Kartta

Halvat lennot kohteeseen Osaka

Osaka - Japanin ruokapääkaupunki

Japanin entinen pääkaupunki Osaka on maan kolmanneksi suurin kaupunki. Osaka on yli 1500 vuotta vanha asutuskeskittymä, joten historiallisia nähtävyyksiä riittää. Osaka tunnetaan erityisesti herkullisesta ruoastaan – voikin sanoa, että kaupunki on koko Japanin kulinaristinen keskus.

Historia ja nähtävyydet

Osakan ydinkeskustan alueet saattavat olla hyvinkin moderneja, mutta kaupungissa pääsee helposti tunnelmoimaan menneessä. Yksi suosituimmista matkakohteista on 500 vuotta vanha Osakan linna. Linnan ulkoilma-alueilla paikalliset nauttivat usein piknikeistä. Tämän päivän nähtävyyksiä edustaa Osakan korkein maamerkki Umeda Sky Building.

Ruoka ja juoma

Osakan illanviettomahdollisuudet ovat rajattomat. Keskustasta löytyy monia ruokakeskittymiä, ja yksi suosituimmista ruokakaduista on Dotonbori. Izakayat ovat erinomainen vaihtoehto kevyeen iltaan. Näissä kuppiloissa on tarkoitus viettää pitkää iltaa syöden ja juoden. Karaoke on Osakassakin erittäin suosittua ja hoilauspaikkoja löytyy runsaasti.

Shoppailu & vapaa-aika

Osakasta löytyy lukuisia shoppailuvaihtoehtoja: tavarataloja, katuja ja keskittymiä eri kaupunginosista. Tunnetuimmat shoppailualueet ovat kuitenkin pohjoisessa sijaitseva Umeda ja etelästä löytyvä Namba. Yksi suurimmista shoppailukeskittymistä on Shinsaibashi Suji, joka on peräti 600 metrin levyinen rakennus. Nuorten vaatetusta suosivien kannattaa suunnata Amerikamuraan.

Milloin Osakaan?

Osakaan matkataan useimmiten keväällä, kuten muihin Japanin matkakohteisiin. Kevät kun on kirsikkapuiden loistoaikaa. Myös lämpötilat ovat tuolloin mieluisia ja sademäärät kohtuullisia. Syksyä kannattaa harkita myös matkustusajankohdaksi, koska tuolloin suurimmat turistiruuhkat ovat ohitse ja hotelleista saattaa löytää hyviäkin tarjouksia.

Ilmasto

Osakassa vallitsee lauhkea ilmastovyöhyke, mikä tarkoittaa, että kaupungissa on usein lauhaa, kosteaa ja sateista. Sekä kesällä että talvella saattaa esiintyä ajoittain runsaastikin sateita.

Lennot

Skyscannerilla löydät halvat lennot Osakaan helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua.

Jos voit joustaa matkasi ajankohdan suhteen, kannattaa vilkaista sivun oikeaan laitaan. Palkit näyttävät arviomme lentojen hinnoista kuukausittain, auttaen sinua valitsemaan sopivimmat päivät matkaasi varten. Mikäli matkustuspäiväsi ovat jo tiedossa, voit syöttää ne lentohakuumme ja saat parhaat lentoyhteydet tietoosi hetkessä. Hotellit Osakasta löytyvät kätevästi hotellihaullamme, josta ohjaamme sinut suoraan hotellin tai matkatoimiston sivuille. 

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Osaka lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.