Kartta

Lennot Göteborgiin

Miten löydät halvat lennot Göteborgiin?

Kaikki on hauskempaa lahden toisella puolen, eikö totta? Ainakin kesälomalla! Göteborg on upea perhekohde, jonne pääsee useammallakin tavalla, mutta me Skyscannerilla suosittelemme nopeinta vaihtoehtoa eli lentämistä. Voi olla, että lentäminen ei ole kaikkein halvin matkustusvaihtoehto, mutta voimme taata, että me etsimme koko perheellenne taatusti edullisimmat lennot Göteborgiin. Vielä halvemmaksi kesäreissu käy, kun otatte käyttöön tehokkaan Hintavahtimme, joka ilmoittaa teille heti, kun lennot Göteborgiin ovat alhaisimmillaan haluamananne matkustusajankohtana! Lue lisää tarmokkaan Hintavahtimme ominaisuuksista saa lisätietoa täältä. Kannattaa tarkastella lentoja Göteborgiin myös omatoimisesti markkinoiden parhaimmalla lentohaulla!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Göteborgiin

Suorat lennot Göteborgiin tarjoaa Suomessa vain Helsinki-Vantaan lentoasema.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Göteborgiin?

Helsingistä suorat lennot Göteborgiin saa varattua muun muassa seuraavilta lentoyhtiöiltä: Finnair, KLM , SAS ja Norwegian. Lennot Göteborgiin ovat halvimmillaan 200 euron paikkeilla, ja lentomatka kestää noin puolitoista tuntia.

Göteborgin lentokentät

Göteborgin hauskan niminen lentokenttä Landvetter sijaitsee 25 kilometrin päässä Göteborgin keskustasta. Landvetteriltä kulkee lentokenttäbusseja keskustaan noin 20 minuutin välein ja matka keskustaan kestää noin 20-30 minuuttia. Matkaajat pääsevät aivan päärautatieaseman ympäristöön, josta on helppo jatkaa matkaa eri puolille kaupunkia.

Milloin on parhain aika vierailla Göteborgissa?

Göteborg on ehdottomasti ympärivuotinen kaupunkikohde, mutta kaupunki puhkeaa loistoonsa kesäkuukausina. Tuolloin sen monet puistot ja puutarhat ovat kukkeimmillaan ja suosittu huvipuisto Liseberg on avoinna. Kesäsesonki Göteborgissa alkaa toukokuusta, jolloin hiljalleen lämpötilat nousevat 15 asteen tuntumaan. Göteborg sijaitsee rannikolla, joten syksymmällä siellä voi tuulla voimakkaammin kuin mihin olemme tavallisesti Suomessa tottuneet. Talvet kaupungissa ovat leutoja ja lämpöasteet pysyttelevät kymmenen asteen paikkeilla. Lumen sijaan maasta löytyy lähinnä räntää.

Mitä nähdä ja tehdä Göteborgissa?

Göteborg on Ruotsin toiseksi suurin kaupunki ja se on myös ruotsalaisten kesken suosittu matkakohde. Göteborgiin voi suunnata joko huvittelureissulle, kiitos sen laadukkaiden ravintoloiden ja yökerhojen, mutta se sopii erityisen hyvin perhematkailijoille. Perheen pienimmät matkaajat rakastavat huvipuisto Lisebergiä ja se houkutteleekin paikan päälle miljoonia turisteja vuosittain. Sinne on helppo löytää, koska Liseberg sijaitsee aivan ydinkeskustassa Hedenissä. Göteborgista löytyy myös lukuisia mielenkiintoisia museoita, kuten Universeum-tiedemuseo. Se on omassa luokassaan Pohjoismaiden suurin ja siellä viihtyvät erilaisten tehtävien parissa sekä pienet että isotkin matkalaiset. Trädgårdsföreningenin puutarhapuisto on oiva hengähdyspaikka, kun kaupungin vilske alkaa väsyttää. Tämä vuonna 1842 perustettu kasvitieteellinen puutarha esittelee matkaajille tuhansia eri kukkalajeja. Tilasta löytyy viihtyisä kahvila, jossa paistatella päivää. Slottskogenin puistosta sijaitsee kaupungin eläintarha, jota täydentävät mukavasti kasvitieteellinen ja luonnonhistoriallinen museo.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Liseberg, Göteborgin saaristo, Universeum, Slottskogen, Trädgårdsföreningen

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Göteborg Landvetter lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Göteborg on yksi lentokenttä: Göteborg Landvetter.
Delta, KLM Cityhopper, Singapore Airlines, KLM, Novair, Kenya Airways, Braathens Regional Airways sekä Air Mauritius lentävät suoraan kohteeseen Göteborg Landvetter.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.