Kartta

Lennot Jyväskylään

Miten löydät halvat lennot Jyväskylään?

Miltä kuulostaisi kesälomareissu Keski-Suomeen, Päijänteen pohjoisrannalla sijaitsevaan eläväiseen Jyväskylään? Lennot Jyväskylään löytyvät parhaiten Skyscannerin omalla lentohaulla. Hakumme avulla selvität sekunneissa, löytyykö tämänhetkisestä lentovalikoimasta juuri sinun budjettiisi sopivia lentomatkoja. Jos vaikuttaa siltä, että lennot Jyväskylään ovat juuri nyt liian hinnakkaita, suosittelemme kokeilemaan Hintavahtiamme, joka välittää sinulle välittömästi tiedon lennoista Jyväskylään, kun ne ovat edullisimmillaan.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Jyväskylään

Suorilla lennoilla Jyväskylään pääset Uudenmaan alueen päälentokentältä Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Suomessa myös useimmat muut lentokentät, kuten Joensuun, Rovaniemen, Tampereen ja Turun lentokentät operoivat lentoja Jyväskylään, mutta kaikki lennot niistä lennetään Helsingin kautta.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Jyväskylään?

Suomessa lennot Jyväskylään tarjoaa ainoastaan Finnair. Listauksen matkakohteeseesi lentävistä lentoyhtiöistä saat helposti selville lentohaun yhteydessä.

Jyväskylän lentokentät

Jyväskylän lentoasema sijaitsee Tikkakoskella, josta on 23 kilometrin matka Jyväskylän keskustaan. Jyväskylän lentoasemalta ei kulje busseja keskustaan, joten matkaajien tulee varautua ottamaan taksi tälle välille. Matkaajat voivat tilata taksin itselleen lentoaseman terminaalista löytyvällä taksipuhelimella. Takseja löytyy myös lentoaseman edestä aina lentoliikenteen mukaisesti.

Milloin on parhain aika vierailla Jyväskylässä?

Jyväskylä tunnetaan erityisesti sen upeasta luonnosta ja sen monipuolisista liikkumismahdollisuuksista, joita kaupungin ympäristö tarjoaa ympärivuotisesti. Mutta jos sinun tulee valita sesongeista yksi, on kesäkaudella kaupunki parhaimmillaan. Tällöin Jyväskylä on kauneimmillaan ja sen Unesco-maailmanperintökohteet – Petäjäveden kirkko ja Korpilahden Oravivuori – ovat näyttävimmillään. Jyväskylä tunnetaan myös MM-rallista, joka järjestetään 27.-30.7. Tämä suosittu tapahtuma ruuhkauttaa Jyväskylän majoitusvaihtoehdot ja matkalippuja junaan tai lennoille on vaikeaa saada. Suosittelemmekin hankkimaan lennot Jyväskylään hyvissä ajoin, jos matkasi ajankohta osuu juuri heinäkuun loppuun.

Mitä nähdä ja tehdä Jyväskylässä?

Jyväskylä tunnetaan aktiivisten ihmisten kaupunkina, jossa on tarjolla liikkumismahdollisuuksia ympäri vuoden. Kaupungissa onkin lukuisia eri liikunta- tai hyvinvointikeskuksia ja siellä järjestetään myös luontoretkiä upean Päijänteen maisemiin. Urheilun ohella voi tutustua Jyväskylän tarjoamiin kulttuurikohteisiin, kuten Unescon maailmanperintökohteisiin Petäjäveden vanhaan kirkkoon sekä Struven kolmiomittausketjuun kuuluvaan Puolakan mittauspisteeseen Oravivuorella. Kansainvälisiä matkaajia kiinnostavat erityisesti Alvar Aallon suunnittelemat rakennukset, joita Jyväskylästä löytyy eniten maailmassa! Tällaisia ovat muun muassa Alvar Aalto -museo, Muuramen kirkko ja yksi Aallon merkittävimmistä töistä, Säynätsalon kunnantalo. Jyväskylä tunnetaan myös nimellä ”Valon kaupunki”. Tämä tarkoittaa sitä, että kaupunki on panostanut kaupunkikuvan valaistukseen eniten koko Suomessa. Parhaimmillaan valaistut kohteet tulevat esille jo pimenevissä kesä- tai syysilloissa, ja voit tutustua niihin tarkemmin Jyväskylän omilla sivustoilla. Kaupungin valaistuihin kohteisiin pääset tutustumaan jopa erillisellä teemakierrokselle, johon voit varata paikkasi etukäteen – jo ennen kuin olet hankkinut itsellesi lennot Jyväskylään Skyscannerin kautta!

Kuuluisimmat nähtävyydet: Petäjäveden vanha kirkko, Korpilahden Oravivuori, Matti Nykäsen mäki, Kuokkalan vesitorni

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Jyväskylä lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Jyväskylä on yksi lentokenttä: Jyväskylä.
Tällä hetkellä Finnair on ainoa lentoyhtiö, joka lentää suoraan kohteeseen Jyväskylä.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Jyväskylä on helmikuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.