Vaasa

5.2.2020 - 6.2.2020

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Scandic Vaasa, Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasa sekä Hotel Astor ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Vaasa perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Vaasa klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Vaasa

alkaen 97 €
alkaen 126 €

UKK

Edullisin kuukausi on toukokuu, jonka keskiarvohinta on 92 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Vaasassa yöpymiseen on syyskuu, jonka keskiarvohinta 168 €ssa on per yö.
Hotellin keskiarvohinta tammikuussa viime vuonna oli 99 € per yö. Tämä on sama kuin keskiarvohinta per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Vaasa odotettu keskilämpötila kuukautena tammikuu on −4,8 °C/23,4 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 21,0 °C/69,8 °F. Viilein kuukausi on helmikuu, jonka keskilämpötila on −9,1 °C/15,6 °F.
Kohteen Vaasa lähin lentokenttä on Vaasa (VAA) (9,19 km).

Suunnittele matka kohteeseen Suomi

Paikassa Vaasa ja sen lähellä