Kartta

Lennot Poriin

Miten löydät halvat lennot Poriin?

Pori tunnetaan parhaiten sen jääkiekkojoukkue Porin Ässistä sekä Pori Jazz -musiikkifestivaaleista. Kumman tarjontaan sinä mieluummin tutustuisit matkallasi Poriin? Olipa valintasi kumpi tahansa, lennot Poriin kannattaa hankkia Skyscannerin kautta. Kun olet osallistumassa suosittuun tapahtumaan ja tarvitset lennot nopeasti ja edullisesti, älä katso pidemmälle. Skyscannerin lentohaulla näet välittömästi, mitä lentoja Poriin on tarjolla ja minkälaisella aikataululla. Kun olet ajoissa liikkeellä, voit myös käyttää Skyscannerin Hintavahtia, joka välittää sinulle hetimmiten tiedon, kun lennot Poriin ovat sinun kukkarollesi sopivimmillaan.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Poriin

Lennot Poriin mahdollistaa Suomessa Helsinki-Vantaan lentoasema. Lentoaika Helsinki-Vantaalta Poriin on 40 minuuttia. Myös Maarianhamina tarjoaa lentoja Poriin, mutta ne vaativat yhden välilaskun Helsinki-Vantaalla.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Poriin?

Suorat lennot Poriin operoivat Helsinki-Vantaan lentoasemalta muun muassa Air Baltic, Nextjet ja eri lentoyhtiöiden yhdistelmät.

Porin lentokentät

Porin lentokenttä sijaitsee noin kahden kilometrin päässä Porin keskustasta. Porin lentoasemalta ei ole bussiyhteyksiä keskustaan, joten varaudu hyppäämään taksin kyytiin, joita löytyy lentoaseman edestä aina lentoliikenteen mukaisesti.

Milloin on parhain aika vierailla Porissa?

Porissa kannattaa ehdottomasti vierailla kesäaikaan, kuten monessa muussakin Suomen kaupungissa. Kesäkuukausina toukokuusta elokuun loppuun kaupungista löytyy kaikenlaista nähtävää ja koettavaa. On kuitenkin hyvä huomioida, että Porissa vietetään heinäkuun puolen välin paikkeilla Pori Jazz -festivaalia, jolloin koko kaupungin majoituskapasiteetti on myyty hotelleineen loppuun. Lennot Poriin kannattaakin hankkia ajoissa Skyscannerin kautta, jos olet juuri tuolloin kaupunkiin suuntaamassa.

Mitä nähdä ja tehdä Porissa?

Pori on upea matkakohde erityisesti kesäaikaan, jolloin sen kaunis ja vehreä ympäristö herää eloon. Porissa voit todellakin yhdistää monipuolisen kaupunkiloman rantalomaan – kunhan vain säät suosivat! Pori ylpeilee sen kauniilla kuuden kilometrin pituisella Yyterin hiekkarannalla, jossa voi harrastaa auringonottamisen lisäksi golfia, surffausta ja lentopalloa. Yyterin ympäristö tarjoaa myös yhteensä yli 30 kilometrin edestä retkeilypolkuja. Kirjurinluodossa voi taas nauttia leppoisista lomapäivistä puistomaisessa ympäristössä, jossa järjestetään myös maankuulut Pori Jazz- sekä Porispere-festivaalit. Arkkitehtuurisia nähtävyyksiä Porissa edustavat muun muassa vuosina 1859-1863 rakennettu Keski-Porin kirkko sekä merellinen Ahlaisten kirkko vuodelta 1796. Jos shoppailuinto yllättää kesken loman, löytyy Porista muutamiakin isoja ostoskeskuksia, kuten Puuvilla ja Iso-Karhu.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Kirjurinluoto, Keski-Porin kirkko, Puuvilla-ostoskeskus, Yyteri, Juselouksen masoleumi

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Pori lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.