Kuopio

27.9.2019 - 28.9.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Scandic Atlas, Lapland Hotels Kuopio sekä Hotel Jahtihovi ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Kuopio perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Kuopio klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Kuopio

alkaen 125 €
alkaen 132 €

UKK

Edullisin kuukausi on lokakuu, jonka keskiarvohinta on 99 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Kuopiossa yöpymiseen on helmikuu, jonka keskiarvohinta 149 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille syyskuussa viime vuonna oli 110 € per yö. Tämä on 3 % edullisempi kuin keskiarvohinta 115 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Kuopio odotettu keskilämpötila kuukautena syyskuu on 9,1 °C/48,3 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 21,6 °C/70,9 °F. Viilein kuukausi on helmikuu, jonka keskilämpötila on −12,7 °C/9,1 °F.
Kohteen Kuopio lähin lentokenttä on Kuopio (KUO) (13,41 km).

Suunnittele matka kohteeseen Suomi