Tokio

1.3.2020 - 2.3.2020

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Hotel Mystays Haneda, Hotel Mystays Premier Akasaka sekä Daiwa Roynet Hotel Ginza ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Tokio perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Tokio klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Tokio

alkaen 79 €
alkaen 133 €
alkaen 340 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Tokio?

9,8
Herkuttelijat
7,8
Historian harrastajat
7,5
Seikkailumatkailijat
6,7
Yöelämän ystävät
6,6
Perhematkailijat
Jäsenten arvostelut (944)
Mary Ann Schwindt
Mary Ann Schwindt
18.4.2019

Rakastin kokemustani Japanissa, toivon, että voisin palata takaisin! Pienet, mutta kodikkaat elämän täynnä kujat, puistojen hiljaisuus ja avulias ja vieraanvaraiset ihmiset olivat kaikki syitä, joiden vuoksi rakastuin maahan. Älä pelkää lähteä kaupungin ulkopuolelle ja katsoa pieniä viehätystaskuja Japanissa!

Robert Richardson
Robert Richardson
19.1.2020

Way better experience here the Narita. Really easy to get to and simple to Navigate.

Chiara DV
Chiara DV
19.1.2020

Non ci sono parole per descrivere Tokyo ! È un luogo meraviglioso, basta girare per la città e qualsiasi cosa ti lascia a bocca aperta, assolutamente da visitare!

Devina Savero
Devina Savero
4.1.2020

I very enjoyed my time there, i suggest to go to ueno and shopping at ueno, also try all the seven eleven food... it’s all amazing

UKK

Edullisin kuukausi on elokuu, jonka keskiarvohinta on 108 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Tokiossa yöpymiseen on toukokuu, jonka keskiarvohinta 164 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille helmikuussa viime vuonna oli 135 € per yö. Tämä on 1 % edullisempi kuin keskiarvohinta 138 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Tokio odotettu keskilämpötila kuukautena helmikuu on 5,1 °C/41,3 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä elokuu, jonka keskilämpötila on 31,9 °C/89,4 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −1,0 °C/30,2 °F.
Kohteen Tokio lähin lentokenttä on Tokio Haneda (HND) (16,53 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Tokio Narita (63,67 km)

Suunnittele matka kohteeseen Japani