Kartta

Halvat lennot kohteeseen Eindhoven

Eindhovenia ei tunneta varsinaisena matkailukaupunkina, mutta kaupunkilomaa kaipaavalle se tarjoaa oivat puitteet. Eindhovenilla on vahva teollisuushistoria, erityisesti Philips-merkin kotikaupunkina. Nykyään kaupunkia pidetään myös saksalaisen designin pääkaupunkina. Modernista yleisilmeestään huolimatta kaupunki on yksi Hollannin vanhimmista ja historia henkii sen arkkitehtuurissa.

Nähtävyydet & aktiviteetit

Eindhovenin maamerkit ovat myös kaupungin suurimpia nähtävyyksiä.De Admirant on Eindhovenin korkein rakennus. Tämä 105-metrinen torni sijaitsee keskellä uutta ostosaluetta Around the Admirantia. Ufon mallinen Evoluon edustaa 1960-luvun futuristista suunnittelua ja se rakennettiin Philipsin 75-juhlavuoden kunniaksi. Nykyään Evaluon toimii kongressikeskuksena. Lichttoren eli Light Tower on valkoinen torni, jossa palaa ympärivuorokauden valo. Sitä käytettiin aikoinaan Philipsin hehkulamppujen testaamiseen. Light Towerin vieressä sijaitsee Witte Dame, jälleen yksi nykyaikainen rakennus Eindhovenin siluetissa.
Historiallisista nähtävyyksistä mielenkiintoisia ovat Oude Toren -kirkko, joka on ainoa 1300-1400–luvuilta jäljelle jäänyt rakennus Eindhovenissa. Paterskerk-kirkko edustaa uus-gotiikkaa ja se on rakennettu 1800-luvulla.
Eindhoven on vilkas tapahtumakaupunki ja tapahtumista suurimpia ovat valofestivaali GLOW ja saksan Design Week.

Kaupungissa on myös useita mielenkiintoisia museoita. Nykytaiteesta kiinnostuneiden kannattaa suunnata Van Abbemuseumiin.

Eindhovenin maaseutu on rauhallista ja kaunista, mutta luonnosta voi nauttia myös keskellä kaupunkia. Kaupunki tunnetaankin Hollannin ”vihreimpänä”. Lake Karpendonck -järvi on loistava paikka viettää päivää tai pitää piknikkiä. Stadswandelparkissa on mukava kävellä ja tutustua alueen 30 veistokseen. Gennerper Park on monimuotoinen alue, jossa voi nauttia kaupunkiluonnosta ja harrastaa erilaisia aktiviteettejä.
Kaupungissa on myös kansainvälisesti tunnettu urheiluseura PSV Eindhoven, jonka kotiareenan toimii Philips Stadium.

Ruoka
Hollantilainen keittiö perustuu yksinkertaisiin, mutta maittaviin ruokiin. Erilaiset pataruoat, ohukaiset, meren antimet ja meijerituotteet kuuluvat maan erikoisuuksiin. Maan tunnetuin juusto gouda tunnetaan kansainvälisestikin. Paikallisia herkkuja on stamppot (kasviksilla maustettu perunamuusi lihan tai makkaran kanssa), haring (raakana syötävä silli raa’an sipulin kanssa) sekä gehaktballen eli lihapullat. Suurin osa Eindhovenin ravintoloista sijaitsee Dommelstraatin, Marktin ja Bergenin alueella. Kaupungista löytyy luonnollisesti myös kaikki ketjuravintolat.

Shoppailu
De Heuvel Galerien
kauppakeskuksesta löytyy luksusputiikkeja, erilaisia kauppoja ja erikoisliikkeitä. Kauppakaduista suosituimmat ovat muun muassa Septemberplein, Demer ja Rechtestraat. Admirantin alue on lähiaikoina kunnostettu trendikkääksi ostosalueeksi; aikoinaan se tunnettiin Philipsin päämajana ja lampputehtaana. Kaupungin ulkopuolella Kruisstraatista löytyy etnisiä kauppoja ja markkinoita.

Ilmasto
Eindhovenissa on mieto ja kosteahko ilmanala. Kesät ovat lämpimiä ja lämpötila on yleensä 20 asteen paremmalla puolella. Talvisin lämpötila menee pakkasen puolelle, mutta ei koskaan paljon.

Lennot

Skyscannerilta löydät edulliset lennot Eindhoveniin helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua.

 

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Eindhoven lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Eindhoven on yksi lentokenttä: Eindhoven.
TUI.nl, transavia, Laudamotion, SmartLynx, Wizz Air, Corendon Airlines, Pegasus Airlines sekä Ryanair lentävät suoraan kohteeseen Eindhoven.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Eindhoven on maaliskuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.