Kartta

Halvat lennot Oulu-Lontoo

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Lontoo...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Oulu kohteeseen Lontoo

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

166 €

Suoraa lentoyhtiötä

0

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 2073 kilometriä

4t 40min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Lontoo Heathrow, Lontoo Gatwick, Lontoo Stansted, Lontoo Luton ja muita

6 lentokenttää

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Lontoo on 6 lentokenttää: Lontoo Heathrow, Lontoo Gatwick, Lontoo Stansted, Lontoo Luton, Lontoo City ja Lontoo Southend.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Oulu kohteeseen Lontoo on 166 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
4t 40min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Oulu kohteeseen Lontoo.
Mikään lentoyhtiö ei lennä suoraan kohteesta Oulu kohteeseen Lontoo.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Oulu-Lontoo

Suoria lentoja Oulusta Lontooseen ei tällä hetkellä löydy, mutta käteviä vaihdollisia lentoja voit lentää Helsingin kautta. Oulusta Helsinkiin pääset kätevästi Finnairin lennoilla, Helsingistä Lontooseen lentävät mm. Finnair, British Airways ja Norwegian.

Tutustu tarkemmin Finnairin matkatavararajoituksiin.

Näin pakkaat käsimatkatavarat British Airways -lennolle näppärästi.

Lue vinkkimme kuinka pakkaat käsimatkatavarat ja muut matkalaukut oikein Norwegianin lennolle!

Passi: Muista, että tarvitset passin matkustaessasi Iso-Britanniaan, joka sijaitsee EU-alueella, mutta Schengen-alueen ulkopuolella. Tee myös matkalle lähtiessäsi virallinen matkustusilmoitus nettisivuilla tai tekstiviestillä.

Näin etsit halvat lennot Oulu Lontoo -reitille

Matkahakumme on näppärä, ilmainen ja täysin puolueeton, ja sen avulla löydät halvat lennot Oulu Lontoo -reitille kätevästi. Me emme peri mitään maksuja ja kun olet valmis varaamaan halvat lentosi, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle.

Voit löytää halvat lennot Oulu Lontoo -reitille myös etsimällä lentoja useille eri lentokentille, samassa kaupungissa tai lähialueilla. Etsi lentoja Skyscannerin matkahaun avulla ja valitse kohta "Lisää lähiseudun lentokentät". Helppoa! Voit myös etsiä lentoja Skyscannerin kätevän karttahaun avulla.

Jos olet joustava matkapäiviesi suhteen, löydät edulliset lennot Oulu Lontoo -reitille vieläkin helpommin. Valitse matkustusajaksi koko kuukausi ja matkahakumme näyttää sinulle hintakalenterin, josta näet halvat lennot koko kuukauden ajalle. Lue vinkit Skyscannerin hintakalenterin hyödyntämiseen. Skyscanner kertoo myös, mikä on paras aika varata lennot!

Lennolle lähtö Oulusta

Sijainti ja kulkuyhteydet

Oulun lentokenttä sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Oulun keskustasta Oulunsalon kaupunginosassa.

Jos matkustat lentokentälle autolla, terminaalien edustalla on kolme pysäköintialuetta. Parkkialueiden P1 ja P3 pysäköintimaksuun sisältyy lämpöpaikka ja sähköauton lataus. Jos sinut saatetaan kentälle, P2-parkkialueelle voi pysähtyä ilmaiseksi max. 20 minuutiksi. Lue lisää Oulun ja muiden Suomen lentokenttien pysäköinnistä.

Taksimatka Oulun keskustasta lentokentälle maksaa arviolta 30€.

Kaupungista lentokentälle pääsee helposti myös julkisen liikenteen kyydissä, nimittäin linja-autoilla nro 8 ja 9. Linja-autoon voit nousta keskustan pysäkkien lisäksi Teknologiakylästä, Linnanmaalta sekä Heikinharjusta. Matkalippu maksaa 5,80€. Linja-autoja kulkee aina aamuviidestä yli puoleen yöhön.

Palvelut

Oulun lentokenttä on Suomen toiseksi vilkkain lentokenttä. Sen kautta kulkee vuosittain yli miljoona matkustajaa. Lentokentältä löytyy palveluita ja käytössä on ilmainen wifi. Kahvila-myymälä Oulu Cafe ja Oluthuone Toppila tarjoilevat ruokaa ja juomaa, ja keinutuoleissa voit odotella lentosi lähtöä rennosti. Kaikille avoimessa Hailuoto-loungessa voit istuskella ennen lentoasi ja kuunnella vaikkapa flyygelimusiikkia.

Saapuminen: Lontoo

Lontoossa toimii useita lentokenttiä.

Heathrow on Lontoon suurin lentokenttä.

Heathrow’n lentokenttä sijaitsee 24 km päässä Lontoon keskustasta ja liikenneyhteydet ovat hyvät. Paras ja nopein tapa matkustaa Lontooseen on Heathrow Express -juna, joka kulkee 15 minuutin välein. Matka kestää 15 minuuttia ja yksisuuntainen matka maksaa noin £25.00. Jos ostat lipun netistä ennakkoon, voit saada sen jopa puoleen hintaan. Kannattaa jäädä pois Paddingtonin asemalla, josta on hyvä jatkaa mihin suuntaan tahansa.

Hieman hitaampi junayhteys on Heathrow Connect Rail, joka kulkee samaa reittiä Paddintonin asemalle, mutta pysähtelee hieman useammin. Heathrow Connect Rail -junat kulkevat pari kertaa tunnissa ja matka maksaa £10.20.

Edullisimmin kentältä keskustaan matkustat metrolla, pitkin Piccadilly Linea.

Taksimatka Lontoon keskustaan kestää 30–60 minuuttia ja taksa määräytyy ajoajankohdan mukaan. Lentokentän arvioiden mukaan tällä hetkellä taksien hinnat Lontoon keskustan ja Heathrow’n välillä ovat noin £46 - £87.

Lontoo Gatwick -lentokenttä on kaupungin toiseksi suurin lentokenttä. Se sijaitsee 47 km päässä kaupungista.

Kätevin tapa matkustaa kaupunkiin on Gatwick Express -juna. Se kulkee Victorian asemalle vartin välein ja matka kestää ruuhkista riippuen 30–40 minuuttia. Liput maksavat noin 20 puntaa, riippuen matka pituudesta ja siitä, ostatko samalla paluumatkan. Saat liput hieman edullisemmin etukäteen netistä.

Southern Rail -junat kulkevat myös Victorian asemalle, Clapham Junctionin kautta, vartin välein. Matka kestää pikajunaa kauemmin, keskimäärin 35–50 minuuttia, mutta liput ovat hieman halvemmat.

Thameslink-junat liikennöivät mm. London Bridgen kautta Lutonin lentokentälle.

Kaikki junat lähtevät lentokentän juna-asemalta, joka sijaitsee eteläterminaalin vieressä. Pohjoisterminaalista on ilmainen shuttle-kuljetus eteläterminaaliin. Lippuja voi ostaa etukäteen netistä, tuloaulan palvelutiskiltä tai lippuautomaateista asemalta.

Metrobus-paikallisbussit kulkevat kentältä moniin määränpäihin, joita ovat mm. Heathrow, Lontoon keskusta, Bristol, Brighton, Birmingham, Oxford, Cambridge ja Norwich.

Taksit odottavat matkustajia terminaalien edessä. Etukäteen tilattu taksi on edullisempi, esim. 4 hengen taksimatka voi maksaa 22 puntaa per hlö etukäteen. Ota huomioon ruuhkat, taksimatka voi olla ruuhka-aikaan hyvin hidas.

Lontoo Stansted -lentokentälle lennetään usein ns. lomalentoja eli esimerkiksi TUI:n ja Thomas Cookin ryhmälentoja. Sinne lentää myös mm. Lufthansa. Stanstedin lentokentältä pääsee keskustaan mm. Stansted Express -junalla, jolla on suora junayhteys Liverpool Streetin asemalle. Junia kulkee 15-30 minuutin välein ja matka kestää 45-60 min. Terravision-bussi ajaa Bishopsgaten kautta Victorian bussiterminaalille tunnin välein. National Express -bussi ajaa myös Victorian bussiterminaaliin ja Stratfrodiin.

Lontoo City -lentokentälle lentävät ajoittain mm. KLM, Lufthansa ja British Airways . Se sijaitsee noin 12 km päässä kaupungin keskustasta.

Lontoo Luton -lentokentälle lentää lähinnä halpalentoyhtiö Vueling Airlines. Lutonilta on matkaa noin 50 km Lontoon keskustaan.

Hyvä tietää: Lontoo

Näe ja koe: Lontoo on yksi suosituimmista matkakohteista eikä suotta. Legendaarisia nähtävyyksiä löytyy runsaasti, näe ainakin Big Ben ja Buckingham Palace. Käy Tate Galleryssa, Madame Tussaudsin vahakabinetissa ja Natural History Museumissa. Pyörähdä ihailemassa maisemia London Eye -maailmanpyörästä. Nämä ovat Lontoon top 10 nähtävyydet. Lue myös kuusi vinkkiä erilaista Lontoon-matkaa varten. Vinkkaamme myös mitä nähtävyyksiä ja kokemuksia on tarjolla edullisesti Lontoossa.

Sää ja ilmasto: Lauhkeassa Lontoossa kesäaika on lämmin, mutta harvoin on helteitä. Talvisin puolestaan pakkanen ei palella, mutta kostea ilmanala saa sää tuntumaan kylmältä.

Hintataso: Lontoon hintataso on joissakin asioissa Suomea korkeampi, toisissa taas alhaisempi. Kaupoissa ja ravintoloissa hinnat ovat hyvin lähellä toisiaan, mutta punnan ja euron kurssien heittelyt vaikuttavat asiaan. Esimerkiksi kolmen ruokalajin ravintolailta kahdelle henkilölle maksaa Lontoossa keskimäärin 70€. Oluttuopin saa Lontoossa 6€, kun taas Oulussa se maksaa noin 5-6€.

Tiedot on tarkistettu huhtikuussa 2018.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.