Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: Birmingham - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

###Autonvuokraus Birminghamin lentokentällä Tiedot on tarkistettu heinäkuussa 2015

Olit sitten tullut kaupunkilomalle Birminghamiin tai matkalla Liverpooliin, parhaat autonvuokraustarjoukset löydät Skyscannerin avulla. ###Auton vuokraaminen lentokentällä Birminghamin lentokentällä toimii seitsemän maailman suurimmista kansainvälisistä autonvuokrausyrityksistä: Avis, Budget, Enterprise, Europcar, Hertz, National ja Sixt. Niiden tiskit sijaitsevat saapumisalueella ja ovat yleensä auki aamukuudesta puoleen yöhön. Tarkemmat aukioloajat löydät autonvuokrausyritysten omilta sivuilta. Autojen nouto- ja tuontialue sijaitsee kävelymatkan päässä terminaalirakennuksesta. ###Huoltoasemat lentokentän lähellä Jotkut autonvuokrausyritykset edellyttävät, että auto palautetaan polttoainetankki täynnä.

Lähin huoltoasema on Esso, joka sijaitsee Coventry Roadin eli A45-tien varrella vain kilometrin päässä lentokentältä. Lentokentän eteläpuolella kulkevan A45-tien varrelta löytyvät myös muut lentokenttää lähimmät huoltoasemat, esimerkiksi Pace Oak Station noin 3 kilometriä lentokentältä itään ja Bp-huoltoasema noin 5 kilometriä lentokentältä länteen. ###Ajaminen lentokentältä/lentokentälle Lentokenttä sijaitsee A45-tien eli Coventry Roadin varrella, tien pohjoispuolella 13 kilometriä kaakkoon Birminghamin keskustasta. Birminghamin kaupunkiin on helpointa ajaa M6-moottoritien kautta. Lähde kentältä A45 pitkin itään, käänny liittymästä M42-moottoritielle kohti pohjoista. Pian näet liittymän, josta pääset M6-moottoritielle kohti pohjoista, opasteena M6(N). Tämä tie kiertää kaupungin pohjoispuolitse. Salfordin kohdalla on liittymä tielleA38(M), jota pitkin pääset kaupungin keskustaan. Kentältä pääsee kätevästi suoraan M42-moottoritielle ja sieltä on myös hyvät yhteydet M1-, M5-, M6- ja M40-moottoriteille. ###Kohteita lähellä Birminghamin lentokenttää Kokosimme lyhyen esittelyn suosituimmista kohteista lähellä Birminghamin lentokenttää. ###Ironbridge Ironbridge on Severn-joen varrella oleva asutusalue, joka on saanut nimensä sen yli 30 metrissä kulkevan sillan vuoksi. Ironbridgea kutsutaan paikaksi, josta teollinen vallankumous sai aikoinaan alkunsa, sillä siellä keksittiin, miten koksin avulla raudan teko saatiin edullisemmaksi. Vaikka teollinen vallankumous alkoikin useista paikoista samaan aikaan, Ironbridge on nykyään Unescon maailmanperintökohde ja suosittu turistikohde.

Ironbrigeen on lentokentältä noin 75 kilometrin matka, johon menee noin 1 tunti. Lähde kentältä A45 pitkin itään, käänny liittymästä M42-moottoritielle kohti pohjoista. Pian näet liittymän, josta pääset M6-moottoritielle kohti pohjoista, opasteena M6(N). Essingtonin kaupungin kohdalla liittymästä käänny M54-tielle, suuntana Wales/Telford. Jatka M54 pitkin kunnes hieman ennen Telfordin kaupunkia tulet 4-liittymään. Siitä käännös A442-tielle, suuntana Brdgnorth/Ironbridge. Reitti jatkuu A442 - A464 - takaisin A442 - A4169, josta hyvät opasteet muutaman kilometrin päässä sijaitsevaan Ironbridgeen. ###Liverpool Monelle tulee Liverpoolista mieleen ensin jalkapallo. Tai Beatles. Sen lisäksi Liverpool on myös kulttuurihistoriallisesti rikas brittiläinen satamakaupunki. Sen arkkitehtuuri on hurmaavaa. Kaupungilla on kiehtova merenkäyntiin liittyvä historia, vilkas satama ja siellä sijaitsee myös Euroopan vanhin Chinatown.

Liverpooliin on Birminghamin lentokentältä 175 kilometrin matka, jonka ajaminen kestää 2-2,5 tuntia riippuen liikenteestä. Lähde kentältä A45 pitkin itään, käänny liittymästä M42-moottoritielle kohti pohjoista. Pian näet liittymän, josta pääset M6-moottoritielle kohti pohjoista, opasteena M6(N). M6:n varrella on tulli, jonka voi maksaa kätevästi kortilla tai käteisellä. Maksut vaihtelevat 3,80–5,50 punnan välillä ajoajankohdasta riippuen. Warringtonin kaupungin kohdalla on 21A-liittymä, josta pääset kääntymään vasemmalle länteen M62-moottoritielle. Opasteet neuvovat suunnan kohti Liverpoolia, ja saavut kaupunkiin idän suunnasta.

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.