Kartta

Lennot Tampereelle

Miten löydät halvat lennot Tampereelle?

Lennot Tampereelle hakusessa? Anna meidän auttaa sinua! Skyscannerin lentohaulla löydät aina parhaimmat lentotarjoukset Manseen! Tampere on upea kaupunki- ja perhelomakohde, joten jos juuri tällä hetkellä mietinnässäsi on kesäsuunnitelmat ja lennot Tampereelle ovat hankkimatta, kannattaa olla vikkelä liikkeissään. Lennot Tampereelle ovat nimittäin erityisesti suomalaisten lomakuukausina erittäin suosittuja. Jos et ole vielä varma tarkasta loma-ajankohdastasi, voit seurailla lentohintoja Tampereelle Skyscannerin Hintavahdin avulla. Asennat vain hintahälytyksen itsellesi ja ryhdyt vastaanottamaan hinnaltaan parhaimpia lentoja Tampereelle suoraan sähköpostiisi. Eikö olekin helppoa!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Tampereelle

Helsinki-Vantaan lentoasema on Suomen ainoa lentoasema, joka tarjoaa suorat lennot Tampereelle. Kansainväliset matkaajat joutuvat pysähtymään Helsinki-Vantaan lentoasemalla yhden välilaskun ajaksi.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Tampereelle?

Suomesta lentoja Tampereelle tarjoavat välilaskuineen monet lentoyhtiöt riippuen reitistä, mutta suorat lennot Tampereelle operoi Finnair. Välilaskulla Tampereelle pääsee lentämällä Helsinki-Vantaan kautta.

Tampereen lentokentät

Tampere-Pirkkalan lentokenttä sijaitsee Pirkkalassa, joka on Pirkanmaan kunta noin 18 kilometriä Tampereen keskustasta. Lentoaseman ja Tampereen väliä liikennöi bussilinja 1A, jolla pääset vaivattomasti Tampereen keskustaan. Ryanairin bussilinjalla pääset myös suoraan Tampereen rautatieasemalle. Liutun Flybus on lisäksi mainio vaihtoehto terminaaliin saapuville matkaajille. Kuljetuksen hinta on 10 euroa ja sen voi maksaa kuljettajalle joko käteisellä tai maksukortilla.

Milloin on parhain aika vierailla Tampereella?

Kuten moni muukin suomalainen kaupunki, on Tamperekin parhaimmillaan kesäkuukausina. Tällöin kaupunki herää henkiin, ja mikä tärkeintä, lapsiperheiden suosikki Särkänniemikin on täydessä toiminnassaan huhtikuun lopusta lähtien. Tampere on myös todellinen luontokohde, koska sitä ympäröivät sekä Näsijärvi että Pyhäjärvi. Luonnossa vaelteluun kesäkuukaudet ovat ihanteellisinta aikaa ja erityisesti Pyynikin alue on tuolloin upeimmillaan. Kesäteatterit keräävät sakkia Tampereelle kesäsesongin aikaan, joten hotelleja ja lippuja kannattaa ryhtyä varailemaan jo hyvissä ajoin teatteriohjelman selvittyä.

Mitä nähdä ja tehdä Tampereella?

Tamperetta kutsutaan Suomen kulttuurikeskittymäksi ja tämä pitää täysin paikkansa. Väittämä juontaa juurensa sen vahvasta teatteritaustasta ja erityisesti kesäteatterit vetävät väkeä kaupunkiin sankoin joukoin. Tampereelle matkatessa kannattaakin ehdottomasti käydä vilkaisemassa esitys jos toinenkin jommassa kummassa kaupungin suurista teatterirakennuksista: vuodesta 1904 toiminnassa olleessa Tampereen teatterissa tai Tampereen työväen teatterissa, jotka ovat mielenkiintoisia rakennuksia myös arkkitehtonisesta näkökulmasta. Tampereen vanhana kaupunkina pidetty Finlaysonin alue luo katsauksen tämän päivän designiin ja sieltä löytyy ihania käsityöputiikkeja kierreltäväksi. Jos olet matkassa perheesi kanssa, on Särkänniemen huvipuisto ehdoton vierailupaikka varsinkin kesäisin! Ethän unohda kaupungissa käydessäsi maistaa Tampereen perinneherkkua mustaa makkaraa, jota taatusti on tarjolla Tampereen kauppahallissa. Keskustan alueelta löytyy pari ostoskatua ja muutama suurempi ostoskeskus, joista erityisesti jokirannassa sijaitseva Koskikeskus tunnetaan niin paikallisten kuin matkailijoidenkin keskuudessa erinomaisena ruokailu- ja ostospaikkana.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Särkänniemi, Näsineula, Tampereen teatteri, Tampere-talo, Pispala ja Pyynikin näkötorni.

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Tampere lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Tampere on yksi lentokenttä: Tampere.
airBaltic, DOT LT, Singapore Airlines, Air Serbia, Air France, Nordic Regional Airlines, Thai Airways sekä Ryanair lentävät suoraan kohteeseen Tampere.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Tampere on helmikuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.