Kartta

Halvat lennot Helsinki-Oulu

Lennon tiedot kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Oulu

Edullisin paluuhinta viime kuussa

61 €

Suoraa lentoyhtiötä

4

Lentoa viikossa

96

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 512 kilometriä

1h 0min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Oulu

1 lentokenttä

Näin löydät halvat lennot Helsinki Oulu -reitille

Matkahakumme on näppärä, ilmainen ja täysin puolueeton, ja sen avulla löydät halvat lennot Helsinki Oulu -reitille kätevästi. Me emme peri mitään maksuja ja kun olet valmis varaamaan halvat lentosi, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle.

Tiedäthän, että löytääksesi edulliset lennot Helsinki Oulu -reitille, sinun kannattaa etsiä lentoja useille eri lentokentille samassa kaupungissa tai lähialueilla. Skyscannerin matkahaun avulla löydät halpoja lentoja lähilentokentille helposti: klikkaat vain kohtaa "Lisää lähiseudun lentokentät". Voit myös etsiä lentoja Skyscannerin kätevän karttahaun avulla.

Jos olet joustava matkapäiviesi suhteen, löydät halvat lennot Helsinki Oulu -reitille vieläkin helpommin. Voit nimittäin etsiä lentoja koko kuukaudelle tai vaikkapa kahdelle. Kirjoita matkahakuun lähtökaupunki ja matkakohteesi. Valitse sitten matkustusajaksi koko kuukausi. Näin matkahakumme näyttää sinulle hintakalenterin, josta löydät halpoja lentoja koko kuukauden ajalle. Lue lisää: Skyscannerin hintakalenteri: Etsi ja löydä halpoja lentoja koko kuukaudelle! Lue myös vinkkimme: Mikä on paras aika varata lennot?

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Helsinki-Oulu

Lentäminen Helsingistä Ouluun on helppoa ja nopeaa. Suoria lentoja Helsingistä Ouluun tarjoavat tarjoaa Finnair ja Norwegian. Lentoja on useita päivittäin, aamusta iltaan. Helsinki-Vantaan lentokentällä on kaksi terminaalia, T1 ja T2. Sekä Finnairin että Norwegianin lennot Helsingistä Ouluun lähtevät terminaalista T2.

Lennolle lähtö Helsinki-Vantaan lentokentältä

Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee vajaan 20 km päässä Helsingin keskustasta ja 5 km päässä Vantaan Tikkurilasta. Helsingistä on helppoa matkustaa lentokentälle HSL:n busseilla. Bussit numero 615 ja 415 lähtevät Rautatientorilta ja bussi 614 Hakaniemestä. Matkalippu maksaa 5,50€, pyydä kuljettajalta seutulippu. Keskustasta lentokentälle ajaa myös Finnairin oma City Bus, jonka lähtöpysäkki sijaitsee rautatieaseman kupeessa Elielinaukiolla.

Suora junayhteys takaa kätevän ja nopean matkan lentokentälle niin Helsingin keskustasta kuin Vantaalta. Matka Helsingistä lentokentälle maksaa seutulipun verran eli 5,50€ ja Vantaalta 3,20€. Lipun voi ostaa mm. kioskilta tai asemalta automaatista. Lentokentän juna-asemalta on lyhyt kävelymatka terminaaleihin.

Taksimatka Helsingin keskustasta lentokentälle kestää 30-40 minuuttia ja maksaa noin 45€. Lentokentälle on myös helppoa ajaa omalla autolla ja parkkialueilta on maksuton bussikuljetus terminaaleihin.

Helsinki-Vantaan lentokentältä löytyy paljon ravintoloita, kahviloita ja baareja. Myymälöistä ja kioskeista voit ostaa mm. merkkituotteita, matkalukemista ja pientä evästä. Kentällä on ilmainen wifi-yhteys ja lähtöporttien läheisyydessä on istumapaikkoja, työskentelytiloja ja pistokkeita, joissa voit ladata mobiililaitteita. Kentällä on myös useita mukavia loungetiloja. Muun muassa Finnairilla on oma lounge, ja kentältä löytyy myös kaikkien lentoyhtiöiden asiakkaille avoin ja ilmainen Kainuu-lounge lähtöportin 31 lähellä.

Lennolta saapuminen Ouluun

Oulun lentokenttä sijaitsee Oulunsalon kaupunginosassa, noin 15 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentokenttä pieni ja viihtyisä: siellä on yksi terminaali, juuri sopivasti palveluita ja liikenneyhteydet kaupunkiin ovat hyvät. Bussit numero 8 ja 9 kulkevat lentokentältä keskustaan sekä mm. Teknologiakylään, Linnanmaalle ja Heikinharjuun. Bussilippu maksaa 5,80€. Takseja on yleensä lentoaseman edustalla saapuvien lentojen mukaan. Taksimatka lentokentältä Oulun keskustaan maksaa noin 30€.

Mitä muuta sinun tulee muistaa, kun matkustat kotimaassa

Tiedäthän, että kotimaan lennoilla matkustaessa sinulla tulee olla mukanasi virallinen henkilötodistus, vaikka et tarvitsekaan passia. Lennolle lähtöön ja saapumiseen kannattaa varata riittävästi aikaa, sillä erityisesti hiihtolomien aikaan ja kesäisin lähtöselvitys, matkatavaratiskit ja turvatarkastus saattavat ruuhkautua. Muista myös, että lentoyhtiöiltä saat tietoja siitä, mitä tavaroita voit ottaa mukaasi käsimatkatavaroihin ja mitkä ovat sellaisia, jotka sinun tulisi pakata ruumaan meneviin matkalaukkuihisi.

Hyvä tietää: Oulu

Sää ja ilmasto: Oulussa talvisäät ovat kylmempiä kuin etelässä, mutta leudompia kuin pohjoisemmassa Lapissa. Rannikolla keli on usein tuulinen, joten syksyt ja keväät tuntuvat yleensä viileiltä, mutta sadepäiviä on vähemmän kuin Helsingissä.

Hintataso: Oulun hintataso on hieman Helsinkiä alhaisempi. Esimerkiksi kolmen ruokalajin ravintolailta kahdelle henkilölle Oulussa maksaa keskimäärin 60€, Helsingissä puolestaan noin 75-80€. Oluttuopin saa Oulun ravintoloissa noin 6€, Helsingin keskustassa tuoppi maksaa keskimäärin 6,50€.

Muuta: Talvisin Ouluun matkustetaan yleensä nauttimaan puhtaista hangista ja hyvistä hiihtokeleistä. Kesäisin Oulussa on paljon aktiviteetteja: musiikkia, teatteria, luontoretkiä ja urheilutapahtumia. Muista myös käydä Oulun torilla ja piipahda kahvilla Tähtitornin kahvilassa.

Tiedot on tarkistettu helmikuussa 2017.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.