Kartta

Lennot kohteeseen Alankomaat

Boheemia menoa Alankomaissa

Alankomaat eli tuttavallisemmin Hollanti miellettään matkailijiden mielikuvissa sen pääkaupungiksi Amsterdamiksi, mutta tässä pienessä ja viehättävässä maassa voi viettää boheemin kaupunkiloman lisäksi viettää aikaansa rannoista nauttien, Unescon maailmanperintökohteita tutkien tai vaikkapa pyöräillä sen upeissa puistoissa ja maaseuduilla. Lennot Alankomaihin ovat Suomesta usein suoria ja itse matka-aikakin on vain parisen tuntia. Voit tutkia lentoja Alakomaihin tarkemmin Skyscannerin lentohaulla, jolla saat etsittyä parhaimmat lentodiilit maahan vain muutamissa sekunneissa.

Suomalaiset rakastavat Amsterdamia ja varsinkin kesäkuukausina lennot Amsterdamiin menevät kuin kuumille kiville. Ja tähän meillä on toki antaa hyvin monta syytä. Amsterdam on täydellisyyttä hipova kaupukilomakohde vaikkapa viikonlopun pituiselle pyörähdykselle. Ja tekemistä tässä eläväisessä eri kulttuurien kehdossa riittää! Voit nauttia päivän Amterdamin merkittäviä museoita kiertäen, kuten yhdessä maailman suurimmassa museossa Valtionmuseossa, joka on rakennettu jo vuonna 1800. Myös Rembrandtin museoitu kotitalo ja Anne Frankin koti ovat ehdottomia tärppejä Amsterdamissa vieraillessa. Amsterdamista pääsee helposti matkaamaan sen lähiympäristöön joko junalla, bussilla tai vuokra-autolla. Yksi suosituimmista kohteista on sadan kilometrin päässä Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluva Kinderdijkin kylän tuulimyllyt, jotka ovat hyrisseet paikoillaan aina vuodesta 1740 saakka. Tuulimyllyt sijaitsevat vain 15 kilometrin päässä modernista Rotterdamin satamakaupungista. Rotterdam on rento kaupunki, jonne tullaan ihastelemaan sen huikaisevaa arkkitehtuuria, kuten Rotterdamin kuuluisaa ”mini-Rotterdamia”, mikä on kopio kaupungista minikoossa. Rotterdamista löytyy myös kaksi merkittävää museota, joita ei kannata jättää väliin. Näitä ovat Boijmans van Beuning sekä Kunsthal.

Lennot Alakomaihin ovat ympäri vuoden saatavillasi Skyscannerin kautta edullisesti ja nopeasti. Alankomaissa vallitsee leuto rannikkoilmasto: kesäisin lämpötilat pysyttelevät 20 asteen tienoilla ja talvisin lämpötilat tipahtavat alle 10 asteen.

Lue Skyscannerin matka-artikkeleista, mitkä ovat Amterdamin TOP 10 -nähtävyydet.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.