Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: Bratislava - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

eury
sixt
avis
alam
budg
erac

Autonvuokraus Bratislavan lentokentällä

Tiedot on tarkistettu syyskuussa 2015

Saavuit sitten kaupunkilomalle Slovakian pääkaupunkiin Bratislavaan tai olet suuntaamassa lähinaapurimaihin Itävaltaan tai Unkariin, parhaat autonvuokraustarjoukset löydät Skyscannerin avulla.

Auton vuokraaminen lentokentällä Bratislavan lentokentällä toimivat Buchbinder, Avis, Budget, Europcar, Hertz, Eurocar, Sixt ja Alwe. Kaikilla on palvelutiskit lentokentän tuloaulassa.

Huoltoasemat lentokentän lähellä

Jotkut autonvuokrausyritykset edellyttävät, että auto palautetaan polttoainetankki täynnä

Kätevimmin tankkaat D1-tien varrelta löytyvillä OMV-huoltoasemilla: toinen sijaitsee kentän eteläpuolella ja toinen kentän pohjoispuolella. Kentän lähellä on toki muitakin huoltoasemia, joten vaihtoehtoja on runsaasti.

Ajaminen lentokentältä/lentokentälle

Lentokenttä sijaitsee D1/E58-moottoritien varrella, joten Bratislavan lentokentältä on kätevää ajaa lähestulkoon mihin tahansa Slovakiassa. Tämä D1-moottoritie on suurimpia ja vilkkaimpia moottoriteitä Slovakiassa ja se kulkee Bratislavasta Ukrainan rajalle asti. Kentältä on helppo ajaa Bratislavan kaupunkiin, matka kestää D1-moottoritietä pitkin vain 15 minuuttia.

Suurimmassa osassa Slovakiaa moottoriteillä on tullimaksut, jotka maksetaan ostamalla moottoritievinjetti eli tuulilasiin liimattava tarra. Vuokra-autoissa vinjetit on yleensä maksettu jo etukäteen. Jos näin ei ole, vinjetin voi ostaa huoltoasemalta, postitoimistosta tai pankista.

Kohteita lähellä Bratislavan lentokenttää

Kokosimme lyhyen esittelyn suosituimmista kohteista lähellä Bratislavan lentokenttää.

Driny-luola
Pienillä Karpaateilla, Smolenicen kylän ulkopuolella, sijaitseva Driny-luola on kaunis kalkkikiviluola. Se löydettiin jo vuonna 1866, mutta julistettiin kansalliseksi monumentiksi vasta 1968. Täällä kannattaa vierailla Bratislavassa ollessaan.

Kätevin reitti Smolenicen kylään kulkee D1/E58-moottoritietä lentokentältä pohjoiseen. Kun saavut Zelenecin kaupungin kohdalle, suuntaa vasemmalle 51-tielle Trnavan kaupungin läpi kohti Smolenicea. Ajomatka on sujuva, mutta muistathan, että moottoriteillä on tullimaksut, jotka maksetaan ostamalla moottoritievinjetti eli tuulilasiin liimattava tarra. Vuokra-autoissa vinjetit on yleensä maksettu jo etukäteen. Jos näin ei ole, vinjetin voi ostaa huoltoasemalta, postitoimistosta tai pankista.

Tonava-Auenin kansallispuisto
Ala-Itävallan ja Bratislavan rajan tuntumasta löytyy Tonava-Auenin kansallispuisto, joka on Keski-Euroopan suurin kosteikko. Sillä on epätavallisen monimuotoinen ekosysteemi ja valtavasti kasveja ja eläimiä.

Ajomatka kansallispuistoon on 50 minuuttia, matkaa kertyy vajaa 50 kilometriä. Suuntaa ensin D1/E58-moottoritietä lentokentältä etelään, Bratislavan kaupunkiin. Bratislavasta matka jatkuu B9-tietä Itävallan puolelle länteen. Bad Deutsch-Altenburgin pikkukaupungin kohdalla käänny oikealle, B49-tietä pitkin Tonavan yli. Muutaman kilometrin ajomatkan jälkeen näkyy opasteet B3-tielle kohti kansallispuistoa.

Mutěnicen viinialue
Lähellä Slovakian rajaa sijaitseva Mutěnicen viinialue on mainio viikonloppukohde. Siellä tuotetaan Tšekkien parhaimmat viinit ja alueelta löytyykin useita viinikellareita, joihin voi mennä tutustumaan ja maistelemaan viinejä. Alueelta löytyy neljä kylää, jossa kaikissa voi majoittua halutessaan: Mutěnice, Dubňany, Ratíškovice ja Milotice.

Ajomatkaa kertyy reilut 110 kilometriä ja matka kestää vajaa 1,5 tuntia liikenteestä riippuen. Suuntaa ensin D1/E58-moottoritietä lentokentältä etelään, Bratislavan kaupunkiin. Bratislavasta matka kulkee Slovakian ja Itävallan rajan tuntumassa D2/E65-moottritietä pitkin pohjoiseen ja Brodsken pikkukaupungin kohdalla Tšekkien rajan yli. Noin 12 kilometriä rajan ylityksen jälkeen käänny oikealle, 55-tielle, joka johtaa Hodoniin. Tästä on enää 5 kilometriä matkaa Mutěniceen.

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.