Kartta

Halvat lennot Tokioon

Miten löydät halvat lennot Tokioon?

Toista kaupunkia kuin Tokio ei ole maailmassa ja juuripa sen takia siellä kannattaa lomailla ainakin kerran elämässä! Vaikka kyseessä on valtava metropoli, sinulla on mahdollisuus kokea siellä sekä eläväistä city-elämää että tunnelmallisia puistoalueitakin. Lennot Tokioon hankit aina helposti Skyscannerin lentohaulla ja Hintavahdilla saat viimeisimmät lentotarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Tokioon

Suoria lentoja Tokioon operoi Suomesta Helsinki-Vantaan lentoasema.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Tokioon?

Suoria lentoja Tokioon lentävät Suomesta Finnair ja Japan Airlines.

Tokion lentokentät

Tokion Naritan kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 57,5 kilometriä Tokion pääjuna-asemalta. Matka voi vaikuttaa matkaajalle pitkältä, mutta on hyvä muistaa, että kaupungissa on erittäin toimivat ja sekunnilleen aikataulutetut junayhteydet, jotka vievät kiireisimmätkin turistit perille alta aikayksikön. Juna on nopein vaihtoehto liikkua lentokentältä keskusta-alueelle, mutta edullisimmin matkustat bussilla. Tokiossa toimii myös Hanedan lentokenttä, mutta sitä käyttävät harvemmin Suomesta matkaavat turistit.

Milloin on parhain aika vierailla Tokiossa?

Tokio on upea kaupunki tutustua minä vuodenaikana tahansa, joten tietystä matka-ajankohdasta ei tarvitse stressata. Suomalaiselle kotoisasta Japanissa on neljä vuodenaikaa, joten lennot Tokioon kannattaakin hankkia omien mieltymystensä pohjalta. Paikalliset mieltävät parhaimmiksi matkustusajoiksi kevään ja syksyn, jolloin luonto on kauneimmillaan ja ilmasto on miellyttävä ja aurinkoinen.

Mitä nähdä ja tehdä Tokiossa?

Tokio on täysin omaa luokkansa lomakohteena ja voimme taata, että näin ainutlaatuisessa metropolissa et ole aiemmin käynyt. Suur-Tokiossa on kaikkiaan 23 erillisaluetta, joista jokaisessa on omanlainen tunnelmansa. Kannattaa huomioida, että erinomaisesti toimiva metroliikenne mahdollistaa kaupunkiin tutustumisen kireämmälläkin aikataululla. Varauduthan siihen, että Tokiossa suosittuja vierailukohteita riittää! Shibuyassa voit sunnuntaisin bongata paikallista nuorisoa pukeutuneena Anime- tai Lolita-hahmoiksi, kun taas Shinjuku on kaupungin bisneskeskittymä, jossa sijaitsee päärautatieaseman ohessa monia suuria ostoskeskuksia. Tokion keisarillinen palatsi sijaitsee aivan Shinjukun nurkan takana, joten sitä et halua jättää välistä. Jos suurkaupungin hulina alkaa uuvuttamaan, kannattaa suunnata Harajukuun, jossa voit tutustua upeaan Meiji Jingu -pyhäkköön ja piipahtaa samalla Japanin historiaa esittelevässä Edo-Tokio-museossa. Myös Tsukijissa sijaitseva Keisarillinen puutarha tarjoaa mielenrauhaa sitä kaipaaville. Vilkas Roppongin kaupunginosa taas on oikea valinta niille, jotka haluavat tutustua Tokion legendaariseen yöelämään.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Tokyo Tower, Tokion keisarillinen palatsi, Harajuku, Yoyogi, Edo-Tokio-museo, Shinjuku

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Tokio lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.