Kartta

Lennot Turkuun

Miten löydät halvat lennot Turkuun?

Skyscannerin avulla löydät nopeasti mitä parhaimmat lentotarjoukset viehättävään Turkuun. Lentoja Turkuun voit tarkastella vaivattomasti Skyscannerin lentohaun avulla. Ota siis Skyscannerin lentohaku käyttöösi, kun haluat luotettavan ja reaaliaikaisen tiedon lennoista Turkuun. Hintavahti on erinomainen vaihtoehto sinulle, joka haluat matkustaa tietyllä aikavälillä Turkuun ja saada tiedon lentohinnoista suoraan sähköpostiin. Hintavahti lähettää sinulle hintatiedot juuri haluamaltasi ajalta, menivätpä hinnat sitten ylöspäin tai alaspäin! Valitse Skyscanner matkakumppaniksesi suunnitteluvaiheeseesi ja voimme taata, että takataskussasi ovat markkinoiden halvimmat lennot Turkuun!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Turkuun

Suomessa kaksi lentoasemaa operoi suoria lentoja Turkuun. Näitä ovat Helsinki-Vantaan lentoasema sekä Maarianhaminan lentoasema. Skyscannerin lentohaulla tarkistat helposti suoria lentoja Turkuun tarjoavat lentoyhtiöt.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomessa suoraan Turkuun?

Helsingistä Turkuun suoraan lentää ainoastaan Finnair. Maarianhaminasta Turkuun lentää Finnairin lisäksi Nextjet.

Turun lentokentät

Turun lentoasema on Suomen neljänneksi vilkkain lentoasema ja se sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä Turun keskustasta. Turun lentoaseman ja kaupungin välillä liikennöi bussilinja 1, ja pysäkki sijaitsee heti lentoterminaalin edessä. Lentoaseman edestä löytyy myös taksiasema, josta takseja löytyy aina lentoliikenteen mukaisesti. Taksi kannattaa kuitenkin tilata jo etukäteen aseman eteen, jos tarvitset kyydin nopeasti käyttöösi heti Turkuun saavuttuasi.

Milloin on parhain aika vierailla Turussa?

Turku on ehdottomasti kesäkaupunkien aatelia! Tämä johtuu sen merellisyydestä ja upeasta luonnosta, jota matkailijat pääsevät ihailemaan kauneimmillaan auringonloistossa ja lämmössä. Jos siis vehreässä luonnossa liikkuminen kiinnostaa tai vilkkaat kesäkadut täpötäysine terasseineen ja jokirantoineen saavat sydämesi sykkimään, on kesä-elokuu parhain aika vierailla Turussa. On kuitenkin hyvä muistaa, että Turku on historiallinen kaupunki, joka tekee vaikutuksen nähtävyyksillään myös pimenevissä syysilloissa ja talvikuukausina. Turussa myös tapahtuu koko ajan eri aktiviteettien ja kulttuurin osalta, olipa matkasi ajankohta milloin vain vuodesta.

Mitä nähdä ja tehdä Turussa?

Turun väitetään syntyneen jo 1200-luvulla, mikä tekee siitä Suomen vanhimman kaupungin. Historia onkin vahvasti läsnä Turun kaupunkikuvassa, katsoitpa mihin suuntaan kaupunkia tahansa. Kauneimpia nähtävyyksiä Turussa ovat Turun linna ja Turun tuomiokirkko, jotka kummatkin ovat lähes yhtä vanhoja kuin Turku itse. Suojeltu luonto tekee myös Turun ympäristöstä ainutlaatuisen koko Suomessa. Ruissalo tarjoaa upeat puitteet sekä kesäpäivien vaelteluille, mökkeilylle että kylpyläviikonlopulle. Alueella järjestetään myös yksi Suomen tunnetuimmista festivaaleista, Ruisrock, joka houkuttelee heinäkuussa paikan päälle lähes 100 000 kävijää. Kulttuuri on siis vahvasti läsnä turkulaisessa elämäntyylissä, mutta myös sen ravintola- ja yöelämä on ajamassa jopa pääkaupunki Helsingin ohi. Turussa kannattaa loman aikana istahtaa ainakin yhdelle viinilasilliselle jokirannan varrelle ja jatkaa matkaa Kauppatorille päin, joka tarjoaa erilaisia shoppailumahdollisuuksia ja ravintoloita moniin eri makuihin.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Turun linna, Turun tuomiokirkko, Turun taidemuseo, Ruissalo, Kauppatori, Forum Marinum.

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Turku lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Turku on yksi lentokenttä: Turku.
airBaltic, Singapore Airlines, Wizz Air, Air France, Air Serbia, Nordic Regional Airlines, Thomas Cook Scandinavia sekä Lufthansa lentävät suoraan kohteeseen Turku.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Turku on heinäkuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.