä. Tässä baskimaan pääkaupungissa kannattaa herkutella erityisesti merenelävillä ja paikallisella viinillä, jota ei saa mistään muualta. Bilbaon luonnonläheinen ympäristö tarjoaa kukkuloineen upeat puitteet kaikenlaiseen urheiluaktiviteettiin, kuten vaelteluun, pyöräilyyn ja kävelylenkkeihin.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Guggenheim, Bilbao Fine Arts Museum, Palza Nueva, Zubizura, San Antónin kirkko

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Bilbao lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.