Kartta

Löydä halvat lennot Oulusta Tukholmaan

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Tukholma...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Oulu kohteeseen Tukholma

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

143 €

Suorat lentoyhtiöt

2

Lentoa viikossa

4

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 746 kilometriä

1t 25min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

SAS

Tukholma Arlanda, Stockholma Skavsta, Tukholma Bromma ja Tukholma Västerås

4 lentokenttää

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Tukholma on neljä lentokenttää: Tukholma Arlanda, Stockholma Skavsta, Tukholma Bromma ja Tukholma Västerås.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Oulu kohteeseen Tukholma on 143 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
1t 25min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Oulu kohteeseen Tukholma.
2 lentoyhtiötä lentää suoraan kohteesta Oulu kohteeseen Tukholma.
Kohteesta Oulu kohteeseen Tukholma lentää 4 lentoa viikossa lokakuusta alkaen.

Näin löydät lennot Oulusta Tukholmaan

Aina yhtä mielenkiintoinen Tukholma on monen suomalaisen suosikkikaupunkilomakohde myös siksi, että sinne on suhteellisen vaivatonta matkustaa meriteitse. Mutta suosittelemme katsastamaan lentoja Oulusta Tukholmaan silloin, kun haluat viettää aikaa tässä kauniissa kaupungissa ilman kiirettä. Etsi lennot Oulusta Tukholmaan omassa rauhassasi Skyscannerin lentohaullamme. Voimme luvata, että meidän kauttamme saat aina halvimmat lennot Oulusta Tukholmaan, koska voit täysin itse valita milloin ja minkälaisella budjetilla olet valmis matkustamaan. Voit käyttää apunasi Hintakalenteriamme tai tsekata helposti milloin lentosi Oulusta Tukholmaan ovat halvimmillaan.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja Oulusta Tukholmaan

Oulun lentoasemalta pääsee jälleen muutaman vuoden tauon jälkeen suorilla lennoille Tukholmaan. Suoria lentoja Oulusta Tukhomaan operoi tällä hetkellä ainoastaan SAS.

Kun lähdet matkaan Oulun lentoasemalta

Pohjoisen vilkas lentoasema on Oulun lentoasema, joka on Pohjois-Suomen ja Lapin tärkeimpiä solmukohtia. Matka lennoillesi Oulusta Tukholmaan alkaa Oulunsalosta, joka sijaitsee 15 kilometrin päässä Oulun keskustasta. Lentoasemalta löydät monenlaista viihdykettä odotellessasi lentojasi. Voit nauttia lasillisen viiniä sen kahviloissa tai oluttupa Toppilassa tai vain oleskella porttialueella samalla kentän ilmaisesta WiFi-yhteydestä nauttien.

Kun saavut Tukholmaan

Lennot Oulusta Tukholmaan saapuvat Arlandan lentokentälle, joka on yksi Pohjoismaiden vilkkaimmista lentokentistä. Matkaajat pääsevät etenemään Tukholmaan keskustaan lentokentän edestä löytyvillä takseilla tai hyppäämään busseihin, jotka liikennöivät noin 20 minuutin välein. Kaikkiaan bussimatka keskustaan kestää 35 minuuttia.

Yleistä tietoa, kun lennät Oulusta Tukholmaan

Oulusta Tukholmaan matkaavat lentoasiakkaat eivät tarvitse matkalle mukaansa muuta kuin tärkeimmät matka-asiakirjat, kuten passin ja tarkastukortin. Ulkomaan lennoille kannattaa olla paikan päällä noin 45 minuuttia ennen matkaa.

Tämän osion tiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista aina tarkastuskortistasi lentosi tarkemmat tiedot.

Mitä voit odottaa Tukholmalta

Tukholma on monelle suomalaiselle tuttu paikka, mutta kaupunki voi yllättää iloisesti, jos eksyy muuallekin kuin perinteiseen vanhaankaupunkiin ja Drottningsgatanille. Trendikäs Södermalm tekee vaikutuksen shoppailumahdollisuuksillaan, ravintoloillaan ja baareillaan. Se onkin monen tukholmalaisen lempialuetta!

Hotelli Tukhomasta

Hotellihakumme on aina ajan tasalla Tukholman parhaimmista hotellidiileistä. Etsi juuri itsellesi sopiva majoitus lempikaupunginosastasi!

Tiedot on tarkastettu marraskuussa 2018

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.