Kartta

Lennot Manchesteriin

Miten löydät halvat lennot Manchesteriin?

Onko mielessä pitkä viikonloppu jalkapallon merkeissä vai kulttuurikierros Manchesterin mielenkiintoisimmissa nähtävyyksissä? Olipa Manchesterin matkasi tarkoitus mikä tahansa, me Skyscannerilla haluamme tehdä lomasuunnitelmien tekemisestä mahdollisimman vaivatonta! Lennot Manchesteriin onnistut löytämään aivan sekunneissa lentohaullamme, johon voit määritellä hakuehdoiksi esimerkiksi suorat lentoyhteydet tai muutkin lähimmät lentokentät, jotka operoivat lentoja Manchesteriin. Meiltä saat parhaimmat vinkit Manchesterin lisäksi myös kaikkialle maailmassa. Löydät matka-artikkelimme ja vinkkimme reissuun täältä.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Manchesteriin

Suomesta suoria lentoja Manchesteriin tarjoaa ainoastaan Helsinki-Vantaan lentoasema. Jos siis olet matkalla muualta Suomesta Manchesteriin, täytyy sinun ensin lentää Helsinkiin ja jatkaa matkaasi sieltä.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Manchesteriin?

Muun muassa suomalainen Finnair ja brittiläinen British Airways tarjoavat suoria lentoja Manchesteriin. Matka-aika Suomesta Manchesteriin on alle 3 tuntia.

Manchesterin lentokentät

Manchesterin lentokenttä sijaitsee 17 kilometrin päässä Manchesterin keskustasta. Kaikkein helpoiten lentokentältä keskusta-alueelle pääset junalla, joka kulkee lentoasemalta 10 minuutin välein ja matka kestää noin 20 minuuttia.

Milloin on parhain aika vierailla Manchesterissa?

Manchester tai Iso-Britannian alue kokonaisuudessaan on monille matkaajille ympärivuotinen kohde, jonne harvemmin lähdetään sään vuoksi. Iso-Britanniaan matkataan lähinnä alueellisen kulttuurin, nähtävyyksien ja shoppailun perässä. Vaikka maasta rantojakin löytyy, vievät sen omaleimaiset kaupungit Lontoon ohella voiton perinteisestä aurinkolomasta. Manchesteriin voit siis matkata milloin vain sillä huomiolla, että jalkapallomatsit voivat ajoittain ruuhkauttaa kaupungin hotellit. Manchesteriin pääsee myös junalla lähikaupungeista, joten kannattaa tutkailla Skyscannerin karttahakua, joka näyttää sinulle kaikki suorat lentoyhteydet Iso-Britanniaan ja sen hetkiset lentohinnat Manchesteriin.

Mitä nähdä ja tehdä Manchesterissa?

Monelle Manchester tuo mieleen kaksi asiaa: jalkapallon ja musiikin. Tässä työväenluokan kaupungissa rakastetaan menestystarinoita, ja tällaisia edustavat muun muassa monet Manchester Unitedin pelaajien sankaritarinat ja toki kaupungin ylpeys eli legendaarinen Oasis-bändi. Manchesterissa kannattaakin piipahtaa sen upeilla jalkapallostadioneilla, kuten Etihad Stadiumilla ja Old Traffordilla, vaikkei futisfani olisikaan. Jos pallon perässä juokseminen ei kuitenkaan innosta, voi Arndalen ostoskeskus olla vastaus erityisesti naisväen lomanviettoasuunnitelmiin. Manchester tarjoaa myös upeita historiallisia kohteita, kuten vaikuttavan 1890-luvulla rakennetun John Rylandin kirjaston ja 600-vuotta vanhan Manchesterin katedraalin.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Arndale-ostoskeskus, Etihad stadium, Old Trafford, John Rylandin kirjasto, Manchesterin katedraali

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Manchester lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.