Kartta

Halvat lennot Vaasa-Milano

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Milano...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Vaasa kohteeseen Milano

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

246 €

Suoraa lentoyhtiötä

0

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 2098 kilometriä

4t 20min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Milano Malpensa, Milano Bergamo ja Milano Linate

3 lentoasemaa

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Milano on kolme lentokenttää: Milano Malpensa, Milano Bergamo ja Milano Linate.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Vaasa kohteeseen Milano on 246 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
4t 20min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Vaasa kohteeseen Milano.
Mikään lentoyhtiö ei lennä suoraan kohteesta Vaasa kohteeseen Milano.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Vaasa-Milano

Suoria lentoja Vaasasta Milanoon ei löydy juuri tällä hetkellä. Kätevintä on ottaa Finnairin lento Helsinkiin ja jatkaa Helsinki-Vantaalta Milanoon. Lue lisää Finnairin matkatavararajoituksista.

Tiedäthän, että et tarvitse välttämättä passia matkustaessasi Suomesta Milanoon, sillä matkustat Schengen-alueella EU:n sisällä. Sinulla pitää kuitenkin olla mukanasi virallinen henkilökortti. Tee myös matkalle lähtiessäsi virallinen matkustusilmoitus.

Näin etsit halvat lennot Vaasa Milano -reitille

Matkahakumme on näppärä ja ilmainen, sen avulla löydät halvat lennot Vaasa Milano -reitille kätevästi. Me emme peri mitään maksuja ja kun olet valmis varaamaan halvat lentosi, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle. Jos olet joustava matkapäiviesi suhteen, saat matkahaussamme näkyviin näppärän hintakalenterin. Näet siis koko kuukauden lennot yhdellä silmäyksellä. Lue vinkit Skyscannerin hintakalenterin hyödyntämiseen.

Hyvä tietää: Milano

Näe ja koe: Milano on muodin mekka ja shoppailijan paratiisi. Nauti Milanon tunnelmasta ja näe samalla paljon hienoja kulttuurisia ja historiallisia kohteita. Tärkein nähtävyys on Duomo, maailman suurimpiin goottilaisiin katedraaleihin lukeutuva tuomiokirkko.

Sää ja ilmasto: Milanon ilmasto on subtrooppinen ja siksi kaupungissa onkin pitkät kesät ja leudot talvet. Kesäkausi alkaa jo maaliskuun lopulla ja touko-kesäkuussa on jo helteistä. Keskikesällä kaupungissa on ehkä liiankin kuumaa. Syysloma on myös hyvä aika matkustaa Milanoon.

Hintataso: Milanossa ostokset ja ravintolassakäynti kuluttavat kukkaroasi hieman vähemmän kuin Suomessa. Esimerkiksi kolmen ruokalajin ravintolailta kahdelle henkilölle Milanon ravintoloissa maksaa keskimäärin 60€ ja cappuccino 1,50€.

Lähtö Vaasasta

Vaasan lentokenttä sijaitsee vajaan kymmenen kilometrin päässä Vaasan keskustasta ja lentokentälle pääsee helposti myös muista Pohjanmaan lähikaupungeista. Seinäjoelta on lentokentälle matkaa noin 75 kilometriä, Pietarsaaresta reilut 100 kilometriä ja Kristiinankaupungista noin 100 kilometriä.

Vaasan keskustasta pääset linja-autolla numero 4 kätevästi lentokentälle. Matkalippu maksaa 3,20 euroa ja matkan kesto on noin 20 minuuttia. Seinäjoelta järjestetään lentokentälle ns. kutsuperustaista reittiliikennettä, niitä linjoja ajaa Pahkakankaan liikenne. Kentällä on kaksi pysäköintialuetta. Yhden tunnin pysäköinti maksaa 2 euroa, voit myös jättää autosi kentälle pidemmäksi aikaa.

Vaasan lentokentällä palvelee Vasa Cafe -kahvila ja terassi. Kentältä löytyy myös apteekkipiste ja pieni myymälä. Vaasa-loungessa on rauhallisia istumapaikkoja ja kirjanvaihtopiste, josta voit ottaa mukaasi matkalukemista. Lähtöaulassa on myös mukavia keinutuoleja. Matkustajien käytössä on ilmainen wifi, jota voit käyttää ilman erillisiä tunnuksia tai salasanoja.

Saapuminen Milanoon

Milanon Malpensa on kaupungin päälentoasema, ja sinne myös Finnairin lennot laskeutuvat. Lentokentällä on kaksi terminaalia ja niiden välillä kulkee maksuton bussi 20 minuutin välein, vuorokauden ympäri. Lentokentän terminaalien kupeessa on juna-asemat, joista liikennöi Malpensa Express -juna Milanon keskustaan puolen tunnin välein. Junat kulkevat muun muassa Cadornan rautatieasemalle, johon matka-aika on 40-45 minuuttia ja matka maksaa 13€. Myös bussit kulkevat lentokentältä keskustaan, esimerkiksi päärautatieasemalle. Matka Terravisionin busseilla kestää noin tunnin, riippuen liikenneruuhkista. Bussit kulkevat aamuviidestä iltamyöhään ja yhdensuuntainen matka maksaa 8€. Taksitolpilla lentokentän edessä odottaa takseja yötä päivää. Taksa kentältä keskustaan on noin 90€.

Milanon Bergamon lentoasema eli toiselta nimeltään Orio al Serio -lentokenttä on toinen Milanon pienemmistä lentoasemista. Sinne lentää mm. Ryanair. Lentokentältä on 45 km matka Milanoon. ATB-bussilla pääset kentältä kätevästi Bergamon juna-asemalle, josta on helppoa jatkaa matkaa Milanoon, Bergamoon tai muualle lähialueille. Bussimatka juna-asemalle kestää vain 10 minuuttia. Kentältä kulkee shuttle-busseja suoraan Milanon keskustaan. Terravisionin, Autostradan ja Orio Shuttlen shuttle-kuljetukset Milanoon maksavat vain 5-9 euroa ja matka kestää noin tunnin.

Milanon Linate on toinen Milanon pienemmistä lentoasemista. Sinne lentävät mm. SAS Tukholmasta ja Air France Pariisista.

Tiedot on tarkistettu syyskuussa 2018.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.