Kartta

Lennot Vaasaan

Miten löydät halvat lennot Vaasaan?

Vaasa edustaa luonnonkaunista Suomea parhaimmillaan ja kaupunki ympäristöineen jää taatusti mieleen. Joskus kannattaa panostaa kotimaan matkailuun hankkimalla lennot Vaasaan ja et taatusti tule katumaan! Lennot Vaasaan todellakin löytää erittäin helposti ja vaivattomasti koko perheelle, kun Skyscanner on auttamassa matkasuunnitelmissa. Lentohaku etsii juuri sinulle parhaimmat reitit ja hinnat alle sekunnissa ja Hintavahtimme avulla voit tutkia lentohintoja vielä tarkemmin.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Vaasaan

Helsinki-Vantaan lentoasemalta tarjoaa ainoana suorat lennot Vaasaan kotimaan matkaajille. Lentoaika Helsingistä Vaasaan kestää yhteensä noin 55 minuuttia.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Vaasaan?

Vaasaan suorat lennot tarjoaa tällä hetkellä ainoana lentoyhtiönä Finnair. Käy kuitenkin välillä tsekkaamassa tilanne Skyscannerin lentohaulla, jos tulevaisuudessa lentoyhteyksiä lisättäisiin.

Vaasan lentokentät

Vaasan lentokenttä sijaitsee noin 9 kilometrin päässä Vaasan keskustasta. Vaasan Paikallislinja operoi keskustan ja lentokentän väliä linja-autoineen. Taksiasema löytyy myös lentoaseman edestä ja taksit liikennöivät aina lentoliikenteen mukaisesti. Voit aina hakea päivitettyä tietoa Skyscannerin lentokenttätiedoista sivuston alalaidasta. Esimerkiksi näin saat yksityiskohtaisempaa infoa, kuten karttasijainnin Vaasan lentokentästä.

Milloin on parhain aika vierailla Vaasassa?

Vaasa on yliopistokaupunki, joten suurimman osan vuotta aina lukuvuoden mukaisesti kaupungissa riittää ainakin opiskelijabileitä ja muita tapahtumia. Kesällä kaupunki hiljenee, mikä toisaalta on hyvä niille lapsiperhematkaajille, jotka suuntaavat esimerkiksi Wasalandiaan. Kesäkuukausina Vaasa herää eloon ja silloin kannattaa olla todistamassa sen Unescon maailmanperintöön kuuluvaa maisemaa.

Mitä nähdä ja tehdä Vaasassa?

Suurimmat matkailijaryhmät Vaasassa jakautuvat kolmeen ryhmään: luontodiggareihin, fiilistelijöihin ja lasten kanssa liikkeellä oleviin. Vesipuisto Tropiclandia on lomakohde, jonne monet lapsiperheet suuntaavat erityisesti kesälomillaan. Sieltä löytyvät altaat sekä vauvoille, aikuisille että vähän varttuneemmillekin muksuille. Vaasa saa olla ylpeä Unescon maailmanperintökohteeksi valitusta Merenkurkun saaristosta. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta päästä aivan vesille saakka, voit käydä tutustumassa alueeseen Terranovassa, Merenkurkun luontokeskuksessa. Kesäisin alueella järjestetään maailmanperintöristeilyitä ja siellä voi nauttia myös pyöräily- ja kävelylenkeistä. Vaasan kaupunkikin tarjoaa monenlaista mukavaa nähtävää, kuten Pohjanmaan museon sekä viehättävän Tikanojan taidegallerian.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Pohjanmaan museo, Tropiclandia, Bragen ulkomuseo, Tikanojan taidekoti, Vaasan auto- ja moottorimuseo

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Vaasa lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Vaasa on yksi lentokenttä: Vaasa.
Singapore Airlines, Air France, Nordic Regional Airlines, Norwegian Air International, Norwegian, CityJet, TUI sekä Etihad Airways lentävät suoraan kohteeseen Vaasa.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Vaasa on helmikuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.