Kartta

Lentoyhtiöt: South African Airways

South African Airways on Etelä-Afrikan suurin lentoyhtiö ja sen päälentoasemat löytyvät Johannesburgista, Durbanista ja Kapkaupungista. South African Airways tarjoaa lentoja yli 35 kohteeseen Afrikkaan, Lähi-itään, Aasiaan, Eurooppaan, Etelä- ja Pohjois-Amerikkaan ja Australiaan. South African Airwaysia on kutsuttu Afrikan omaksi menestystarinaksi, ja se onkin saanut toiminnastaan paljon tunnustuksia. Esimerkiksi Skytrax on palkinnut sen parhaana afrikkalaisena lentoyhtiönä ja Afrikan ensimmäisenä 4 tähden lentoyhtiönä.

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 21.3.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää South African Airwaysilla

Miten tehdään lähtöselvitys?

South African Airways tarjoaa matkustajilleen useampia lähtöselvitysmahdollisuuksia. Voit tehdä sen verkossa, mobiilina tai itsepalveluautomaatilla. Verkossa tehtävässä lähtöselvityksessä vastaanotat matka-asiakirjasi nopeasti ja helposti joko sähköpostiosoitteeseesi, josta voit sen tulostaa tai puhelimeesi. Mobiililähtöselvitysvaihtoehto on mainio henkilölle, joka on liikematkalla tai tulossa lentokentälle esimerkiksi autolla ja jolla ei ole tulostusmahdollisuutta käytössään. Mobiililähtöselvitystä varten lataat itsellesi vain South African Airwaysin sovelluksen ja vastaanotat tarkistuskorttisi sinne. Monille tuttu itsepalveluautomaatti on myös helppo käyttää: kirjaat vain tietosi ja olet valmis lennollesi!

Matkatavarat ja kulut

South African Airwaysilla sallitun käsimatkatavaran määrä riippuu matkustusluokastasi. Jos matkustat Economy-luokassa, saat tuoda matkustamoon yhden laukun, joka ei saa ylittää mittoja 56 cm x 36 cm x 23 cm ja painaa yli 8 kiloa. Jos taas matkustat South African Airwaysilla Business-luokassa, pätevät mittoihin samat rajoitukset, mutta voit ottaa mukaasi kaksi laukkua, joiden paino ei saa ylittää 8 kiloa per laukku. South African Airwaysilla saat näiden lisäksi ottaa mukaasi yhden henkilökohtaisen tavaran, kuten käsilaukun tai tietokonelaukun. Economy-luokassa matkustaessasi voit ottaa mukaasi yhden lähtöselvitettävän laukun painoltaan enintään 23 kiloa, ja Business-luokassa matkustaessasi kaksi laukkua, joiden yksittäinen paino ei saa ylittää 32 kiloa.

Istuimet

South African Airwaysilla valittavanasi on ilmaisia istuimia tai maksullisia istuimia. Kun haluat lentomatkaltasi henkilökohtaisuutta, kuten ikkunapaikan tai lisäjalkatilan, kannattaa maksaa pieni lisäveloitus toiveistasi. Se onnistuu helposti kirjautumalla South African Airwaysin ”Manage My Booking” -kohtaan, jonka kautta voit valikoida istuimesi. Istuimen valinta onnistuu myös lentoyhtiön oman sovelluksen kautta.

Varausmaksut ja muut maksut

South African Airwaysilla saat sen, mitä tilaat eli minkäänlaisia varausmaksuja sinulta ei veloiteta. Maksat ainoastaan hankkimistasi maksullisista lisäpalveluista.

Lisäpalvelut

Maksullisia lisäpalveluja South African Airwaysilla ovat esimerkiksi tarpeitasi vastaavan istuimen valikoiminen, lisämatkatavarat ja matkustusluokan korotus. Täysin ilmaisia lisäpalveluja ovat South African Airwaysin lennoilta löytyvät viihdekeskukset, joiden parissa aika ei käy taatusti pitkäksi. Valittavanasi on esimerkiksi 100 elokuvaa, 170 musiikkialbumia ja 15 videopeliä vaikkapa perheen pienimmille!

South African Airways

5,0/5
845 arvostelun perusteella

Pisteytämme palveluntarjoajat käyttäjäpalautteen perusteella, jota saamme hintojen luotettavuudesta, maksuista, asiakaspalvelusta ja palveluntarjoajan sivuston helppokäyttöisyydestä.

Lisätietoa

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.