Kuusamo

24.7.2019 - 25.7.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Rukakaiku Cottages, Holiday Club Kuusamon Tropiikki sekä Rukatupa Cottages ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Kuusamo perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Kuusamo klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Kuusamo

alkaen 180 €
alkaen 221 €
alkaen 376 €

UKK

Edullisin kuukausi on kesäkuu, jonka keskiarvohinta on 80 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Kuusamossa yöpymiseen on maaliskuu, jonka keskiarvohinta 144 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille heinäkuussa viime vuonna oli 111 € per yö. Tämä on 7 % edullisempi kuin keskiarvohinta 119 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Kuusamo odotettu keskilämpötila kuukautena heinäkuu on 14,5 °C/58,0 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 19,0 °C/66,2 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −16,1 °C/3,0 °F.
Kohteen Kuusamo lähin lentokenttä on Kuusamo (KAO) (3,52 km).

Suunnittele matka kohteeseen Suomi