Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: Turku - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

###Autonvuokraus Turun lentokentällä Olipa suunnitelmissasi viettää musiikintäyteinen festivaaliviikonloppu Turun Ruisrockissa tai rauhallinen mökkiloma Turun saaristossa, Skyscanner auttaa sinut perille. Löydät parhaimmat autonvuokrausvalikoimat Turun lentokentältä Skyscannerin avulla. ###Missä autovuokraamot sijaitsevat Turun lentokentällä? Turun lentokentällä toimivat ainakin seuraavat autovuokraamot: Avis, Budget, Europcar, Hertz, Scandia Rent, Sixt ja Toyota Rent. Kaikkien näiden autovuokraamoiden asiakaspalvelutiskit sijaitsevat lentokentän ensimmäisellä tasolla terminaalissa 1. ###Tankkausasemat lähellä Turun lentokenttää Otathan huomioon, että sinulta voidaan edellyttää auton tankkausta täyteen ennen sen palauttamista autovuokraamolle. Tämä riippuu täysin siitä, minkälaisen sopimuksen olette laatineet yhdessä autovuokraamon kanssa.

Lähin Shell-huoltoasema Turun lentokentän ympäristöstä löytyy 5 minuutin ajomatkan päästä teiden E18 ja 203 kautta. St1-huoltoasema löytyy 11 minuutin päästä tien E63 kautta. Neste Oil -huoltoasema löytyy 9 minuutin päästä tien E18 kautta. ###Turun lentokentän ympäristö autolla Turun lentokentän sijainti on ihanteellinen automatkailijoille, jotka haluavat lähteä kiertelemään Turun kaunista saaristoa kesällä. Joihinkin saariin on autolauttayhteydet, mutta jotkin vaativat tutkimuksia varten venematkan. Esimerkiksi Raision kautta voi ajella kauniiseen Naantaliin ja sieltä edetä vielä Luonnonmaalta rannikon edustan mökkialueille. ###Miten pääset perille? Valikoimme muutaman suositun kaupunkikohteen Turun ympäristöstä, jotka voisivat kiinnostaa sinua. Alta löydät myös ajo-ohjeet kohteisiin sekä miten pääset niihin suoraan Turun lentokentältä. ###Forssa Jos majoittuu Turkuun ja haluaa harrastaa lähiseutumatkailua tien päällä, kannattaa koko perheen voimin suunnata Forssaan. Forssa tarjoaa rauhaa suuremman kaupungin vastapainoksi, ja siellä voi viettää vaikkapa yhden kesäpäivän idyllistä nauttien. Forssan keskeisin paikka on sen eläväinen tori, josta löytää paikallisia herkkuja ja käsitöitä.

Turun lentokentältä ajaa Forssaan noin 1 tunnissa kolmen vaihtoehtoisen reitin kautta: tien 10, teiden 10 ja E18 tai tien E63 kautta. ###Rauma Rauma on upea kesäkaupunki ja se muistetaankin jo edesmenneestä Raumanmeren Juhannuksesta eli RMJ-festivaalista. Ihanaa tunnelmaa Raumalta löytää Unescon maailmaperintökohteesta eli vanhasta Raumasta, joka on idyllinen puutaloalue Rauman sydämessä. Vanha Rauma vie matkailijan suoraan 1800-luvulle, josta suurin osa alueen taloista on peräisin. Alueella ovat edustettuina paikalliset käsityöntekijät, putiikinpitäjät, ravintoloitsijat ja kahvilan pitäjät. Vanhan Rauman kaupunginosaan kuuluu tiiviisti myös 1400-luvun lopussa rakennettu Rauman Pyhän Ristin kirkko.

Turun lentokentältä ajaa Raumalle noin 1 h ja 17 minuutissa tien E8-kautta tai 1 h 39 minuutissa tien 204 kautta. ###Turku Turku on Suomen vanha pääkaupunki ja sen merkittävät historialliset nähtävyydet ovat vertaansa vailla. Turun kaupungin loistoajat ovat vahvasti läsnä sen kaupunki-idyllissä, johon kuuluvat Turun Linna ja Tuomiokirkko. Turun saaristo on myös aivan omaa luokkaansa, ja se onkin monen suomalaisen unelmamökkialuetta parhaimmillaan. Turku tunnetaan myös rikkaana kulttuurikaupunkina, ja varmasti tunnetuin kaikista musiikkitapahtumista on heinäkuun alussa järjestettävä Ruisrock, joka täyttää kaupungin kaikki hotellit kolmeksi päiväksi. Turku ja sen kesätarjonta on niin monipuolinen, että ajaminen sinne pidemmänkin matkan päästä kannattaa.

Turun lentokentältä ajaa Turun keskustaan tien 10 kautta noin 13 minuutissa. Toinen vaihtoehto on ajaa Vanhan Tampereentien ja tien 222 kautta 17 minuutissa. ###Pysäköinti Turussa pysäköinti on maksullista lähes kaikilla kaduilla arkisin ja vilkkaan keskusta-alueen kaduilla myös lauantaisin. Keskustan ulkopuolelta löytää ilmaisia kadunvarsipysäköintipaikkoja. Turussa on kaksi vyöhykettä, jotka määräävät alueen pysäköintimaksun. 1. vyöhykkeellä pysäköinti maksaa 3,00 €/h ja alue kattaa Turun ydinkeskustan. 2. vyöhykkeellä pysäköinti maksaa 1,50 €/h ja tämä alue sijoittuu pääosin laajennetulle keskusta-alueelle. Maksullisuus näillä alueilla on voimassa pääsääntöisesti arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 9-15. Erillisinä alueina on hyvä mainita Tuomiokirkon ympäristö, jossa parkkimaksu on 0,80 €/h ensimmäinen tunti ja 0,60 €/h seuraavat tunnit sekä Kiinamyllynkadun pysäköintialue ja Varissuon jäähalli, jossa maksut ovat 0,60 €/h.

Maksut voivat vaihdella.

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.