Kuusamo

25.10.2019 - 26.10.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Holiday Club Kuusamon Tropiikki, Holiday Home Ruka-karppi 2 sekä Holiday Home Ruka-karppi 1 ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Kuusamo perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Kuusamo klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Kuusamo

alkaen 137 €

UKK

Edullisin kuukausi on kesäkuu, jonka keskiarvohinta on 83 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Kuusamossa yöpymiseen on maaliskuu, jonka keskiarvohinta 150 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille lokakuussa viime vuonna oli 116 € per yö. Tämä on 7 % edullisempi kuin keskiarvohinta 125 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Kuusamo odotettu keskilämpötila kuukautena lokakuu on 0,2 °C/32,4 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 19,0 °C/66,2 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −16,1 °C/3,0 °F.
Kohteen Kuusamo lähin lentokenttä on Kuusamo (KAO) (3,52 km).

Suunnittele matka kohteeseen Suomi

Paikassa Kuusamo ja sen lähellä