Kartta

Lennot Kuusamoon

Miten löydät halvat lennot Kuusamoon?

Houkuttelevatko Ruka-Kuusamon laskettelumahdollisuudet vai kiinnostavatko kansallispuistot syksyn ruskassa? Lennot Kuusamoon tarjoavat vastauksen näihin tarpeisiin ja niiden hankkimisessa sinua auttaa totta kai Skyscanner. Tutki Skyscannerin lentohaun kautta suorat lennot Kuusamoon tarjoavista lentoyhtiöistä ja lentokentistä ja olet pian jo matkalla! Kuusamo on suosittu matkailukohde, joten lippujen hankinnassa kannattaa käyttää ennakointia. Tämä onnistuu Skyscannerin Hintavahdilla, joka välittää tiedon päivitetyistä lentojen hinnoista suoraan sähköpostiisi. Tutustu myös Skyscannerin oppaaseen siitä, miten löydät parhaimmat äkkilähtötarjoukset matkallesi. Eihän sitä koskaan tiedä, tarvitsetko näitä vinkkejä silloin, kun olet etsimässä lentoja Kuusamoon.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Kuusamoon

Toistaiseksi Kuusamoon operoidaan lentoja ainoastaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Tämä kannattaa huomioida jo siinä vaiheessa, kun olet hankkimassa lentoja Kuusamoon. Myös muualta Suomesta lennetään Kuusamoon, mutta kaikki lennot Kuusamoon operoidaan välipysähdyksellä Helsingissä.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Kuusamoon?

Ainoastaan Finnair tarjoaa suorat lennot Kuusamoon. Tämä reitti operoidaan Helsinki-Vantaan ja Kuusamon välillä.

Kuusamon lentokentät

Kuusamon lentokenttä sijaitsee noin kuuden kilometrin päässä Kuusamon keskustasta ja 27 kilometrin päässä Rukalta. Kuusamon lentoasemalta pääsee helposti kumpaankin matkakohteeseen Pohjolan Matkan kyydillä. Lentoasemalta löydät myös taksiaseman ja autovuokraamon, jos tarkoituksena on tutkia Kuusamon aluetta itsenäisesti.

Milloin on parhain aika vierailla Kuusamossa?

Kuten monissa muissakin luontokohteissa, on suosikkisesonki aina makuasia. Ruka-Kuusamon alue tarjoaa talven laskettelu- ja hiihtohurmoksen lisäksi upeita kesäsesonkikokemuksia, kuten koskenlaskua, opastettuja patikointikierroksia, melontaa ja maastopyöräilymahdollisuuksia. Lennot Kuusamoon ovat hinnoiltaan kuitenkin korkeimmillaan talvi- ja ruska-aikana, joten lippuostokset on hyvä tehdä ajoissa ennen ruuhkaisimpien sesonkien alkua. Kuusamon alue on sen verran kookas luontoalueineen ja itse kaupunkikin mukavan rauhallinen, että rauhaa löydät taatusti sieltä minä vuodenaikana tahansa.

Mitä nähdä ja tehdä Kuusamossa?


Kun ihmisiltä kysyy, mikä heillä tulee Kuusamosta ensimmäiseksi mieleen, on vastaus aina sama: Ruka. Rukan hiihto- ja laskettelukeskus onkin Pohjois-Suomen suosituimpia ja tänä päivänä se on erityisesti lapsiperheiden mieleen. Talvi on Rukan alueen ehdotonta sesonkiaikaa, mutta kesä- ja ruska-aikaan nousevat myös muut Kuusamon upeat luontoalueet ihmisten tietoon. Oulangan kansallispuisto on ollut jo vuosikymmeniä Rukan karhunkierrosten ohella yksi vierailluimmista vaeltelukohteista, joka tunnettiin jo 1800-luvulla. Jos haluaa matkallensa ripauksen historiaa ja kulttuuria, kannattaa poiketa Kuusamon Pyhän Ristin kirkossa, joka valmistui vuonna 1950. Kuusamon alueelta löytyy myös monia muistomerkkejä, kuten Vapaussodan muistomerkki ja Sankarivainajien muistopatsas.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Ruka, Rukatunturi, Oulangan kansallispuisto, Karhukierros, Riisitunturin kansallispuisto

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Kuusamo lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.