Kartta

Lennot kohteeseen Japani

Lumoava Japani

Nouseva auringon maa Japani on kiehtova sekoitus modernia ja vanhaa mystistä maailmaa. Kun hankit lennot Japaniin ensimmäistä kertaa, tiedät sisimmässäsi, että edessäsi on aivan uudenlainen seikkailu. Japani nimittäin on jotain aivan muuta kuin kuvittelit ja taatusti jotain sellaista, mitä et ole koskaan kokenut länsimaissa. /p>

Japanin suosituin kaupunkikohde on samaan aikaan futuristinen, mutta toisaalta niin jalat maassa - ja pää pilvissä! - oleva Tokio. Vaikka Tokio on valtava neonväreissä välkkyvä metropoli, se on hyvin turvallinen ja siisti kaupunki, jossa kaikki toimii sekunnin tarkkuudella. Kun Tokion metrojärjestelmästä pääsee perille, ei se tunnukaan enää yhtään hankalalta. Näyttävien pilvenpiirtäjien vastapainoksi Tokiossa on lukuisia puisto- ja puutarha-alueita, joista tunnetuimpana on Uenon puisto. Tokion temppelialueet pysäyttävät ajan suurkaupungin keskellä. Kaupungin vanhin ja mahtavin temppeli on Senso-ji, joka kerää vuoden jokaisena päivänä valtavat määrät turisteja tutustumaan tähän vuonna 628 löydettyyn buddhalaisten maamerkkiin.

Tokiosta pääsee luotijunalla matkaamaan kahdessa tunnissa kiehtovaan Kiotoon, joka onkin tunnelmaltaan hieman erilaisempi kuin vilkas pääkaupunki. Kioto tunnetaan erityisesti temppelialueistaan, joita voi kesäaikana kierrellä vaikkapa pyörällä. Fushimi Inari on taatusti tunnetuin ja monelle matkaajallekin kuvista ja elokuvista tuttu šintolainen pyhäkköalue. Alueen tunnistaa sen tuhansista oransseista porteista. Kioton vanhaa kaupunkia on jännittävää tutkia illan pimetessä ja geishoja voi yrittää bongailla Gion alueella. Kaupunkialue poikkeaa suuresti Tokiosta jo senkin takia, että sinne ei saa rakentaa pilvenpiirtäjiä, vaan tämä keisarillinen pääkaupunki on pyrkinyt säilyttämään alkuperäisen ylvään tunnelmansa. Eikö kuulostakin siltä, että lennot Japaniin ovat jo suunnitelmissasi?

Lentoja Japaniin voit tutkailla Skyscannerin lentohaulla ja hotellinkin varaat vaivattomasti samalla kertaa. Lentoja Japaniin lähtee Suomesta lähes joka päivä ja niitä operoidaan hyvin monen lentoyhtiön toimesta.

Älä mieti liikaa sääolosuhteita, koska lennot Japaniin voit hankkia aivan ympäri vuoden. Kevät on kuitenkin kaikkein suosituinta aikaa hankkia lennot Japaniin, joten hyvissä ajoin kannattaa matkavarausten kanssa olla. Tämän selvittää Japanin kirsikkapuuaika, jonka ihmiset ympäri maailmaa haluavat todistaa paikan päällä. On hyvä muistaa, että Japanin kesät voivat olla hyvin kosteita ja kuumia, joten jos tämä ei tunnu houkuttelevalta, kannattaa antaa myös syksyn lempeämmälle ilmastolle mahdollisuus.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.