Kartta

Halvat lennot kohteeseen Rotterdam

Rotterdam on Hollannin toiseksi suurin kaupunki. Rotterdamin satama on yksi maailman suurimmista ja sitä on jopa kutsuttu ”portiksi Eurooppaan”. Kaupunki on tunnettu jo 1200-luvulta ja sieltä löytyy perinteisiä puukenkiä, tuulimyllyjä ja tulppaaneita, mutta myös paljon muuta.  Rotterdam on vanha kaupunki, mutta ilmapiiri on rento ja rakennuskanta on uutta. Täällä näkee enemmän moderneja rakennuksia ja pilvenpiirtäjiä kuin perinteisiä hollantilaistaloja.

Nähtävyydet & aktiviteetit
Nykyisin Rotterdam on erityisen tunnettu hienosta ja erikoisesta arkkitehtuuristaan. Katukuvassa näkee hyvin mielikuvituksellisia rakennuksia, kuten esimerkiksi kuutiotalot, jotka ovat arkkitehti Piet Blomin käsialaa. Yhteen asuntoon pääsee vierailemaan, ja se onkin näkemisen arvoinen. Mielenkiintoisia käyntikohteita ovat myös etnografinen museo Wereldmuseum, taidehistoriallinen museo Museum Boijmans Van Beuningen, arkkitehtuurimuseo Het Nieuwe Instituut, taidemuseo Kunsthal ja Hollannin valokuvamuseo Nederlands Fotomuseum. The Rotterdamin eläintarhassa eli Diergaarde Blijdorpissa voit kokea savannin, gorillasaaren, krokotiilijoen ja paljon muuta. Kaupungissa pyöräileminen on helppoa ja hieno reitti kulkee kuuluisan Erasmus-sillan yli. Hyvät näkymät kaupunkiin tarjoaa myös risteilykierros Spido-maisemaveneellä.

Shoppailu
Rotterdamista löytyy kaikkea pienistä designputiikeista suuriin tavarataloihin. Suurin osa kaupoista on kätevästi keskustassa, pienen kävelymatkan päässä rautatieasemalta. Ruokatuliaiset kannattaa hakea suuresta Markthal Rotterdamista, joka on 2014 rakennettu kauppahalli. Westelijk Handelsterrein on hieno ja vanha varastoalue satamassa, ja nyt se on entisöity kauppa- ja galleriakäyttöön.

Ruoka
Tunnetuimpia hollantilaisia herkkuja ovat erilaiset juustot kuten gouda, edam ja leerdammer. Niiden lisäksi täällä nautitaan mm. matjessilliä, voileipiä ja uppopaistettuja kroketteja liha-, juusto- ja vihannestäytteellä. Hollantilaiset, kuten monet suomalaisetkin, pitävät salmiakista. Hollantilainen erikoisuus on zoute drop eli suolainen laku. Rotterdamista löytyy ravintoloita joka makuun. Katuruoan ja ruokakojujen sijaan kaupungista löytyy paljon pikkukahviloita, joista saa maukkaita täytettyjä voileipiä.

Ilmasto
Rotterdamin ilmasto on tyypillinen keskieurooppalainen meri-ilmasto. Sadetta saadaan ympäri vuoden. Lämpimintä on kesäkaudella toukokuusta syyskuuhun, jolloin keskilämpötila on noin 20 astetta.

Lennot
Skyscannerilta löydät edulliset lennot Rotterdamiin helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua.

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Rotterdam lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Rotterdam on yksi lentokenttä: Rotterdam.
Delta, KLM Cityhopper, KLM, transavia, Corendon Airlines, Pegasus Airlines, Royal Air Maroc sekä Corendon Airlines Europe lentävät suoraan kohteeseen Rotterdam.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Rotterdam on kesäkuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.