Kartta

Lennot Bratislavaan

Miten löydät halvat lennot Bratislavaan?

Slovakian pääkaupunki Bratislava on erinomainen ja nuorekas kaupunkilomakohde, josta löytyy vilkas yölämä, mutta runsaasti myös kulttuuria ja shoppailumahdollisuuksia. Lennot Bratislavaan hankit nopeasti lyhyelläkin varoitusajalla Skyscannerin avulla. Lentohakumme hakee sinulle kaikki lennot Bratislavaan sekunneissa ja voit täydentää hakuasi Hintavahdillamme

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Bratislavaan

Lennot Bratislavaan operoi Suomessa ensisijaisesti Helsinki-Vantaan lentoasema, mutta matkaajille tarjotaan reitti myös Turun lentoasemalta ja Porin lentokentältä. Edellä mainituilta lentokentiltä lähtevät reitit lentävät ensin Helsinki-Vantaan lentoasemalle.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Bratislavaan?

Suomesta lentoja Bratislavaan tarjoavat monien lentoyhtiöiden yhdistelmät. Lentoyhtiöinä ovat muun muassa Finnair ja SAS. Reitti vaatii tavallisesti yksi tai kaksi vaihtoa.

Bratislavan lentokentät

Bratislavan lentokenttä tunnetaan nimellä M. R Štefánikin lentoasema ja se on Slovakian suurin kansainvälinen lentokenttä. Bratislavan lentokenttä sijaitsee noin yhdeksän kilometrin päässä Bratislavan keskusta-alueesta. Matkaajat pääsevat lentokentältä keskustaan kolmella eri bussilla, junalla tai taksilla.

Milloin on parhain aika vierailla Bratislavassa?

Bratislavan ilmasto on miellyttävä ympärivuotiseen kaupunkimatkailuun. Kesät ovat siellä lyhyitä ja kuumia, jolloin sen kadut täyttyvät turisteista ja lyhyt sesonki ruuhkauttaa keskusta-alueen hotellit hetkittäisesti. Kevät on Bratislavassa kaunis ja ilmasto lempeä. Tuolloin kaupunki herää kukkaloisteeseen, jota tullaan ihailemaan myös pidemmän matkan takaa. Talvikaan ei ole yhtään huonompi matkustusaika, tällöin Bratislavasta saa upeita turistikuvia sen ollessa lumipeitteen alla. Kannattaa kuitenkin muistaa, että tuolloin jotkin kaupungin turistikohteista voivat olla kiinni säiden takia.

Mitä nähdä ja tehdä Bratislavassa?

Bratislavaa sanotaan Slovakian kulttuuripääkaupungiksi ja sinne saavutaankin nautiskelemaan sen suosituista teatteri- ja musiikkiesityksistä, joiden päänäyttämöinä toimivat muun muassa Slovakian kansallisteatteri ja Reduta-rakennus. Paikallisia muusikoita kannattaa suunnistaa kuuntelemaan erityisesti vanhankaupungin klubeihin. Bratislavan tunnetuimmaksi nähtävyydeksi voikin mainita juurikin sen vanhankaupungin, joka tarjoaa sekä parhaimmat nähtävyydet että ravintola- ja yöelämänkin. Vanhassakaupungissa kannattaa piipahtaa ainakin Bratislavan linnassa sekä näyttävässä Pyhän Martin tuomiokirkossa, jonka rakentaminen aloitettiin jo 1200-luvulla. Myös arkkipiispan palatsi on käymisen arvoinen. Vanhastakaupungista löytyy paikallisia käsitöitä ja tuliaisia, joten jos tämän päivän muoti kiinnostaa enemmän, kannattaa suunnata Bratislavan uudelle puolelle Námestie SNP -aukion ympäristöön. Tuolta löytyy esimerkiksi uudehko ostoskeskus Eurovea.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Bratislavan linna, Pyhän Martinuksen linna, Vanhakaupunki, Priimaksen palatsi, Pyhän Martin tuomiokirkko

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Bratislava lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Bratislava on yksi lentokenttä: Bratislava.
Smart Wings, Wizz Air, Corendon Airlines, Corendon Airlines Europe, Tunisair, Ryanair, Pobeda sekä Wizz Air UK lentävät suoraan kohteeseen Bratislava.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Bratislava on maaliskuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.