Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus: Oslo | Vuokraa auto helposti Skyscannerin avulla

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Autonvuokraus: Oslo

Autonvuokraus Oslosta on helppoa! Vuokra-auto Oslon lentokentältä tai kaupungin keskustasta löytyy Skyscannerin avulla näppärästi yhdellä haulla: Tee haku ja kun olet valinnut itsellesi sopivimman vuokra-auton Oslon lentokentältä, me ohjaamme sinut suoraan autovuokraamon sivuille vahvistamaan varauksesi! Skyscannerin avulla saat aina kätevästi parhaat autonvuokraustarjoukset.

Etsi ja löydä paras ja edullisin vuokra-auto Oslosta Skyscannerin matkahaun avulla, näet kaikki alueen nähtävyydet, luontoihmeet ja käyntikohteet helposti!

Autonvuokraus: Oslon lentokenttä

Löydät autovuokraamoiden palvelupisteet terminaalirakennuksesta, U2-kerroksesta. Kentällä palvelevat muun muassa seuraavat autovuokraamot:

  • Avis autovuokraamo, Oslon lentokenttä
  • Budget autovuokraamo, Oslon lentokenttä
  • Europcar autovuokraamo, Oslon lentokenttä
  • Hertz autovuokraamo, Oslon lentokenttä
  • Sixt autovuokraamo, Oslon lentokenttä

Autonvuokraus: Oslon keskusta

Löydät autovuokraamoiden palvelupisteitä kaupungin keskustasta muun muassa rautatieasemalta ja ydinkeskustasta. Oslossa palvelevat esimerkiksi seuraavat autovuokraamot:

  • Avis autovuokraamo, Oslo
  • Europcar autovuokraamo, Oslo
  • Sixt autovuokraamo, Oslo
  • First Rent a Car autovuokraamo, Oslo

Vuokra-autolla Oslon alueella

Oslon lentokenttä sijaitsee noin 50 kilometriä kaupungin keskustasta. Ajomatka keskustaan E16-tietä ja E6-tietä pitkin kestää noin 50 minuuttia. Näe ja koe Oslo ja nappaa vinkkimme Oslon matkallesi: Tässä ovat Oslon top 15 parhaat nähtävyydet!

Ihana vuonokaupunki Drammen tarjoaa maisemia, luontoa ja upeita mahdollisuuksia monenlaisiin aktiviteetteihin. Golffaa, kalasta, retkeile ja valokuvaa. Matkaa Oslosta Drammeniin on noin 45 kilometriä. Ajomatka E18-tietä pitkin kestää arviolta 40 minuuttia.

Muuta tärkeää tietoa, kun sinulla on vuokra-auto Oslosta

Pysäköinti kaupungin keskustassa onnistuu niin kadunvarsipaikoilla kuin parkkitaloissa. Pysäköintivyöhykkeitä on useita, hinnat ovat edullisemmat ydinkeskustan ulkopuolella kuin aivan keskustassa. Parkkipaikkoja löytyy myös monien suurimpien nähtävyyksien läheisyydestä. Pysäköinnin voi maksaa yleisimmillä luottokorteilla, mutta monin paikoin myös puhelimella, Bil i Oslo -sovelluksella.

Monet autovuokraamot edellyttävät, että palautat vuokra-auton tankki täynnä. Keskustan alueelta löydät paljon huoltoasemia. Lentokentälle johtavan E16-tien varrella, aivan lentokentän vieressä sijaitsee Circle K Hervakrysset, joka on avoinna arkisin klo 6-23 ja viikonloppuisin klo 8-23.

Lennot ja hotelli matkalle Osloon

Sen lisäksi, että autamme sinua löytämään parhaan vuokra-auton Oslosta, Skyscanner vertailee puolestasi tuhansia ja taas tuhansia lentoja ja hotelleja. Löydä siis halvat lennot Osloon esimerkiksi reitille Helsinki-Oslo sekä sinulle sopivin hotelli.

*

Tiedot tarkistettu tammikuussa 2019.

*

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.