Kartta

Lennot Birminghamiin

Miten löydät halvat lennot Birminghamiin?

Löydä kaikki halvat lennot Birminghamiin Skyscannerin kautta! Halvat lennot tulevat tarpeeseen, koska Birmingham tunnetaan todellisena shoppailijan unelmakaupunkina. Saat selville edullisimmat lennot Birminghamiin helposti ja vaivattomasti Skyscannerin kautta vain sekunneissa. Jos olet tarkan euron budjettimatkaaja, kannattaa ottaa käyttöön Skyscannerin Hintavahti, joka lähettää sinulle tiedon sähköpostiisi, kun lennot Birminghamiin ovat halvimmillaan.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Birminghamiin

Vain Helsinki-Vantaan lentoasema tarjoaa lentoja Birminghamiin. Valitettavasti suoria lentoja Birminghamiin ei ole tarjolla, vaan reitti vaatii tavallisesti yhden tai kaksi vaihtoa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Birminghamiin?

Lentoja Birminghamiin tarjoavat muun muassa seuraavat lentoyhtiöt: Finnair, Smart Wings ja Turkish Airlines. Valitettavasti Suomesta ei operoida suoria lentoja Birminghamiin.

Birminghamin lentokentät

Birminghamin kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Solihullin kaupungissa. Birminghamin ja lentokentän väliä operoivat muun muassa junat, taksit ja bussit. Lentokenttä on linkittynyt suoraan Birminghamin junaverkostoon ja matka keskustaan vie vain noin muutaman minuutin. Junat operoivat päivittäin puolen tunnin tai kahden tunnin välein.

Milloin on parhain aika vierailla Birminghamissa?

Birminghamissa on tyypillinen brittiläinen sää: kesät ovat suhteellisen lämpimiä ja talvet kylmähköjä. Heinä-elokuu kaupungissa on kuuminta ja ruuhkaisinta, joten jos haet hieman stressittömämpää ja kiireettömämpää lomaa, kannattaa matka-ajankohdaksi valikoida huhtikuu tai lokakuu. Tuolloin sää on lämmintä, mutta sinun ei tarvitse käyttää aikaasi useamman tunnin odotteluun nähtävyyksille. Toki kaupunki tarjoaa mielenkiintoisia tapahtumia myös talvisin, kuten suositut joulumarkkinat. Kesällä kaupunkiin vetävät Birminghamin kansainväliset jazz- ja bluesfestivaalit ja Birminghamin kansainväliset karnevaalit elokuussa. Tuolloin hotellit ja lennot Birminghamiin voivat olla hetkellisesti vaikeammin saatavilla.

Mitä nähdä ja tehdä Birminghamissa?

Birmingham on Englannin toiseksi suurin kaupunki yli miljoonalla asukkaallaan. Tämä eläväinen kaupunki tarjoaa matkailijoilleen kaikkea mahdollista aina mielenkiintoisista tapahtumista historiallisiin nähtävyyksiin. Birmingham on shoppailijan paratiisi, josta löytyy useita ostoskeskuksia koluttavaksi. Suosituimpia näistä ovat Bullring, joka on koko Iso-Britannian suurimpia tavarataloja sekä ydinkeskustasta löytyvä Grand Central, josta löytyy yli 60 myymälää. Birmingham tarjoaa myös paljon historiallisia nähtävyyksiä, joita kannattaa kierrellä. Tällaisia ovat muun muassa vuosina 1618-1635 rakennettu Ashton Hall -rakennus, joka on yksi arvokkaimmista perintökohteista kaupungissa. Koruharakoiden kannattaa suunnata ”The Jewellery Quartet” -alueelle, jossa toimii yli 400 koruntekijäyrittäjää. Myös supersuositut antiikkikirppikset ovat paikallisten suosituinta ajanvietettä. Ne järjestetään kaupungissa heinäkuun alussa sekä lokakuun puolessa välissä. Fantasiakirjallisuuden ystävien ei kannata missata J. R. R Tolkienin lapsuudenmaisemia Sareholessa!

Kuuluisimmat nähtävyydet: Bull Ring, Ashton Hall, Ikon Gallery, Cadbury Hall, Soho House, Pen museum

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Birmingham lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.