Tokio

26.9.2019 - 27.9.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Hotel New Otani Tokyo Garden Tower, the b Tokyo Ikebukuro sekä 소테쓰 프레사 인 니홈바시-카야바초 ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Tokio perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Tokio klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Tokio

alkaen 87 €
alkaen 205 €
alkaen 624 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Tokio?

9,8
Herkuttelijat
7,9
Historian harrastajat
7,4
Seikkailumatkailijat
6,7
Taiteen ja designin ystävät
6,6
Perhematkailijat
Jäsenten arvostelut (708)
Mary Ann Schwindt
Mary Ann Schwindt
18.4.2019

Rakastin kokemustani Japanissa, toivon, että voisin palata takaisin! Pienet, mutta kodikkaat elämän täynnä kujat, puistojen hiljaisuus ja avulias ja vieraanvaraiset ihmiset olivat kaikki syitä, joiden vuoksi rakastuin maahan. Älä pelkää lähteä kaupungin ulkopuolelle ja katsoa pieniä viehätystaskuja Japanissa!

Susan  T
Susan T
20.8.2019

The food the culture the people the whole experience was fabulous took my 10 year old granddaughter for 2 weeks we can't wait to go back again

Julie B
Julie B
11.8.2019

I have been to Japan 4 times and each time I have enjoyed new places. It is incredibly safe and the people are extremely kind and helpful. The last time I visited we went to the home of Shoji Hamada who is a famous potter. We explored his kilns and his world famous pottery collection.

선경 장
선경 장
4.8.2019

좋은시간 좋은경험 오사카보다 훨씬 좋았음. 근데 혐한할매 한명 만난것 때문에 별하나 깎음.. 마지막날 기분 다 망침.. 하지만 그것빼면 다시가고싶은곳

UKK

Edullisin kuukausi on elokuu, jonka keskiarvohinta on 102 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Tokiossa yöpymiseen on toukokuu, jonka keskiarvohinta 155 €ssa on per yö.
Hotellin keskiarvohinta syyskuussa viime vuonna oli 135 € per yö. Tämä on sama kuin keskiarvohinta per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Tokio odotettu keskilämpötila kuukautena syyskuu on 23,4 °C/74,0 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä elokuu, jonka keskilämpötila on 31,9 °C/89,4 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −1,0 °C/30,2 °F.
Kohteen Tokio lähin lentokenttä on Tokio Haneda (HND) (16,53 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Tokio Narita (63,67 km)

Suunnittele matka kohteeseen Japani