Kartta

Halvat lennot Rovaniemeltä Prahaan

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Praha...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Rovaniemi kohteeseen Praha

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

275 €

Suoraa lentoyhtiötä

0

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 1945 kilometriä

4t 5min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Praha

1 lentokenttä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Praha on yksi lentokenttä: Praha.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Rovaniemi kohteeseen Praha on 275 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
4t 5min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Rovaniemi kohteeseen Praha.
Mikään lentoyhtiö ei lennä suoraan kohteesta Rovaniemi kohteeseen Praha.

Näin löydät lennot Rovaniemeltä Prahaan

Kyllä, Skyscanner etsii sinulle lennot jopa Rovaniemeltä Prahaan saakka. Tämä onnistuu, koska kauttamme löydät lukuisten lentoyhtiöiden parhaimmat lentotarjoukset ja aina sinun kukkarollesi sopivasti! Tutustu ihmeessä lento- ja hotellidiileihimme sekä moniin muihin matkanhakutyökaluihimme, jotka tekevät lomasuunnitelmistasi hauskempia. Lentohaullamme on toki mitä parhain kaveri sinulle lentoja etsiessäsi, mutta tutustu esimerkiksi myös Hintakalenteriimme nopeuttamaan halvimpien lentojen metsästyksessä!

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja Rovaniemeltä Prahaan

Lentoja Rovaniemeltä Prahaan ei ole tarjolla, mutta matkaajat pääsevät kaupunkiin Helsinki-Vantaan kautta. Prahaan Helsingistä jatkavat esimerkiksi Finnair ja British Airways.

Kun lähdet matkaan Rovaniemen lentoasemalta

Rovaniemen lentoasema on Suomen kolmanneksi vilkkain lentoasema ja se tunnetaan erityisesti Lapin matkailijoiden ja joulupukkifanien läpikulkupaikkana. Kahvinnälkään lentoasemalla voi nauttia pullakahvit Rovaniemi Caféssa terminaalin 2. kerroksessa. Kahvilan ohessa toimiva myymälä sekä Lahjatavaraputiikki Moskiitos sen sijaan tarjoavat turisteille mahdollisuuden hankkia viime hetken tuliaisostoksia. Löytyypä Rovaniemen lentoasemalta perheen pienimmille ja miksei isommillekin mieluinen yllätys, nimittäin Joulupukin postin sivupiste, jonne voi kirjoittaa kirjeen vaikkapa lentoa odotellessa! Porttialueelta löytyy koko perheelle lasten leikkipaikka, jossa aika ei taatusti käy pitkäksi lentoa odotellessa.

Kun saavut Prahaan

Václav Havelin kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin kahdenkymmenen kilometrin päässä Prahan keskustasta. Kaikkein halvimmin kentältä keskustaan pääsee paikallisbusseilla, joihin lipun voi ostaa kentältä löytyviltä lippuautomaateilta ja bussikuskilta. Kentältä kulkee myös Airport Express -bussi puolen tunnin välein. Jos lentoaseman edestä hyppää taksiin, kannattaa olla tarkkana minkä taksiyhtiön kyytiin hyppää.

Yleistä tietoa, kun lennät Rovaniemeltä Prahaan

Rovaniemeltä Prahaan toteutettava reitti tekee välilaskun Helsinki-Vantaan lentoasemalla, jossa mahdollinen vaihto tapahtuu. Jos Helsinki-Vantaan lentoasema ei ole sinulle ennestään tuttu, kannattaa hyvissä ajoin ennen matkaa ottaa selvää, paljonko sinulla on vaihtoaikaa ja missä päin kenttää oikea portti sijaitsee. Matka-asiakirjat, jotka tarvitset lennoillesi Rovaniemeltä Prahaan ovat passisi ja tarkastuskorttisi.

Tämän osion tiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista aina tarkastuskortistasi lentosi tarkemmat tiedot.

Mitä voit odottaa Prahalta

Praha on yksi Keski-Euroopan kauneimpia ja vierailluimpia kaupunkeja. Praha tunnetaan erityisesti sen historiallisista nähtävyyksistään ja Art Nouvea -tyylisestä arkkitehtuuristaan. Erityisesti Praha-alue, jossa asutusta on ollut jo 800-luvulta lähtien, on näkemisen arvoinen paikka. Aikaeroa Suomen ja Prahan välillä on -1 tunti.

Hotelli Prahasta

Äärimmäisen kaunis Praha tarjoaa jos jonkinmoista majoitusvaihtoehtoa ja laatu saattaa vaihdella suurestikin kaupungin hotelleissa. Siksi suosittelemmekin kääntymään Skyscannerin hotellihaun puoleen, kun haet itsellesi luotettavaa ja hyvän hintaista majoitusta.

Tiedot on tarkastettu syyskuussa 2018

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.