Kartta

Lennot kohteeseen Norja

Sympaattinen Norja

Naapurimaamme Norja tunnetaan sympaattisista kaupungeistaan, mutta erityisesti sen monimuotoisesta luonnosta. Peltojen ja metsien Norja on maastoltaan hyvin samankaltainen kuin Suomikin ja maasta löytyy myös paljon tuntureita ja vuonoja, jotka ovat suosittuja nähtävyyksiä. Usein suomalaiset tykkäävät hypätä tien päälle sen sijaan, että hankkisivat suorat lennot Norjaan, mutta suosittelemme tekemään tässä poikkeuksen. Skyscanner kun tarjoaa lentoja Norjan useampaan kolkkaan aina pohjoisesta etelään.

Norjan pohjoisimpia kaupunkeja, jonne pääsee lentämällä on Tromssa. Upeiden vuonojen keskellä sijaitsevaa Tromssa kutsutaan hieman yllättäen "Pohjolan Pariisiksi", joka viittaa lähinnä sen kansainväliseen tunnelmaan. Tromssaa voisikin kutsua huoletta hyvin persoonalliseksi talvilomakohteeksi, josta löytyy myös shoppailumahdollisuuksia sekä laadukkaita ravintoloita ja baareja. Alueen valassafarit ovat kuitenkin Tromssan suurimpia elämyksiä, jotka houkuttelevat matkaajia varamaan lennot Norjaan talven kylmimpinäkin aikoina. Oslo onkin jo aivan toista maata ja usein ensimmäisiä valintoja kaupunkikohteeksi, kun lentoja Norjaan pohditaan. Tämä Norjan pääkaupunki tarjoaa historiallisia nähtävyyksiä ja makumaailman elämyksiä merellisessä ympäristössä. Erityisesti suosittelemme tutustumaan kaupungin Karl Johans Gate pääkatuun, koska tämän kadun ympäriltä löydät sekä persoonalliset myymälät että tärkeimmät nähtävyydetkin aina kansallisteatterista kuninkaanlinnaan. Trondheim on taatusti kaupunkikohde, johon historiasta kiinnostuneet rakastuvat. Jo tuhansia vuosia asutettuna ollut Trondheim oli aikoinaan merkittävä viikinkikeskittymä ja näiden hurjapäiden läsnäolo näkyy vieläkin esimerkiksi vanhankaupungin sillassa, johon on taiteiltu muinaisia viikinkikoristeita. Mennyt on vahvasti läsnä kaikkialla Trondheimissa aina Nidarosin tuomiokirkosta Kristianstenin linnoitukseen.

Säät ovat Norjassa hyvin ailahtelevaisia. Vuoristoisissa kohteissa sää voi muuttua sekunneissa, mutta 30 asteet helteetkään eivät ole maassa harvinaisia.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.