Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: Kuopio - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

###Autonvuokraus Kuopion lentokentällä Olipa suunnitelmissasi viettää vaellusloma Tahkon ihanissa maisemissa tai shoppailuviikonloppu Kuopiossa ystävien kanssa, Skyscanner auttaa sinut perille. Löydät parhaimmat autonvuokrausvalikoimat Kuopion lentokentältä Skyscannerin avulla. ###Missä autovuokraamot sijaitsevat Kuopion lentokentällä? Kuopion lentokentällä toimivat ennakkovarauksella seuraavat autovuokraamot: Avis, Budget, Europcar, Hertz, Scandia Rent ja Sixt. Kaikkien näiden autovuokraamoiden asiakaspalvelutiskit sijaitsevat lentokentän aulatasolla. ##Tankkausasemat lähellä Kuopion lentokenttää Otathan huomioon, että sinulta voidaan edellyttää auton tankkausta täyteen ennen sen palauttamista autovuokraamolle. Tämä riippuu täysin siitä, minkälaisen sopimuksen olette laatineet yhdessä autovuokraamon kanssa.

Lähin St1-huoltoasema Kuopion lentokentän ympäristöstä löytyy 4 minuutin ajomatkan päästä Joensuuntien/tien 9 ja Lentokentäntien/tien 562 kautta. Neste Oil löytyy 9 minuutin päästä samaa reittiä ajaen. Shell löytyy 10 minuutin päästä tien E63 ja Joensuuntien/tien 9 kautta. ###Kuopion lentokentän ympäristö autolla Kuopion lentokentän sijainti sopii automatkailijoille, jotka haluavat tutkia Pohjois-Savon aluetta. Useimmilla automatkailijoilla suuntana onkin usein pohjoinen Kuopion lentokentältä lähtiessään. ###Miten pääset perille? Valikoimme muutaman suositun kaupunkikohteen Kuopion ympäristöstä, jotka voisivat kiinnostaa sinua. Alta löydät myös ajo-ohjeet kohteisiin sekä miten pääset niihin suoraan Kuopion lentokentältä. ###Lieksa Lieksa tunnetaan upeasta luonnostaan ja erityisesti Kolin kansallismaisemista Pielisen länsirannalla. Lieksaan kuuluu monta pientä kylää, mutta Koli on näistä tunnetuin ja se vetää ympäri vuoden lukuisia turisteja vierailulle. Syynä on upeiden vaellusreittien lisäksi Kolia ympäröivä mystiikka, jonka voi aistia nähtävyyspaikoilla, kuten Pirunkirkkona tunnetussa kallioluolassa. Koli on myös innoittanut monia Suomen kansallistaiteilijoita Sibeliuksesta Järnefeltiin.

Kuopion lentokentältä ajaa Lieksaan nopeimmillaan 2 tunnissa kolmen eri reitin kautta: tien 73 ja tien 75 kautta, tien 73 kautta ja tien 9 kautta. Kaikkien reittien kautta ajaa Lieksaan alle 3 tunnissa. ###Kiuruvesi Kiuruvedellä on pitkä historia rikkaan ja monipuolisen kulttuuritoiminnan tiimoilta. Siellä on kautta aikojen laulettu, musisoitu, naurettu ja näytelty. Liekö tämä ollut vastapainoa ajoittain rankallekin maalaiselon arjelle. Kiuruvedeltä löytyy paljon muistomerkkejä ja kirkkoja, jotka ovat suosittuja nähtävyyksiä. Kiuruveden kulttuuririkas menneisyys näkyy myös näissä muistomerkeissä: kaksi niistä on osoitettu aikansa arvostetuille runonlaulajille Klaudia Plattoselle ja Antti Vartiaiselle. Kirkkonähtävyyksistä suosituimpia ovat Kiuruveden evankelisluterilainen kirkko ja ortodoksinen kirkko.

Kuopion lentokentältä ajaa Kiuruvedelle teiden 27 ja E63 kautta 1 h 27 minuutissa. Toinen reitti kulkee tien 561 ja tien 77 kautta, ja kolmas reitti teiden 561 ja 550 kautta noin 2 tunnissa. ###Kuopio Kun Kuopiosta puhutaan matkailun yhteydessä, liitetään siihen väistämättä upea Tahkon matkailukeskus, joka sijaitsee Kuopion Nilsiässä. Jos siis Kuopion tarjoamat monipuoliset ostosmahdollisuudet ja vilkas kulttuurielämä alkavat väsyttämään, kannattaa hypätä auton kyytiin ja hurauttaa Savon kauneimpaan sydämeen Tahkon alueelle. Kuopion keskustassa riittää toki myös nähtävää, ja tutustuminen kaupunkiin kannattaa aloittaa etenkin kesäaikaan torilta paikallisten herkkujen parista.

Kuopion lentokentältä ajaa Kuopion keskustaan E63-tien kautta 16 minuutissa. ###Pysäköinti Kuopion keskusta-alueella on tarjolla hyvin pysäköintipaikkoja. Kaupungista löytyy muun muassa seuraavat suuremmat parkkihallit: Haapaniemenkadun pysäköintitalo, jossa on 213 autopaikkaa ja Maaherrankadun pysäköintitalo, jossa on yhteensä 130 autopaikkaa. Haapaniemenkadun pysäköintitalo on auki joka päivä klo 6-22 ja pysäköintimaksu on 0,90 € / tunti. Maaherrankadun pysäköintitalo on auki joka päivä ympäri vuorokauden, ja pysäköinnin lähtömaksu on alkaen 1 € / tunti. Myös Toripysäköinti on keskeisellä paikalla pysäköintiä varten.

Maksut voivat vaihdella.

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.