Birmingham

2.3.2020 - 3.3.2020

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Aparthotel Adagio Birmingham City Centre, Hallmark Birmingham Strathallan sekä Park Regis Birmingham ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Birmingham perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Birmingham klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Birmingham

alkaen 86 €
alkaen 141 €
alkaen 191 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Birmingham?

9,8
Perhematkailijat
8,3
Historian harrastajat
7,7
Ulkoilmaihmiset
7,7
Herkuttelijat
7,1
Taiteen ja designin ystävät
Jäsenten arvostelut (67)
Erika Gimes
Erika Gimes
5.12.2019

Imádtam, a sétányait, az épületeit azt ahogy a csatorna keresztül szeli a várost. Minden percét.

Cally Staffiere
Cally StaffiereWolverhampton
27.7.2019

This isn't the best city for me. Its always very busy and some of the shops are quite expensive.

Marcia Thomas
Marcia ThomasNottingham
18.12.2015

Birmingham is such a great place to visit lots of shops history it has it all The new train station is a excellent place to go and shop it has a light open feel with upper floors I love going there The German Christmas markets was just there and was amazing

Leow Cheng Lam
Leow Cheng LamKlang
4.3.2015

Birmingham is very famous and always crowded and popular. Every people like to see the Queen's Palace and watch the changing guard. Sometimes when it is raining, then they will cancelled the events and everyone so disappointed.

UKK

Edullisin kuukausi on tammikuu, jonka keskiarvohinta on 86 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Birminghamssa yöpymiseen on marraskuu, jonka keskiarvohinta 108 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille helmikuussa viime vuonna oli 102 € per yö. Tämä on 3 % kalliimpi kuin keskiarvohinta 99 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Birmingham odotettu keskilämpötila kuukautena helmikuu on 4,2 °C/39,5 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 21,5 °C/70,7 °F. Viilein kuukausi on helmikuu, jonka keskilämpötila on 0,5 °C/32,9 °F.
Kohteen Birmingham lähin lentokenttä on Birmingham (BHX) (10,43 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: East Midlands (53,78 km) Nottingham (73,03 km)

Suunnittele matka kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta