Kartta

Lennot Joensuuhun

Miten löydät halvat lennot Joensuuhun?

Joensuu ja sen ympäristö tekevät vaikutuksen jopa suomalaiseen matkaajaan! Usko pois, Pohjois-Savon sydämessä luonto on vehreämpää ja järvet kirkkaampia. Miksi et siis lähtisi ihastelemaan kesäisiä auringonlaskuja Itä-Suomeen. Lennot Joensuuhun löydät nopeasti Skyscannerin lentohaulla, johon voit myös lisätä mielesi mukaan hakuvaihtoehtoja. Tutustu myös Skyscannerin matka-artikkeleihin, joista löytyy paljon tietoutta omista Suomen maan kohteistamme. Aina ei nimittäin tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan, vaan joskus voi riittää, että hankkii lennot Joensuuhun!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Joensuuhun

Suorat lennot Joensuuhun operoi Suomessa ainoana Helsinki-Vantaan lentoasema eli jos matkaat muualta kotimaasta Joensuuhun, joudut ensin lentämään Helsinkiin. Katso Skyscannerin lentohaulla, mikä lentoyhteys sopisi parhaiten yhdessä jatkolennon kanssa Joensuuhun.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Joensuuhun?

Finnair on tällä hetkellä ainoa lentoyhtiö, joka tarjoaa suorat lennot Joensuuhun. Huomaathan, että Kuopio ja Savonlinna eivät sijaitse kovinkaan kaukana Joensuusta, joten jos et löydä mieleisiäsi reittejä Joensuuhun, kannattaa katsoa myös näiden lähikaupunkien lentotarjonta. Kaikkein näppärimmin se onnistuu Skyscannerin karttahaulla.

Joensuun lentokentät

Joensuun lentokenttä sijaitsee Liperissä, joka on 11 kilometrin päässä Joensuun keskustasta. Matkustajat pääsevät vaivattomasti kentältä keskustaan, koska väliä liikennöivät Savo-Karjalan linja-autot. Myös taksit kulkevat väliä aina lentoliikenteen mukaisesti.

Milloin on parhain aika vierailla Joensuussa?

Joensuu on aivan ehdottomasti kesäkaupunki, kuten monet muutkin suomalaiset kaupungit, mutta Pohjois-Karjalan luontokohteita ei löydy edes vastaavanlaisia muualta Suomesta. Järvi- ja mökkimaisemat ovat alueella ainutlaatuiset. Monet Joensuuhun matkaavat turistit jatkavat myös Kolille saakka, joka hurmaa mystisyydellään sekä kesäisin että talvisin.

Mitä nähdä ja tehdä Joensuussa?

Pohjois-Karjalan suurin keskittymä Joensuu perustettiin jo vuonna 1848, joten sillä on paljon annettavaa matkailijoille. Joensuun kaupunkikuvaa hallitsee keskeisesti Eliel Saarisen suunnittelema kaupungintalo, joka on rakennettu vuonna 1914. Joensuu tunnetaan maanlaajuisesti hyvin perinteikkäänä kulttuurikaupunkina, josta löytyy vilkas teatterimaailma sekä useita museoita ja taidegallerioita, kuten Pohjois-Karjalan museo ja taidemuseo Onni. Luonto on keskeisessä roolissa Joensuussa vieraillessa ja harva jättää käymättä pienen matkan päässä olevalla Kolilla, joka tarjoaa luontoaktiviteetteja ympäri vuoden. Muistathan, että Joensuun alueeseen kuuluu monta mielenkiintoista paikkaa, kuten Ilomantsi, Kontiolahti, Liperi, Outokumpu, Polvijärvi ja Heinävesi, joilla kaikilla on omat omaleimaiset paikalliskulttuurinsa – syvästi karjalaiset tietenkin!

Kuuluisimmat nähtävyydet: Kolin kansallismuseo, Petkeljärven kansallismuseo, Pohjois-Karjalan museo, Kolvananuura

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Joensuu lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Joensuu on yksi lentokenttä: Joensuu.
Air Serbia, Air France, Corendon Airlines, Nordic Regional Airlines sekä Finnair lentävät suoraan kohteeseen Joensuu.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Joensuu on helmikuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.