Kartta

Halvat lennot kohteeseen Milano Malpensa

Miten löydät halvat lennot Milanoon?

Milano on yksi viehättävimmistä ja vauhdikkaimmista kaupungeista maailmassa. Tämä Italian pääkaupunki tarjoaa monipuolisia ostosmahdollisuuksia, upeita historiallisia nähtävyyksiä, taidetta sekä kauniita puistoja. Toisin sanoen, Milano on täydellinen kaupunkikohde! Voit hankkia lennot Milanoon helposti Skyscannerin lentohaulla tai seurata tilannetta haluamasi ajan Hintavahdin avulla.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Milanoon

Helsinki-Vantaan lentoasema on ainoa lentoasema Suomessa, josta pääsee suorilla lennoilla Milanoon. Lento Milanoon kestää noin nopeimmillaan viisi tuntia.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Milanoon?

Milano on yksi maailman suosituimmista kaupunkilomakohteista, joten sinne myös lentää lukuisat lentoyhtiöt. Suomesta suoria lentoja Milanoon tarjoavat muun muassa Finnair ja British Airways.

Milanon lentokentät

Milanon päälentokenttä on nimeltään Malpensan kansainvälinen lentokenttä. Lentokentältä on suora bussiyhteys Milanon rautatieasemalle sekä jatkoyhteys Milanon metroon. Matka-aika lentokentän ja keskusta-alueen välillä on noin tunti.

Milloin on parhain aika vierailla Milanossa?

Jos kuumuus, ruuhkat ja korkeat hinnat eivät ole mieleesi, kannattaa välttää matkustamista Milanoon sen suosituimpana sesonkina eli kesäkuukausina kesäkuusta elokuuhun. Suosittelemmekin matkaaman Milanoon joko keväällä tai syksyllä. Tuolloin hotellihinnat ovat talven ohella alhaisimmillaan ja ilmastokaan ei ole tukahduttavan kuuma.

Mitä nähdä ja tehdä Milanossa?

Kun Milanon keskustaan saapuu, voi monia matkailijoita yllättää sen hetkisyys. Autoruuhkautumia näkyy siellä täällä ja nopeasti pyrhältävät skootterit saattavat aiheuttaa herkimmille hikikarpaloita otsalle. Joillekin Milano voi olla jopa liian meneväinen, mutta hyvä uutinen on se, että kaupungista löytyy myös moni kivoja puistoja, joihin hakeutua. Parco Sempione on Milanon suosituin puisto ja siellä voit tutustua myös nähtävyyksiin, kuten läheiseen Castello Sforzesco -linnakkeeseen sekä Torre Brancan torniin. Milanon monet kuuluisimmista nähtävyyksistä sijaisevat keskusaukion eli Piazza del Duomon läheisyydessä. Näitä ovat muun muassa Milanon tuomiokirkko Duomo. Yksi upeimmista alueella sijaitsevista rakennuksista on Galleria Vittorio Emanuele II -tavaratalo, joka tarjoaa monipuoliset shoppailumahdollisuudet. Sen katetulla sisäterassilla voit nauttia päiväkahvin tai nauttia italialaisten kesken suositun Zucca-drinkin, joka on tehty raparperista.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Duomo, Galleria Vittorio Emanuele II, Teatro Alla Scalla, Pinacoteca di Brera

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Milano Malpensa lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.