Kartta

Lennot Maarianhaminaan

Miten löydät halvat lennot Maarianhaminaan?

Emme ole lainkaan yllättyneitä siitä, miksi Maarianhamina houkuttelee varsinkin kesäaikaan suomalaiset liikkeelle Ahvenanmaan kauniisiin maisemiin. Kesäaika onkin kaupungissa ruuhkainen, joten lennot Maarianhaminaan kannattaa hankkia ajoissa! Lennot Maarianhaminaan hankit helposti ja nopeasti Skyscannerin avulla. Me kirjaimellisesti skannaamme lentotaivaan parhaimmat tarjoukset käytettäväksesi ja ei aikaakaan, niin lennot Maarianhaminaan ovat sähköpostissasi ja olet pian jo ihastelemassa tätä maailman pienintä metropolia, kuten paikalliset sitä kutsuvat.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Maarianhaminaan

Suoria lentoja Maarianhaminaan ei Suomesta operoida ollenkaan, vaan lento vaatii yhden välilaskun joko Tukholman Arlandan lentokentällä tai Riikan lentokentällä. Reittilennot Maarianhaminaan operoidaan kuitenkin monilta lentokentiltä Suomessa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Maarianhaminaan?

Lennot Maarianhaminaan välilaskulla tarjoavat Suomesta Air Baltic, SAS ja muiden lentoyhtiöiden yhdistelmät. Lentoaika Maarianhaminaan on keskimäärin suorimmalla reitillä 2,5 tuntia.

Maarianhaminan lentokentät

Maarianhaminan lentokenttä on Ahvenanmaan ainoa lentokenttä, joka sijaitsee Jomalassa noin kolmen kilometrin päässä Maarianhaminan keskustasta. Ensisijaisesti lentomatkaajia palvelevat taksit, joita löytyy lentoaseman edestä aina lentojen mukaisesti. Maarianhaminan ja lentokentän välillä kulkee myös busseja, joiden aikataulut voit tarkistaa Ålandstrafikenin sivustoilta.

Milloin on parhain aika vierailla Maarianhaminassa?

Maarianhamina on parhaimmillaan kesäkuukausina, kuten moni muukin suomalainen kaupunki. Lennot Maarianhaminaan kannattaakin buukata aikavälille kesä-elokuu, jolloin varmuudella voit nauttia lämpimistä kesäpäivistä. Toisaalta Maarianhamina on persoonallinen myös talviaikaan, jolloin siellä voi piipahtaa vaikkapa joululahjaostoksilla kaupungin monissa pienissä putiikeissa ja löytää tuotteita, joita muualta Suomesta ei saa.

Mitä nähdä ja tehdä Maarianhaminassa?

Maarianhamina on monelle kesäiselle risteilijämatkailijalle tuttu välistoppi matkalla Tukholmaan, mutta myös lennot Maarianhaminaan on helppo hankkia Skyscannerin kautta. Tämä viehättävä 11 500 asukkaan pikkukaupunki tarjoaa matkailijoille mielenkiintoista nähtävää ja touhuttavaa vaikkapa pitkän viikonlopun ajaksi. Keskustan Torggatanilla voi piipahtaa sen monissa putiikeissa, joista kannattaa tähyillä erityisesti paikallista käsityötä ja koruja. Jos olette matkalla perheen pienimpien kanssa, on lasten oma saari Lilla Holmen ehdoton vierailukohde. Saarella koko porukka voi nauttia rantaelämästä, leikkiä ja tutustua lintutaloon. Maarianhamina tarjoaa vilkasta yöelämää sitä kaipaaville, ja saaren bilealue on keskittynyt Nygatanin alueelle. Ahvenanmaan merenkulkumuseo on myös käymisen arvoinen paikka, josta löytyy kaikenlaista merenkulkuun liittyvää historiaa ja kulttuuriperintöä.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Kastelholman linna, Lemböten kappeli, Ahvenanmaan museo, Pyhän Yrjön kirkko

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Maarianhamina lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.