Kartta

Lennot Bremeniin

Miten löydät halvat lennot Bremeniin?

Bremen voi olla Saksan suurimpia kaupunkeja, mutta tunnelmaltaan se ei muistuta suurta metropolia. Jos haet vaihtelua tunnetuimpien kaupunkien tarjontaan, voi Bremen olla sinulle oikea vaihtoehto. Lähde ottamaan selvää ja hanki lennot Bremeniin jo tänään! Löydät kaikki lennot Bremeniin Skyscannerin tehokkaalla Lentohaulla ja Hintavahdilla, joka lähettää sinulle tiedot välittömästi sähköpostiisi, kun lennot Bremeniin ovat budjetillesi sopivat.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Bremeniin

Helsinki-Vantaan lentoasema ja Tampereen lentoasematarjoavat lentoja Bremeniin. Tampereen lentoasema on ainoa asema, jolta operoidaan Suomessa suorat lennot Bremeniin.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Bremeniin?

Tampereen lentoasema on ainoa lentoasema, josta lennetään Suomessa suorat lennot Bremeniin. Lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat suorat lennot Bremeniin Tampereelta ovat muun muassa Air France ja Ryan Air.

Bremenin lentokentät

Bremenin City Airport -lentokenttä sijaitsee vain noin 10 minuutin raitiovaunumatkan päässä ydinkeskustasta, jossa se jättää matkailijat joko Domsheidenin pysäkille tai Hauptbahnhofin päärautatieasemalle. Bremenin lentokentältä pääsee keskustaan myös bussilinjalla 52, joka kulkee väliä puolen tunnin välein. Toki lentokentän edestä löytyy myös taksitolppa, jonka kyydissä matka keskustaan maksaa noin 10 euroa.

Milloin on parhain aika vierailla Bremenissä?

Turisteille hyvä uutinen on se, että Bremen ei ole Saksan suosituimpia kaupunkikohteita kansainvälisten matkaajien kesken, mikä tietää sitä, että lentoja Bremeniin on saatavilla hyvin kesäsesongin aikaankin. Huonompi uutinen on se, että se on erittäin suosittu saksalaisten matkaajien kesken, joilla on tapana matkustaa suurissa ryhmissä. Tämä voi tuoda ajoittaisen piikin hotellitilanteeseen lomakuukausina. Jos nauttii rauhallisesta kuljeksimisesta kaupungin kaduilla, kannattaa lennot Bremeniin hankkia keväällä. Heinä-elokuussa kaupunki on yhtä ruuhkainen kuin mikä muu tahansa eurooppalainen kaupunki.

Mitä nähdä ja tehdä Bremenissä?

Bremen tunnetaan erityisesti hansakaupunkina, jossa historia on läsnä hyvin vahvasti katukuvassa. Tämä näkyy sen lukuisissa nähtävyyksissä, kuten 1400-luvulla rakennetussa Unescon maailmanperintökohde Raatihuoneessa ja tuomiokirkossa. Suosituimmat vierailukohteet löytyvät Vanhastakaupungista. Marktplatz-aukio on ainutlaatuinen koko Euroopassa ja monet menevät sanattomaksi sen kauneudesta. Jos jalkoja täytyy lepuuttaa, voi hypätä jokiristeilylle pitkin kaupunkia halkovaa Weser-jokea. Illanviettoon kannattaa suunnata Bremenin boheemeimmalle alueelle Vierteliin, jonka Ulrichsplatz-aukiolta löytyy monenlaista terassia, kahvilaa ja yökerhoa. Tämä seutu on myös erinomainen ravintolaillalliselle, mutta katujen varsilta löytyy myös kebab-paikkoja katuruoan ystäville.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Ratskeller, Dom st Petri, Böttcherstrasse, Bremenin katusoittajat, Rathaus

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Bremen lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Bremen on yksi lentokenttä: Bremen.
Delta, Sun-Air, KLM Cityhopper, KLM, Singapore Airlines, Eurowings Europe, Kenya Airways sekä eurowings lentävät suoraan kohteeseen Bremen.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Bremen on maaliskuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.